2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarin asimiz var bizim de saglik ocagindaki hemsire laf edecek simdi ona taktim :) demir ilacini da sordum bu arada kabiz oluyor diye ben vermiordum bir hafta 10 gundur. Tamamen vermemezlik yapma da 2 gunde 1 ver dedi. Bir de ek gidadan alsa kilo diince ek gida olayi tadimlik 1 yasina kdr anne sutu veya formul mamadan almasi gerekir kiloyu. Pirinc unu gibi seyler de oyle cok kilo yapmazmis bosmus mideyi tok tutarmis. Genel bilgilendirme yapayim da belki bu konularda soru isareti olan vardır:)

Ya ben Demir hiç vermedim almadım bile nereden alacağım ne alacağım kimse demedi ki sağlık ocağında

Sende hemsirenin agzini tika
Dr a danışıyorum ne yapmam gerektigini de

Canım biz de aynı durumdayız. 2 tatlı kaşığını 10 gündür aşamadık daha ilk kızım bu aylarda iyi yerdi.
Daha meyveye başlamadım ben haftaya vereceğim
Peki ne yiyecekler öğlenleri ilk oğluna nasıl yaptın sen
Kara kara düşünüyorum okula başlarsam aç kalacak bu kız

Devam sütü veya kendi sütünü katmayi denedin mi
O sekil daha cok severler mi acaba

Kiz bayramda cocuklar rahat vermiyor
Sabahın köründe basliyorlar. Aklima geldi arefeden sökmüştüm
Normalde zile kargocu disinda basan olmaz.
Kimsem yok burda
Ben kargoyuda eşimin iş yerine söylüyorum bizim buraya geç geliyor bulamıyorlar birde nasıl kargocularsa bizimki hiç çalmıyor yanii geçen bir çaldı şok oldum siteden zilleri kontrol ediyorlarmış.. çalışıyor mu diyorlar bilmem dedim baktılar çalışıyormuş

Devam sütü veya kendi sütünü katmayi denedin mi
O sekil daha cok severler mi acaba
Onu denemedim canım neden olmasın
Birkaç kaşıktan sonra ağzında sebze ağlıyor yaw
Sonra da kafasını çeviriyor:)
Diğer ek gıdalara ne tepki verecek bakalım

Saglik ocagi kendi vermistu bize senin ki unuttu herhalde bu saglik ocaklari cok geriyor beni is olsun diye koyuyorlar oraya sanki
Ay sorma bizimki de zorla yapıyor on defa söylüyoruz aşı için geldik he kaç aylık oldunuz diye defalarca söylüyor önüne aşı defterini koyduğumuz halde gönülsüz gönülsüz kalkıyor yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…