2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bsebse gecen ayda sunnet denk gelmisti aylik zamanina bu ayda yine denk geldi konsept yapamiyoruzz bii yaa Z zeLina aylik cekimlerde yeni tasarimlar yokmu zgoremiyoruz bu ara
Beni hep bu havalar mahvettiii ya sıcakta hiç bir şey yapasım gelmiyor ama aklımda bir iki tane kaldı onları yapayım hatırlatmışken

Biz de simdi eve geldiiik odtu ye gittik arkadaslarla temiz hava bol oksijen umarim uyumasina yardim eder
Hadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniim

Ay inşallah valla bende su an uyutma moduna gectim insallah uyurlar misil.misil
Yok yaa fayda etmedi tam ayilir gibi olurken sallamaya devam ettim ama yine uyandi cin gibi acti gözleri neden boyle yapar ki acaba 10 15 gün oncesine kdr 7 den sora yatinca uyansa da devam ederdi sallayinca fln uykusuna simdi uyanior 22.30 bekleyecek kesin

Sağol teyziş, çok tatlısın ama biz sizden 1 gün büyüğüz ve dün geçmiş farketmemişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…