2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim benimki kasiga ben verimce acmiyo malesef agzini suan kendi oynarken biraz yiyo yine batirsin kendini ortalugida bisey olmaz gocunmam temixlerim bugun burnun ucinden yunurta temizledim mesela 😁
Bu arada ben de elimle veriyorum elle verilecek şeyleri yumurta patates peynir falan elimle veriyorum çatal kaşık kullanmadan

Sözde ek gıdada klasik ilerliyoruz :110: Hazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı :olamaz: Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar :KK57:

Sözde ek gıdada klasik ilerliyoruz :110: Hazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı :olamaz: Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar :KK57:
Ay masallahh ya ne guzel annesi kirletmeden tutacagi zamnlarda gelirrr 😊😊😊

100 gram gozukuyor bu ay bizim o gramda ayak hareket ettiriyor ondandir kilo aldimizi sanmiyorum kiloda onemli degilde ben gece boyu ne o uyudu ne ben sabah acliktan agliyor ama sut icmiyor ona uzuldum daha cok kucuk gece uykusu 18 19 arasinda basliyor sabah 7 ye kadar gunun yarisi ne verecegim o dusunduruyor beni
Belki geçici bi süreçtir canım, organik bebe bisküvileri var acaba sütüne katsan yer mi kii

biz blw yaparken başına şapka, ve kollu önlüklerden giydiriyordum şimdi bu çocukta pek takmıyorum eline de pek vermiyorum.
Geçen kuzenim başına külot bez takmıştı çok güldüm 🤣 başka türlü saçlarını arındıramıyoruz yazmış

Hazırlıyorum canım. Telefonunun alarmını kurmuş çocuğu kaldırdı bende onu tekrar uyutayim diye uğraşırken o kendisi hazırladı yaptı kahvaltısını bir dünyada tartıştık bu yüzden. Alarmın çalmasını istemiyorsan sen gelip kaldır diyor valla.

Anneleri erkek çocuklarını rahata,ev içinde işlevsizliğe alıştırınca,evliliklerinde böyle problemler yaşanıyor . Seni çok iyi anlıyorum benzer mentalitelere sahip eşlerimiz.

biz blw yaparken başına şapka, ve kollu önlüklerden giydiriyordum şimdi bu çocukta pek takmıyorum eline de pek vermiyorum.
Geçen kuzenim başına külot bez takmıştı çok güldüm 🤣 başka türlü saçlarını arındıramıyoruz yazmış
Çok mantıklıymış canım külot bez:KK70: Ben de artık kollu önlüklerden giydirip bacaklarını da bi örtüyle örteyim. Tepeden tırnağa sıvıyor kendini. Bugün kulak arkalarından bile yemek temizledim :olamaz:

Harika en sevdiğim çocuk türü bir çok arkadaşımda gördüm ki 4 yaşlarına kadar kocaman çocuklar ağzını açıp yemek bekliyor bana çok itici geliyor çocuk dediğin dağıtacak yiyecek içecek öğrenecek kontrol edilebilen bireyler değiller şimdikiler meraklılar öğrenmeye açıklar desteklemek gerek

Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Ben hiç sadece ona hazırlamak için uyanmadım. Benden erken kalkıp gittiği zamanlarda da kendi de hazırlamıyordu, yemeden gidiyordu. Sorun da olmadı hiç

@ISIK27 sünnetiniz hayırlı olsun cnm geçmiş olsun miniğe...

P Puddingmuf bende çok nadiren hazırlarım kendisi birşeyler atıştırıp gider genelde.. bazende dışarda çorba içiyor sanırım.. 2 çocukla iyi kalkabiliyorsun ben çocuksuzken bile duymuyordum gittiğini:))

Eşim fiziki olarak çok yorucu bir işte çalışıyor, kahvaltı yapıp gitmesi güne daha iyi başlamasına mutlaka yardımcı oluyordur, Ama bazen keşke elinden her iş gelen biri olsaydı ve sende olduğu gibi bana bu konuda ihtiyacı olduğunu hiç hissettirmeseydi ve bende Biraz daha uyuyabilsdydim diye iç geçiriyorum :)

Anneleri erkek çocuklarını rahata,ev içinde işlevsizliğe alıştırınca,evliliklerinde böyle problemler yaşanıyor . Seni çok iyi anlıyorum benzer mentalitelere sahip eşlerimiz.
benim abimde evde çayını biz karıştırırdık evlendi wc temizliyor kızının altını temizliyor neler neler birazda eşten yüz bulunca oluyor sanırım ben taviz vermedim bu ev ikimizin sorumlulukta eşit dağılır diyip kestirdim o günden sonra herkes ev işlerine yardımcı sağolsun eşimde uyumlu

Harika en sevdiğim çocuk türü bir çok arkadaşımda gördüm ki 4 yaşlarına kadar kocaman çocuklar ağzını açıp yemek bekliyor bana çok itici geliyor çocuk dediğin dağıtacak yiyecek içecek öğrenecek kontrol edilebilen bireyler değiller şimdikiler meraklılar öğrenmeye açıklar desteklemek gerek
Evet merak ve istekten gözleri çakmak çakmak bakıyor :) Ben de koyverdim gitti :rapci:

Canım benimki kendi yiyor, 4 yaşında. Ama kardeşi olalı benim yedirmemi istiyor belli, bende kendin yiyebilirsin diyorum, güya yiyor ama öyle yavaş ki cinnet geçirmemek elde değil, galiba 20-30 kez hadi diyorumdur . Bazen tehdit ediyorum hızlanıyor, bazen dayanamayıp alıp ağzına sokusokuveriyorum özellikle acelem varsa. Galiba 2. Çocuk kendi yemeye başladıkça düzene anca giricez biz

Eşim fiziki olarak çok yorucu bir işte çalışıyor, kahvaltı yapıp gitmesi güne daha iyi başlamasına mutlaka yardımcı oluyordur, Ama bazen keşke elinden her iş gelen biri olsaydı ve sende olduğu gibi bana bu konuda ihtiyacı olduğunu hiç hissettirmeseydi ve bende Biraz daha uyuyabilsdydim diye iç geçiriyorum :)
Canım aslında okadarını becerebşliyordur da işine gelmiyordur

benim abimde evde çayını biz karıştırırdık evlendi wc temizliyor kızının altını temizliyor neler neler birazda eşten yüz bulunca oluyor sanırım ben taviz vermedim bu ev ikimizin sorumlulukta eşit dağılır diyip kestirdim o günden sonra herkes ev işlerine yardımcı sağolsun eşimde uyumlu

Eşimde abin gibi yetiştirilmiş. Yengeni tanımıyorum ama belki de senin gibi kesin kurallarını koymuştur ama benim eşimle ev işleri konusunda kural belirlemem şiddetli tartışmalara yol açar. Eşim inanılmaz ataerkil bir düşünce yapısında. Erkek ev işi yapar mı, o kadar çalışıp ev işide mi yapsın, çocuk bakmakta kadının işi yaklaşımında. Kızım doğduğundan beri bir kere bile altını değiştirmedi defalarca istememe rağmen.
Bende artık yardım isteyip sinirlenmektense kendi işimi kendim yapayım deyip yardım istemeyi bıraktım. Şuanki gündemimiz: lütfen açtığın çekmeceleri geri kapat :)

X