• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eşimin fitrati bu cnm seviyor sevmemis olsa bosanmamam icin okadar sey yapmaz bana hep dedigi garentin bende beni birakip gidemezsin o saniyoki duunde takilan altinlar onda durursa ben gidemem sanki ben gitmeyi kafama koysam onlar durduracak benide bunu her halinden anliyorum sevmeyen insaninda gozu disarida olur bu kadin veya erkek fark etmez biliyorumki esim gozude gonlude evde oyle kadinlari goeunce ben bakarim o bakmaz nebilim bayan num yoktur konusmaz bu islerden anlamaz yani ben dokumanina bakabilirim o boyle birseyin varligindan bile haberdar degildir gizli sakli isler yapamaz bana saygisizlik olmasin diye herweyine dikmat eder oturup kalkmasi a gozune diline

Farklı seviyor ama benim bildiğim sevgi bu değil :) Boşanma aşamasında söz vermişti sanki neyse canım ben daha fazla deşmeyeyim sordukça kızma 🙈ama tavsiyem çok da güvenme asla yapmaz deme etrafımda çok gördüm

Kızlar o zaman benim kızımda bir sıkıntı var. Asya ya günde iki öğün veriyorum öğlen yoğurt meyve yada meyveli yoğurt bazen yarım çay bardağı bazen 1 çay bardağı akşamda 7-8 arası aptamil sütlü pirinç unlu muhallebi genelde bir çay bardağı. Ek gıdanın fazlasını versem almıyor. Üstüne bide emiyor emmede azalma olmadı tamam zaten hiç bir zaman sütüm çok olmadı ama emme aralarında göğüsümde sertleşiyor doluyor ve Asya emerken boşaltıyor farkındayım. Doğduğundan beri zayıf bir kız bu ayda çok kilo aldığını düşünmüyorum.5. Ay kilosu 5850 idi.beslenme ek gıda miktarını doktor söyledi. Sizleri okuyorum 2 çay kaşığı falan diyorsunuz biz mi yanlış yapıyoruz acaba
Ben 3 ogün veriyorum hatta. Oglen sebzeli bi yemek. Aksam uzeri meyve veya meyveli yogurt. Gece yatarken de muhallebi. Yarim cay bardagi veya biraz fazlasini yiyordur. Nerde 2 kasik :/ Emiyor da dedigin gibi çok sukur. Ama gecen ay 500 gr aldi, bu ay 300 gr almamistir ptesi gunu gidip ogrencez de ben tartiliyorum 200 gr anca almistir. Benim oglanda da bi problem var galiba o_O

Ben 3 ogün veriyorum hatta. Oglen sebzeli bi yemek. Aksam uzeri meyve veya meyveli yogurt. Gece yatarken de muhallebi. Yarim cay bardagi veya biraz fazlasini yiyordur. Nerde 2 kasik :/ Emiyor da dedigin gibi çok sukur. Ama gecen ay 500 gr aldi, bu ay 300 gr almamistir ptesi gunu gidip ogrencez de ben tartiliyorum 200 gr anca almistir. Benim oglanda da bi problem var galiba o_O
Kızz ne ara 3 öğüne geçtiniz 😱😱 maşallah, bugün kahvaltıda eşlik etti kızım bana bir daha bişey vermedim sonrasında belki bi meyve armut elma bişey veririm sadece

Kızz ne ara 3 öğüne geçtiniz 😱😱 maşallah, bugün kahvaltıda eşlik etti kızım bana bir daha bişey vermedim sonrasında belki bi meyve armut elma bişey veririm sadece
Ay ne biliim dr bi oglen sebze turu bi de aksam üzeri meyve yogurt dediydi sonra annemler gece muhallebi ver iyi uyusun dediler diye onu da verdim :D hee uykusuna etki etti mi hayir :D

Ay ne biliim dr bi oglen sebze turu bi de aksam üzeri meyve yogurt dediydi sonra annemler gece muhallebi ver iyi uyusun dediler diye onu da verdim :KK70: hee uykusuna etki etti mi hayir :KK70:
Bizim evdeki baskül de denedim tartmayı 700 gr almış gorunuyor 20 günde bu imkansız ya patates soğan tartısına da sığmıyordu işe geri götürdü eşim onu 😂😂 Demir vitamini vermedi bize sağlık ocağı onun için gideceğim pzt salı kilosuna baktırayım, psikolojik olarak emmesi azaldı ek gıdadan sonra bana öyle geliyor sanki

