Simdi bisey diyecem de neyseAy sorma bizimki de zorla yapıyor on defa söylüyoruz aşı için geldik he kaç aylık oldunuz diye defalarca söylüyor önüne aşı defterini koyduğumuz halde gönülsüz gönülsüz kalkıyor yerinden
Bn s ocaginda sansliyim gelmeden oncecarar sabah geliyomusun diye giderim bakar eder herseye, hatta gcn kan damlasini unutnus aradi 1 saat sonra vereyim gel unuttum diye dedim bn kullaniyrum bacimYaa zaten bizim sağlık ocağı bi dandirik ufff gideyim bari Cuma ya kadar bi görünelim bakalım
Myiron bestiron bunlar iyi myirion direk demir icerigi, bestiron bj kismi demir bi kismi c vit hangisini alirsan al kutuda mg degeri uaziyo 15mg 18mg gibi kiloya bolup cikan sonucu damla olarak ver canim bunlar kabiz yapmadi kulanan var burdada, purferro dogal oln bi ilac vardi newvit olmus adi oda dogal ama kabiz ypti diyrn cok duydumKızlar bana Demir ilacı önerir misiniz acil?? Doğal iyi olanlarından
Biz doğalı 1 kere gittik daha doktorumuza, sağlık ocağına götürüyorum maşallah şimdilik gerekli bi durum olmadı, ama oradakiler de hep basmakalıp şeyleri veriyorlar. 6 aylık olduk Demir’e başlayayım bende. Birde kaç damla vericez 9 kg olunca?
Ben kulağı için doktora götürdüğümde sağlık ocağının verdiğini kullan dedi farklı al veya marka önermedi,Myiron bestiron bunlar iyi myirion direk demir icerigi, bestiron bj kismi demir bi kismi c vit hangisini alirsan al kutuda mg degeri uaziyo 15mg 18mg gibi kiloya bolup cikan sonucu damla olarak ver canim bunlar kabiz yapmadi kulanan var burdada, purferro dogal oln bi ilac vardi newvit olmus adi oda dogal ama kabiz ypti diyrn cok duydum
Annemlerin oradaki bizimde çok iyiydi çok ilgililerdi burası niye geliyorsunuz Ya der gibi davranıyorlarBn s ocaginda sansliyim gelmeden oncecarar sabah geliyomusun diye giderim bakar eder herseye, hatta gcn kan damlasini unutnus aradi 1 saat sonra vereyim gel unuttum diye dedim bn kullaniyrum bacim8.ayda kan aliyolarmos degerlerine bakiyolarmis bu arada Nilufer_3457
Canım sebzeye sütümden katınca seviyor benimki, denedin mi sen hiç?Onu denemedim canım neden olmasın
Birkaç kaşıktan sonra ağzında sebze ağlıyor yaw
Sonra da kafasını çeviriyor:)
Diğer ek gıdalara ne tepki verecek bakalım
Çok sağol canım, c vit fazlalığı zararlı olur mu ki, sadece Demir olanı mı alayımMyiron bestiron bunlar iyi myirion direk demir icerigi, bestiron bj kismi demir bi kismi c vit hangisini alirsan al kutuda mg degeri uaziyo 15mg 18mg gibi kiloya bolup cikan sonucu damla olarak ver canim bunlar kabiz yapmadi kulanan var burdada, purferro dogal oln bi ilac vardi newvit olmus adi oda dogal ama kabiz ypti diyrn cok duydum
Bizimki birkere oyle kustu cnm insallah sizinkide tekrarlamazAynen benimkidr o sekilde kustu antibiyotuk aliyor suan sadece bakiyim uyurken birazdaha kusmus ama cok degil uyanikken kusacakmi yine oyle takipteyim
Sidefer kullanıyorum canım kabızlık yapmadı tadı da güzel seviyor. 9 kg yeni 9 damlaKızlar bana Demir ilacı önerir misiniz acil?? Doğal iyi olanlarından
Biz doğalı 1 kere gittik daha doktorumuza, sağlık ocağına götürüyorum maşallah şimdilik gerekli bi durum olmadı, ama oradakiler de hep basmakalıp şeyleri veriyorlar. 6 aylık olduk Demir’e başlayayım bende. Birde kaç damla vericez 9 kg olunca?
Yarin asimiz var bizim de saglik ocagindaki hemsire laf edecek simdi ona taktim :) demir ilacini da sordum bu arada kabiz oluyor diye ben vermiordum bir hafta 10 gundur. Tamamen vermemezlik yapma da 2 gunde 1 ver dedi. Bir de ek gidadan alsa kilo diince ek gida olayi tadimlik 1 yasina kdr anne sutu veya formul mamadan almasi gerekir kiloyu. Pirinc unu gibi seyler de oyle cok kilo yapmazmis bosmus mideyi tok tutarmis. Genel bilgilendirme yapayim da belki bu konularda soru isareti olan vardır:)
Aynaya bakıldığında hepimiz birbirimize benziyoruz =) ama araba işi cidden komikHayal ettin dimi beni evin içinde bebek arabasıyla deli gibi koştururken lohusa Topuz’u ve dizi çıkmış pijamamla
Timarhane kackiniHayal ettin dimi beni evin içinde bebek arabasıyla deli gibi koştururken lohusa Topuz’u ve dizi çıkmış pijamamla
Bugun denemeyim yaa aksam fitil yapacagim. Yine kaka yapmadi☹ benimki kakadan da olabilir.
Bi iki ay daha anne sutu/mama agirlikli o zmn tesekkurlerrMerhaba fobia :)
Bende bildiğim bir bilgiyi eklemek istedim. 9uncu ayından Sonra anne sütünün miktarı azaltılıp ek gıdanın artırılması isteniyor.
Bizim doktor da öyle demişti hatta yeni reçete yazdı calpol için.Eczacı arkadaşa gittik almaya. Yaa yok öyle bir şey dedi.Koca şişe ayda bir kere kullanıp atacakmısın? Ayrıca etkisi filan da geçmiyor. Bak satmak istemezmiyim ben dedi. Ama kullan hiçbir şey farketmiyor dedi. Kendi çocukları da var 2 tane onlarda da öyle kullanmış. Ben o yüzden yeni almadım. Hala ilk aldığımı kullanıyorum.Kızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Biz olduk 6 ay aşıları + bexseroGünaydin,aşı olan varmi ,bizimde carsamba kismetse
Oda kullanilabilor tabiki ama bu paraben fln olsyi yüzünden daha temiz katkısızolanlari var onlari kullanmak bnm icimi daha rahat ettiriyo banada kimse onermedi ben kendim arastirip aldim kuzum vallaBen kulağı için doktora götürdüğümde sağlık ocağının verdiğini kullan dedi farklı al veya marka önermedi,
Kan degerleri dusukse myrion daha iyi ama normalseviyedeyse bestiron da iyi c vit olmasi demir emilimini daha kolay sagliyor oyle bi seyi de var hangisini bulursan al bn depodan getirtiyorum olnuyo bazi eczanelerde canım cunkuÇok sağol canım, c vit fazlalığı zararlı olur mu ki, sadece Demir olanı mı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?