Gece karanliktada mı aynı şeyi yapıyor. Işık istemiyor galiba:)Şimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde
Cnm büyük ihtimal uyku arkadaşı yapmış onu.. bizim bir akrabanın oğlu örgü battaniyeye yüzünü sürerek uyuyormuş hep bunun gibi onlarda aynı ipten küçük bir parça örmüşler hala onunla uyuyormuş 2 yaş civarında sanırım ama küçükmüş başladığında.. küşük bir bez vermeyi denesen belki onunla da uyur.. hep aynı battaniye ise kes küçült diyeceğim ama anlarda kabul etmezse yanarsın:)Şimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde
Ağır gelir diye korkuyorum olmadı gün aşırı vereyim canımArtık 1 çay kaşığı pekmez verebiliyormuşuz canım, bence o da verilir ozaman
Yaa o bizde niye kabızlık yaptı acaba.. benim kızın bağırsakları bir garip sanırsam..:)
Şimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde
Allah korusun hiperaktivite sıkıntı bir durum .bende olmadı haftada 3 kez vereyim .zaten ellerini kollarını bir çırpıyorBende 5,5 aydan beri haftada iki uc kere veriyorum bu keciboznuzu pekmezinden. Hiperaktivite yapmasindan korkuyorum. Cunku bal verilmiyor bu sebeple. Ama bilemedim
Bebek mendilini gozune kapat, oyle dene biŞimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde
benim ingilizce canım bize de yeni bi hoca daha geldi yoksa 30 saatti ders saati ben gece yada sabah sagıyordum zaten buzdolabında 3 gün kalabiliyor.küçüğüm biberon sevmiyor.inşallah geçmiştir yumurta da cok seye giriyor ama süte göre daha cabuk geçiyor gördüğüm kadarıyla.menemen de yapardım onu da cok severdi büyük oğlum alerjiniz gecmişse o da bi kahvaltı alternatifi sogansız sade domates rendesiyle yapardım.Senin branşın ne canım
Benim branşım biyoloji.Saatim daha da az olacak bu yıl.
Birde sağsam okuldan nasıl getireceğim ben 1 saat yolum var benim
Bizde de yumurta alerjisi vardı benden dolayı bllmiyorum düzeldi mi
kardesinin düğünü var mersine gitti canımA anneveoglusu nerelerdesin
Yazlıga gidecekti canim tatildedir buyuk ihtimal:)A anneveoglusu nerelerdesin
bize de saglık ocagı 6. ayda verdi parabenli diye vermedim kuzenim eczacı ona sorup baska bi tane alıcam ben de hiç kullanmadık henüzCanım sen demire neye göre başlamadın takip eden dr vermedi mi?
Biz 4.ayda kan verdik dr 1 ay daha götürür onu dedi 5.ayda başlattı
Anne sütü alan bebeklerde demir takviyesi gerekebiliyor.
Huysuzluk yapar mı bilmiyorum ama süt çocuklarında demir eksikliği kalıcı sonuçlara yol açabiliyor.
Takip eden doktorunuza bir danışın derim.
1 kutu kullandık cnm bnmki ilk smayı kullandığımızda katı yeşil ve 2 günde 1 yapıyordu sonra golden goat denedik o kadar zorlandı ki kan geldi sonra hippe geçtik şimdi normal şekilde günde 1 defa bazen 2 defa yapıyor en çok bunda rahat ettik..ben arada hipp verip sonra 1 gün golden goat verdim ondan mı diye hemen kabız oluyordu az birşey kalmıştı attım onu vermedim artık..Kaç kutu kullanmıştın canım şu an günde kaö defa yapıyor Lina hanım :)
canım annesini emmeyen bebekler genelde bu şekilde uyurken bişeye baglanma ihtiyacı duyıyorlar o bunu uyku arkadası gibi görüuor belki senin de kokunu duyuyor sen yanındasın zaten dalınca alırsın katla basucuna koy kokusunu duysunŞimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde
saat başı kontrol et canım ates e dikkat et ince bişey giydir. enfeksiyon falan mı kaptı ki yavrucsk su vermeyi de ihmal etme hem ates hem kusma var diyosun susuz kalmasınKizlar oglusun 5 ten beri atesi var 38.6 dan 37.8 lerde ilerliyo suan gecedesık sık bakmam gerekirmi ki yaninda yaticam bugece cok kusuyor uykusunda bile , ilk defa boyle bi gecem8z olcak tecrubesiz kaldim
Ay su hic vermedim ama sik sik emdi saat basi belki yarinsunayim bol bol ustunu ince mi ortsem ki bi body bi alt var suan serin diye bu arakar penyee bsmat örtüyordum muslinmi koysamki nefes alisveriside heo hizli hızlı, ameliyatta 2 saat ciplak kaldi ona bagliyorum ben cok agladi coj uyjusz kaldi 3 gun has yattik eve gelincepatladi gibi antbiyotik calpol kullaniyoruz allahtan ondan icm raht carsambsa kontrol var pioimz icnsaat başı kontrol et canım ates e dikkat et ince bişey giydir. enfeksiyon falan mı kaptı ki yavrucsk su vermeyi de ihmal etme hem ates hem kusma var diyosun susuz kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?