Kızlar o zaman benim kızımda bir sıkıntı var. Asya ya günde iki öğün veriyorum öğlen yoğurt meyve yada meyveli yoğurt bazen yarım çay bardağı bazen 1 çay bardağı akşamda 7-8 arası aptamil sütlü pirinç unlu muhallebi genelde bir çay bardağı. Ek gıdanın fazlasını versem almıyor. Üstüne bide emiyor emmede azalma olmadı tamam zaten hiç bir zaman sütüm çok olmadı ama emme aralarında göğüsümde sertleşiyor doluyor ve Asya emerken boşaltıyor farkındayım. Doğduğundan beri zayıf bir kız bu ayda çok kilo aldığını düşünmüyorum.5. Ay kilosu 5850 idi.beslenme ek gıda miktarını doktor söyledi. Sizleri okuyorum 2 çay kaşığı falan diyorsunuz biz mi yanlış yapıyoruz acaba
canim bilmiyoum ama ben baslayali bi ay oldu 1 cay bardagi anca yemistir bi anda yuklenmek gibi geliyo bana agirdan aliyorum sutum varken emsin hayati boyinca cay corbayla isi olacak zaten diye dusunuyorum

Bizim evdeki baskül de denedim tartmayı 700 gr almış gorunuyor 20 günde bu imkansız ya patates soğan tartısına da sığmıyordu işe geri götürdü eşim onu 😂😂 Demir vitamini vermedi bize sağlık ocağı onun için gideceğim pzt salı kilosuna baktırayım, psikolojik olarak emmesi azaldı ek gıdadan sonra bana öyle geliyor sanki
Bence cunku ek gida da yiyor ondan olabilirmii 😂 uediriyon yediriyon sonra galiba diyon 😂

Kızlar ek gıda işini biraz ciddiye mi aldınız daha günlük 1 2 kaşık yemeleri gerekmez mi bana çok fazla geliyor yedikleriniz ben tek öğün tadımlık veriyorum ha mama alan bebeklere bişey diyemem zaten doktorlarda öneriyor ama anne sütü alanlar için şuan hadi max yarım bardaktır bence alması gereken

Benim gibi hala doğum kilolarını verememiş kızlar buraya bakın :) İf diyeti diye bir şey duydum. Çoktan varmış da benim yeni haberim oldu. Oruç diyeti de diyorlar. Bildiğimiz oruç gibi değil de, mesela günde 16 saat aç kalıyorsun ama bunun 8 saatini uykuda geçiriyorsun ve bu arada istediğin kadar sıvı tüketiyorsun. Ama su ve şekersiz çay kahve. Meyve suları vs şekerli olduğu için yasak. Çok sıvı alındığı için sütte azalma da olmuyor. Ben bir de bebeğimden dolayı süt ürünleri diyetine girdiğim için mecburen tatlı çikolata hamurişi vs kesince 2 haftada 4,5 kilo gitti :) Denemek isteyen olursa ben akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapıyorum. Sonra normal devam. Yediğiniz sürelerde birazcık çok kalorili şeylere dikkat edeceksiniz sonra da gitsin kilolar. Bu şekilde doğumdan sonra 30 kg veren bile olmuş. Ben devam ediyorum. Gelişmeleri de bildiririm ;)

Benim gibi hala doğum kilolarını verememiş kızlar buraya bakın :) İf diyeti diye bir şey duydum. Çoktan varmış da benim yeni haberim oldu. Oruç diyeti de diyorlar. Bildiğimiz oruç gibi değil de, mesela günde 16 saat aç kalıyorsun ama bunun 8 saatini uykuda geçiriyorsun ve bu arada istediğin kadar sıvı tüketiyorsun. Ama su ve şekersiz çay kahve. Meyve suları vs şekerli olduğu için yasak. Çok sıvı alındığı için sütte azalma da olmuyor. Ben bir de bebeğimden dolayı süt ürünleri diyetine girdiğim için mecburen tatlı çikolata hamurişi vs kesince 2 haftada 4,5 kilo gitti :) Denemek isteyen olursa ben akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapıyorum. Sonra normal devam. Yediğiniz sürelerde birazcık çok kalorili şeylere dikkat edeceksiniz sonra da gitsin kilolar. Bu şekilde doğumdan sonra 30 kg veren bile olmuş. Ben devam ediyorum. Gelişmeleri de bildiririm :KK66:
Ay masallah ben tutamıyorum bogazimi Gömüyorum surekli

