Yaa mantikli gibi aslinda. Gerci yan etkisi uyku degil mi calpolun ya da agrilari kestigi icin rahat uyuyor cocuklar. Hala uyumadi benim ki ilk uykusuna yatardi normalde berbat bi haldeyim Ben denemeye varim o yuzden:)Kızlay F Fobia S Sevimlipanduf @Turtleee bir ark bana çalpol bey 1 çay kaşığı yatarken dedi evet yine saat başı uyanırsa akışkanlık meme den ama daha uzun uyursa dış ağrısı sebebi dedi. Kendisi denemiş. Ne dersiniz bugun deneyelim mi
bizde bebek arabasında 80 metrekarelik evimizi turluyoruz her yere çarpa çarpaYaa mantikli gibi aslinda. Gerci yan etkisi uyku degil mi calpolun ya da agrilari kestigi icin rahat uyuyor cocuklar. Hala uyumadi benim ki ilk uykusuna yatardi normalde berbat bi haldeyim Ben denemeye varim o yuzden:)
Ama skt gecmemis sonuctaa etkisi gecemez gecmemeli kabul etmek istemiyorumKızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Evet kuzum içindeki bi madde acik kaldikca etkisini kaybediyormus hatta geçen eczane en sagliklisi acik kaldıktan 10 gun sonra atmak dediAA oyle mibuzdolabındaydı ama hiç çıkarmadım nasıl ya her ay calpol mu alcaz
Hic bilmiyorum canim ben bi bilen vardr belki :/
Canım ben ig de öyle bir şey gördüm. Anlamak için denemek de fayda var bence.Kızlay F Fobia S Sevimlipanduf @Turtleee bir ark bana çalpol bey 1 çay kaşığı yatarken dedi evet yine saat başı uyanırsa akışkanlık meme den ama daha uzun uyursa dış ağrısı sebebi dedi. Kendisi denemiş. Ne dersiniz bugun deneyelim mi
Ben de esime verdim ben uyiim diye tam yattim kaynanam zile basti bir hisimla kalktim kavga etcektim kvyle on kere dedim su zile basma apartmanda bi biz mi variz sana kapi acacak diye ... cocugu alip kacti sen gir iceri dedi kapiyi kapadi esim ben halletcem diye sonuc uyandimbizde bebek arabasında 80 metrekarelik evimizi turluyoruz her yere çarpa çarpa
Nobetci eczane arayalim o zamanEvet kuzum içindeki bi madde acik kaldikca etkisini kaybediyormus hatta geçen eczane en sagliklisi acik kaldıktan 10 gun sonra atmak dedi
AA oyle mibuzdolabındaydı ama hiç çıkarmadım nasıl ya her ay calpol mu alcaz
Şimdi internetten baktım da etkisi yüzde 10 azalır gibi bişey okudumKapağını açınca şekerli gibi oluyor zaten. Bana da saçma geldi madem küçük şişede yapsınlar heba olmasın
Ama dr bize gereksiz yere ağrı kesici ateş düşürücü kullanma demişti karaciğer problemi varsa dikkat edin
Benim evdevar 3 haftadir kapali duruyo bi sefee verip atmak istemedegim icin acmiyorum bebeye de vermiyorum ısrarlaNobetci eczane arayalim o zaman
Ben almıcam ya verecem evdekini dolaptaydı, kendimize ağrı kesici alınca atıyor muyuz ne biliyim ben süresi o kadar kısa olmamalıNobetci eczane arayalim o zaman
Ya ben 2 aylik calpolu vermistim ates ciktiginda 38.5 du 37 lere dudurdu yarim saatte ama 2 saate yine ciktiŞimdi internetten baktım da etkisi yüzde 10 azalır gibi bişey okudum
Evet hatta şurupları buzdolabinda saklamamak gerekiyormuş. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmeliymis 24 derecenin altında. Sadece toz halindeki antibiyotik saklanmaliymis. İnstagramda güncel anne diye bir doktor var o paylaşmıştı doktorumuza da sordum teyit ettirdim.AA oyle mibuzdolabındaydı ama hiç çıkarmadım nasıl ya her ay calpol mu alcaz
Benim anam da oyle dimisti koymuyordum ama toz olani bilmiyordum koyim hemn bariEvet hatta şurupları buzdolabinda saklamamak gerekiyormuş. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmeliymis 24 derecenin altında. Sadece toz halindeki antibiyotik saklanmaliymis. İnstagramda güncel anne diye bir doktor var o paylaşmıştı doktorumuza da sordum teyit ettirdim.
Benim ev her türlü 27-28 in altına düşmüyor ki napıyım mecburum dolaba koymayaEvet hatta şurupları buzdolabinda saklamamak gerekiyormuş. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmeliymis 24 derecenin altında. Sadece toz halindeki antibiyotik saklanmaliymis. İnstagramda güncel anne diye bir doktor var o paylaşmıştı doktorumuza da sordum teyit ettirdim.
Bugun doktor kontrolumuz var ona da bi soriim bakiim geciyor mu etkisi diye. Ama ablami hatirliyorum ya gayet aylarca kullaniordu valla :)Ben almıcam ya verecem evdekini dolaptaydı, kendimize ağrı kesici alınca atıyor muyuz ne biliyim ben süresi o kadar kısa olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?