- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ondandir o zamn kuzum ya artik bol su emzirme yapalimda su kaybetmesin vucutAntibiyotik hep ishal yapıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondandir o zamn kuzum ya artik bol su emzirme yapalimda su kaybetmesin vucutAntibiyotik hep ishal yapıyor canım
Evet corapla vermiştim corabida cikartmislar canm girerkenPapatyamaviss hem antibiyotikten olabilir hem de ameliyathane soğuktur orda da üşütmüş olabilir bence
Antobiyotik ishal yapiyor canimKizlar oglum ishal oldu dun acaba mi faln derken bugun bildigin su gibi yapmis sismis arkasi cis de oldugu gibi neden boyle olduki acaba ya dr geldimi soracagim bu arada bu aksamda burdayiz
Hızlı bir geçiş yaptıysanız sindiremiyor olabilir kujum deneme süreci oldu mu ne kadar vererek başladınız mesela biz 3 gün kuralı ile patates kabak ve yoğurt denedik gayet normal ilerliyor kakası durumu bugün semizotu pişireceğim hepsini max iki kaşık yedi
Tesekkurler isirmaya yelteniyorlar , izin veemiyorum
Hoşgeldin canım. Benimde yukarı çıkmıştı bebek. Doktor kilolu bebeklerde olabiliyor demişti. Seninki kaç kilo doğduEvet cnm 10 cm oldu ama benim kiz adagi inmek yerine yukari ciktii yönünü şaşırdı agzimdan cikcakti az daha
Bir sorun yoksa iştahlı demek maşallahBen de 3 gün kuralıyla gidiyorum. Benimki epey yiyo 4-5 kaşık falan. Bugün küçük bi patatesin yarısıyla yaptığım püreyi yedi. Daha versem yiyecek, arkasından ağlıyor. Fazla mı veriyorum acaba
3500 dogdu..Hoşgeldin canım. Benimde yukarı çıkmıştı bebek. Doktor kilolu bebeklerde olabiliyor demişti. Seninki kaç kilo doğdu
Ben başlayalı 1 ay oldu çeşit çeşit şeyler de yapıyorum ama karnını doyurmasın ek gıdayla memeyi de bırakır diye bi korkum var 3 kaşık veriyorum kendi kaşığıyla, bazen akşam ayni tabağını bi daha getiriyorum yine 2 kaşık falan veriyorumBen de 3 gün kuralıyla gidiyorum. Benimki epey yiyo 4-5 kaşık falan. Bugün küçük bi patatesin yarısıyla yaptığım püreyi yedi. Daha versem yiyecek, arkasından ağlıyor. Fazla mı veriyorum acaba
Cok gecmis olsun bi ara ver derim ek gidaya ben oyle yapmistmBizimki de öyleydi canım bir haftada yapıyordu ama aynen katı değildi. Ne zaman ek gıdaya geçtik çok koyu, sert dediğin gibi yapmaya basladi. Çok ağlıyor ikiniyor yapamıyor öyle veriyorum fitili.
Eşimin fitrati bu cnm seviyor sevmemis olsa bosanmamam icin okadar sey yapmaz bana hep dedigi garentin bende beni birakip gidemezsin o saniyoki duunde takilan altinlar onda durursa ben gidemem sanki ben gitmeyi kafama koysam onlar durduracak benide bunu her halinden anliyorum sevmeyen insaninda gozu disarida olur bu kadin veya erkek fark etmez biliyorumki esim gozude gonlude evde oyle kadinlari goeunce ben bakarim o bakmaz nebilim bayan num yoktur konusmaz bu islerden anlamaz yani ben dokumanina bakabilirim o boyle birseyin varligindan bile haberdar degildir gizli sakli isler yapamaz bana saygisizlik olmasin diye herweyine dikmat eder oturup kalkmasi a gozune dilineEşinin sevgisi peki evliliğinizin ilk gününden bugüne aynı mı? S Sevimlipanduf un da dediği gibi dil yarası en ağırı bence canına zarar verse unutursun ama akıldan çıkmaz söylenilenler.. Zamanla alışmışsın sanırım buna inşallah düzelir
Nadir gorulen bi durummus kuzum zaten valla olacağı varmis diyebiliyorum sadeceAntobiyotik ishal yapiyor canim
Su bi kac günü bir atlatsaniz hayirlisiyla
Kiz benim oglanda cok siskoydu
Bize ne geri siyirin pipiyi bisey demediler
Allah korumus iyi olmamis o da böyle yapisiklik
Bir sorun yoksa iştahlı demek maşallah
1200 cc günlük beslenmeleri imiş ne kadar yerse o kadar az emiyor 2 kaşık yemek 30 cc ye denk zaten genel olarak kızlar diyor ya 2 çay bardağına varacak yavaş yavaş 9. Aya kadar yedikleriBi sorun yok sanırım keyfi yerinde. Epey iştahlı şu an insallah böyle kalır. Ben sütü istemeyecek diye korkuyorum
Ben başlayalı 1 ay oldu çeşit çeşit şeyler de yapıyorum ama karnını doyurmasın ek gıdayla memeyi de bırakır diye bi korkum var 3 kaşık veriyorum kendi kaşığıyla, bazen akşam ayni tabağını bi daha getiriyorum yine 2 kaşık falan veriyorum
-Deneyimli annecikler bebeklere ekmek ne zaman başlanır?
-Organik tavuk bulamadım ben A101 bim Carrefour bunlara baktım Migros’un da sanal marketinde yoktu marketinde var mı bakacağım, normal tavuk olmuyor mu bim de kuru yolum tavuk diye ayrı poşetlenmiş tavuk gördüm o organik demek mi ?
1200 cc günlük beslenmeleri imiş ne kadar yerse o kadar az emiyor 2 kaşık yemek 30 cc ye denk zaten genel olarak kızlar diyor ya 2 çay bardağına varacak yavaş yavaş 9. Aya kadar yedikleri
Bir yerde dinlemis miydim, okumus muydum hatirlamiyorum ama istahli bebege ne kadar versen yermis, pek doymak bilmezmis sanirim.Işte ben de memeyi bırakır diye korkuyorum canım. Şimdilik hem yiyip üzerine de emiyo ama ben bi durayım yavaş gideyim en iyisi
Bir yerde dinlemis miydim, okumus muydum hatirlamiyorum ama istahli bebege ne kadar versen yermis, pek doymak bilmezmis sanirim.
Sen makul olani ver, kademeli sekilde arttir bence sütünün önüne gecmesin
Emiyor diyorsun ama cekiyor mu hepsini ya da yalanci meme konumunda mi emiyor orasida var