2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Mamayı kaç cc verdin canım artırırsan belki gece uykusuna bağlar uyanmadan emzirirsin

Ay geçmiş olsun var mı bir sıkıntı peki? Ben odada döndüğü andan beri yere bile odadan çıkacaksam yanlarına yastık koyuyorum hiç sıkıntı olmadı yatağa hiç tek koyamıyorum beşiğine atıyorum ağlarsa orda ağlasın en azından

Gunaydinn ❤ calpol bize biraz iyi geldi valla. Karanfil yagini deneyeyim. Benimki yine sanki dovmuslercesine aglayarak uyaniyor ne oldu bu kiza birseyi mi var bilemiyorum. Birsey olsa hep aglar gibi de gerci off kafa karman corman

Sürekli mi öyle ağlıyor yenilerde mi canım? İdrar enfeksiyonunda benim kızda öyle ağlardı. Gece çığlık atarak uyanırsa da kulak enfeksiyonuna dikkat etmek lazım hiç olmadı ama ablam demişti

Bize de calpol iyi geldi yatmadan 5dk omce verdim 9bucukta uyudu 10gibi mizirdadi popoya vurup 30sn devam etti uykuya almadim memeye. 2bucuk da kalkti gece sabah 6da kalkti emzirdim bu iksiimde 7de aglayarak kalkti meme verdim hala uyuyor su an

Maşallah :)) o her çocukta olan bir durum
Ben hastalık işinin pek mamayla anne sütüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Genetik birazda benim 2.numara 2 defa nezle oldu birinde ateşi çıktı. Ki evde hasta kimse yoktu.
Anne sütü alıyor.
Ben de mama ile büyüdüm kapı gibiyimdir.
Kardeşim anne sütü almış hep bünyesi hep alerjiktir. Bütün kış nezle grip kurtulamaz.

Sürekli mi öyle ağlıyor yenilerde mi canım? İdrar enfeksiyonunda benim kızda öyle ağlardı. Gece çığlık atarak uyanırsa da kulak enfeksiyonuna dikkat etmek lazım hiç olmadı ama ablam demişti
Gece uykularinda genelde bunu yapiyor memeye gelene kadar ciglik atiyor memeye gelince sisuyor kuzum. Dun 6da oyle uyandi aksam saatlerce hep agladii hep keyifsizdi ara ara iyi olur gibi oldu ama genel olarak keyifsizdi. Ne yapsam bilemedim. Kulagini cekistirmiyor cekistirse benimde aklima ilk kulak geldi de

İşte etrafta söylenen can sıkmaya yetiyor malesef. Her anne sütüyle beslemek ister ama olmayınca olmuyormuş.Ben de 8.5 ay anne sütü almışım ikiz eşiyim Allaha şükür sağlığım yerinde ikizim de aynı şekilde

Etraf kendi işine baksın. Annenin zaten üzüldüğü bir konuyu bir daha bu şekilde gündeme getirmek çok acımasızca.

Bunda ne yolunda gitmedi bilmiyorum ama ben de ilk kızımı emziremedim.

Hatta sırf emzirme için 2.doğurayacağım dedim

Şaka bir yana Sen de ikinci de emzirirsin tecrübe farklı oluyor canım

Allah Allah kuzum gece de verseydin biberon aciktiginda yine cok kalkmis cunlu yine dene bakalim bir

İnsan derdini anlattigi zaman bile ici huzura eriyor elden birsey gelmesine gerek yok seninde hayirli başin varmiş ucuz kurtulmusun insanin hayalleri hayatlari umutlari yikiliyor
anlat canım biz sıkılmıyoruz ama sen aynı şeyleri anlattıkça hayatına onları çekiyorsun.
güzel düşün güzel olsun.
hep kötüyü konuşma.
cümlelerini olumlu kur.
olumlu düşün bak değişimi göreceksin.

Bizimki ortmek icin degil uyutacagim zaman ortusuz uyumuyor birtane ince ortu veriyorum eline o ortuyor yuzunu diger gibi hayatta uyumuyor kuzum nerelerden alistiysa
He tamam o zaman uyku arkadaşı yapmış gerçekten onu diğer arkadaşların dediği gibi

7de uyanan bebis 7den beri 3kere agladi 3unde de meme alip devam ediyor uykuya hasta mi oldu ne ki boyle imkansizlari yasiyoruz asiya gidicez onu mu hissetti bem anlamadim ki
Gece sabaha kadar agladik emzik her dustugunde ve cocuk sut icmedi biberonda kaldi sabah doktum hepsini keske bizimkide icse birseyler dun 400 cc kapattik gunu kahvaltida yapmisti bugun kahvalti yaptirMadan uyuttum okadarda icemicek galiba nutrigen diye surup var demislerdi ondan mi baslasak kafam cok karisik artik biktim sutum cok azaldı sagmamaktan dun iki kere sagdim dolapta sutler cope gidiyor yaptim yogurt duruyor ne yapmaya calisiyor anlamadim

Dün 11 de verdim canım bende bir çay kaşığı sonra emzirdim uyuttum 1 saat uyudu sonra gene 10 dk bi 15. Dk bi hep uyandık gece artık 5 te de kalktık salona gittik hep ağlıyordu çünkü, oyle oyalandık 6 gibi kanguruya taktım 1 saat gezdik evin içinde uyuya kaldı 7 de yerine koydum 8.30 olmadan uyandık işte şimdi cidden nasıl dayanıyor uykusuzluğa anlamıyorum anca ağlıyor anca

Aman bu erkeklerde 2. Cocuk diye tutruruyorlar
Soyle biraz zaman gecsr neyse, daha 1. Bebek birkac aylikken basliyorlar bizi islemeye
Olunca da senden daha lohusalar 4 41EEEEE41
[/QUOTE]
:) bizde durumlar tam tersiydi.
bizim ilk bebe 5yıl sonra oldu 25 te evlendim ancak 30 da anne oldum.
tedavi sürecinde de çook kilo aldım.
hemen 2. yi istedim kızım istediğimizden 7 ay sonra oldu yoksa şimdiye yaşını geçecekti :)
35 yaşında artık fit girmek istiyorum.
ömrümün ikinci yarısında bedenim sadece bana ait olsun istiyorum.

hatta meme küçültme ameliyatı olacağım :)

eşim 1. daha küçük bekleyelim dedi ben kilo verdikten sonra bir daha hamilelikle uğraşamam dedim :)
sonuç ben kazandım

Kuzum gece uyandiklarinda cok emiyorMu güçlü birşekilde yoksa emzik gibi refleks olarakmı emiyor

Nasıl oldu canım oğlun.gecmis olsun inşallah ateşi düşmüştür .suyu bende ihmal ediyorum ama vermek lazım inşallah iyidir çocuk bir toparlasa sende çok yiprandin

Kuzum gece uyandiklarinda cok emiyorMu güçlü birşekilde yoksa emzik gibi refleks olarakmı emiyor
Emerse uyuyor ama 15-20 dk sonra geri uyanıyor, yatağı hep kusmuk çünkü sürekli emiyor sadece emiyor ben her seferinde emzirmiyorum beşiğini sallayıp emziğini veriyorum oyle de aynı 15-20 dk sadece kurtarıyor bi derdi var ama anlamadık gitti diş jeli alacağım bugün bi de onu deneyeceğim, ben silikon uçla emziriyorum Ya nasıl ısırıyor ucunu eziyor mememin ucu tost oluyor arasında dişliklerini gırç gırç ses çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…