Pamuk Panda Pamuk Panda suda ne kadar memnun kızın maşallah ❤
@Turtleee kızının yanaklar maşallah ısırmalık 😍

Teşekkür ederiz teyzesi ❤️

Valla bi sıkıntı var ama çözemedim 😂 neyse Çarşamba gün kontrole gideceğim O zaman sorarım canım, maşallah iştahlı olsunlar.

canim bilmiyoum ama ben baslayali bi ay oldu 1 cay bardagi anca yemistir bi anda yuklenmek gibi geliyo bana agirdan aliyorum sutum varken emsin hayati boyinca cay corbayla isi olacak zaten diye dusunuyorum
Kızlar ek gıda işini biraz ciddiye mi aldınız daha günlük 1 2 kaşık yemeleri gerekmez mi bana çok fazla geliyor yedikleriniz ben tek öğün tadımlık veriyorum ha mama alan bebeklere bişey diyemem zaten doktorlarda öneriyor ama anne sütü alanlar için şuan hadi max yarım bardaktır bence alması gereken

Kızlar bende emzirme taraftarıyım sütüm için ciddi çaba sarfettim şükür emzirebildim. Emdiği yere kadar da devam edeceğim. Bizim kilo alımımız çok azdı sanırım o yüzden başlattı. Zaten benim takıldığım konu ek gıda yiyor ve üstüne beni emiyor Bana da bu fazla geliyor. Zaten doktorun dediği miktarda veriyorum dediğinin üstüne çıkmadım. Doktoruma gerçekten güveniyorum bilemiyorum bir terslik var gibi 😂😂

Benim gibi hala doğum kilolarını verememiş kızlar buraya bakın :) İf diyeti diye bir şey duydum. Çoktan varmış da benim yeni haberim oldu. Oruç diyeti de diyorlar. Bildiğimiz oruç gibi değil de, mesela günde 16 saat aç kalıyorsun ama bunun 8 saatini uykuda geçiriyorsun ve bu arada istediğin kadar sıvı tüketiyorsun. Ama su ve şekersiz çay kahve. Meyve suları vs şekerli olduğu için yasak. Çok sıvı alındığı için sütte azalma da olmuyor. Ben bir de bebeğimden dolayı süt ürünleri diyetine girdiğim için mecburen tatlı çikolata hamurişi vs kesince 2 haftada 4,5 kilo gitti :) Denemek isteyen olursa ben akşam 9 dan öğlen 1 e kadar yapıyorum. Sonra normal devam. Yediğiniz sürelerde birazcık çok kalorili şeylere dikkat edeceksiniz sonra da gitsin kilolar. Bu şekilde doğumdan sonra 30 kg veren bile olmuş. Ben devam ediyorum. Gelişmeleri de bildiririm :KK66:

Ohh maßallah canım ne güzel vermişsin kiloları. Ben de bugün yine kilolarıma ve göbeğime taktım kafayı. Sabahtan beri yapabikeceğim egzersiz bakıyorum. Bi de ben boğazımı tutamıyorum napıcam yaa :KK42: ben aç kalıncasinirli oluyorum 🙈

M Mavisu27 canim sen bebegine yanlis hatirlamiyorsam 2 cay bardagi mi veriyordun ek gida, eger oyleyse biraz azaltmayi dene ve daha hazmi kolay, bagirsak calistirici seyler ver
Hurma, gun kurusu islatip ezip sabah ac karna verirsen faydasi coi olur
Fitil artik alışkanlık haline gelip Allah korusun bagirsak tembelligi yapabilir
Ona alisip, onsuz yapamaz hale gelir
Bagirsagini bosalttiginda, diger diskisina kadar lifli seyler ve hurma gun kurusu vermeye calis kendi yapmasını sagla diskisini
Yok kuzum ya burda konuşuldu ne kadar verebiliriz diye ben de 6-8 ay arası en fazla iki çay bardağı öneriyor doktorlar dedim. Ben günlük bir çay bardağı bile vermiyorum . Günde iki kez azar azar. Hatta bazı günler bir iki çay kaşığı alıyor istemiyor tadini mi sevmiyor ne ben de devam etmiyorum.
Hurmayi denemedim istiyorum versem ağır gelir mi şimdi?

Back