2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Milupa bebek papatya çayıvardi sanirin

Milupanın var ama hazır olmasın katkısız olsun dersen aktarlarda kurutulmuş papatyalar oluyor onlardan alabilirsin 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı kadar at 5 dk demle ılık içir cnm uyku saatinden 1 2 saat önce içirirsen daha iyi olur rahatlatıcı etkisi var.

Yaa böyle işe yarayanları gördükçe daha motive oluyorum :) Umarım bende de etkili olur çünkü kötü hissediyorum kendimi artık

Gelmez bence

Hurma 8. Aydan sonra veriliyor diye okumuştum ben

Bgn hipp in bi mamasını aldım, Elmalı sütlü diye, gece yatarken vermek için. Çocuk titreye titreye bi hal oldu, sonra da ağzını kilitledi resmen ama tadı güzeldi . Bikere de ben kendim Elmalı irmik yapmıştım aynı şeyi yapmıştı. Elmayı mı sevmiyor muhallebi tarzı şeyi mi anlamadım

Canım ya acaba ek gıda fazla mı geliyor ek gıda öncesi nasıldı ya da bu kadar zorluyor muydu yine?

Canım ya acaba ek gıda fazla mı geliyor ek gıda öncesi nasıldı ya da bu kadar zorluyor muydu yine?
Bugün sadece kahvaltıda verdim onun haricinde hiç bişey vermedim, yok canım başlamadan önce de böyleydi de en azından emip uyurdu yarım saat fakan sürerdi en fazla şimdi uyudu işte saat başında da kalkarız

Ek gidayi 2 3 kasik veriyorum diyor
Dogdugundan beri Güneş cadi bir kiz
Aynen canım bugün hele ki sadece kahvaltı da verdim sonra hiç bişey vermedim, doğduğundan beri uykuya karşı benim kız hiç uzun uyuduğu olmadı zaten ama bu kadar darlamıyordu geceleri çok yoruyor insanı şimdi uyudu ancak

B bence91 siz de atlattınız. Rabbim damatligini da göstersin.
A anneveoglusu beline sen dikkat edeceksin. Sen kendini korumazsan ne ilaç ne doktor fayda etmez. Üçüncüde olmuştu benim doktor kendini çok yorma dinlen demişti. Üçü de küçük nerede dinlenmek. Harap etme kendini olursa olsun. Evin dağınık olsun, sağlığın daha önemli. Geçmiş olsun canım

Bncede hemn iyilessin 3 gun un ustune okdr halsiz kaldim ki tahammulim cok azaldi resmen evime gitmek istiyorum 2 saatte olsa bi uyku istiyorum esim yardim eder en azindan daha kolay gecer ne bileyim

Ek gidayi 2 3 kasik veriyorum diyor
Dogdugundan beri Güneş cadi bir kiz

Yazı denk geldi bir yerde ek gıda döneminde uyku problemi olurmuş vs ondan sorayım dedim paylaştığı güzel tarifler olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…