• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım kaçıncı fitilimiz.. bir aydır normal olarak yapmadı ki hiç.
Kuzum uzun surenyapmadi icinmi fitik veriyorsun yoksa boyle afedersin ama koyun pisligi gibi sert ve kucuk kucukmu geliyor

Cunku biz 10 gun kaka yapmazdik ama kakamiz normaldi suan gunluk yapiyor kabiz oldumu ikinip kizarip cok sert yapiyor

Annelerimizin kıymetini anlıyoruz aslında böylelikle😊evlat başka arada bir nefes alsak yeticek bizede ama o günlerde gelir inşallah sağlıklı olsunlarda
2. çocuğun konusu şimdi açılmaz da azıcık büyüyüp gazlar, uykusuz geceler unutulunca yavaştan sohbetlere dahil olmaya başlar 😁
[/QUOTE]
Doğumdan sonra eşime dönüp çocuk faslı bugun burada kapandı demiştim😊arada yokluyor beni. Ama büyüdükçe tabiki kızımın kardeşi olsun yoldaş olsunlar bizim yokluğumuzda diye düşünüyorum. Sadece araya biraz zaman koymak istiyorum bakalım. Hayırlısı artık🤣

Doğumdan sonra eşime dönüp çocuk faslı bugun burada kapandı demiştim😊arada yokluyor beni. Ama büyüdükçe tabiki kızımın kardeşi olsun yoldaş olsunlar bizim yokluğumuzda diye düşünüyorum. Sadece araya biraz zaman koymak istiyorum bakalım. Hayırlısı artık🤣
[/QUOTE]

Aman bu erkeklerde 2. Cocuk diye tutruruyorlar
Soyle biraz zaman gecsr neyse, daha 1. Bebek birkac aylikken basliyorlar bizi islemeye
Olunca da senden daha lohusalar😤 4 41EEEEE41

Kızlar bişey sormam gerek benim kız 6 ay 22 günlük hani artık oturması gerek destekli de olsa ama benim kız oturmuyor kucakta oturur pozisyonda oturuyor onda sorun yok ama koltuğun köşesine koyuyorum kenarına minder koyuyorum maksimum 20 saniye duruyor sonra kendini kaydırıp yatar pozisyona geliyor bu normal midir anlamadım ben
Bence normaldir kuzumcunku her bebek kendi ozellikleimi ayri ayei sergiliyor biri baba diyor biri adim atabiliyor biz oturabiliyoruz mesela ama herkesin farkli zamanlarda olusuyo kiyaslamaya gitme hic normal bi zamna kdr hersey cani istemiyordur kesin

Aman bu erkeklerde 2. Cocuk diye tutruruyorlar
Soyle biraz zaman gecsr neyse, daha 1. Bebek birkac aylikken basliyorlar bizi islemeye
Olunca da senden daha lohusalar😤 4 41EEEEE41
[/QUOTE]
Bu bebeleri erkekler doğurup baksalardı çocuk diyeni vururlardı😀herşey onlara kolay geliyor. Eşime evde olduğunda kahvaltı mı hazırlamak istersin çocuğa mı bakmak dediğimde mutfağa koşar adımlarla ilerliyor🤣daha senin neyine 2.çocuk

Kizlar oglum ishal oldu dun acaba mi faln derken bugun bildigin su gibi yapmis sismis arkasi cis de oldugu gibi neden boyle olduki acaba ya dr geldimi soracagim bu arada bu aksamda burdayiz

Kizlar oglum ishal oldu dun acaba mi faln derken bugun bildigin su gibi yapmis sismis arkasi cis de oldugu gibi neden boyle olduki acaba ya dr geldimi soracagim bu arada bu aksamda burdayiz
Oy kuzum ya serum falan verdiler mi içine ilaç falan koydularsa ağrı kesici onlar yapmş olabilir mi

Kuzum uzun surenyapmadi icinmi fitik veriyorsun yoksa boyle afedersin ama koyun pisligi gibi sert ve kucuk kucukmu geliyor

Cunku biz 10 gun kaka yapmazdik ama kakamiz normaldi suan gunluk yapiyor kabiz oldumu ikinip kizarip cok sert yapiyor
Bizimki de öyleydi canım bir haftada yapıyordu ama aynen katı değildi. Ne zaman ek gıdaya geçtik çok koyu, sert dediğin gibi yapmaya basladi. Çok ağlıyor ikiniyor yapamıyor öyle veriyorum fitili.

Bence normaldir kuzumcunku her bebek kendi ozellikleimi ayri ayei sergiliyor biri baba diyor biri adim atabiliyor biz oturabiliyoruz mesela ama herkesin farkli zamanlarda olusuyo kiyaslamaya gitme hic normal bi zamna kdr hersey cani istemiyordur kesin
Ay benimki üşengeç ya ondandır 😂😂

Yaa niye oradasınız bi daha İshal de belki anesteziden falandır

Seviyorum tabi yani sonucta ayni evi paylasiyoruz ona bisey olsa yine herkezden cok ben uzulurum sevgi oyle hemen tukenecek birsey degilki benim bedenima canima bi zarari yok hersey dilyle yapiyor heyecanim azalmis olabilir ama sevgide bi eksilme yok
Kuzum ayni evi paylaşıyorsunuz ama çoğunlukla bi iletişiminiz yok ki, diliyle yaptığı şeyler bence daha çok can yakar ben olsam kafama taka taka verem olurdum sen gene iyisin maşallah sabırlısın da, dua edelim düzelsin inşaallah

Seviyorum tabi yani sonucta ayni evi paylasiyoruz ona bisey olsa yine herkezden cok ben uzulurum sevgi oyle hemen tukenecek birsey degilki benim bedenima canima bi zarari yok hersey dilyle yapiyor heyecanim azalmis olabilir ama sevgide bi eksilme yok

Eşinin sevgisi peki evliliğinizin ilk gününden bugüne aynı mı? S Sevimlipanduf un da dediği gibi dil yarası en ağırı bence canına zarar verse unutursun ama akıldan çıkmaz söylenilenler.. Zamanla alışmışsın sanırım buna inşallah düzelir

Bizimki de öyleydi canım bir haftada yapıyordu ama aynen katı değildi. Ne zaman ek gıdaya geçtik çok koyu, sert dediğin gibi yapmaya basladi. Çok ağlıyor ikiniyor yapamıyor öyle veriyorum fitili.
Hızlı bir geçiş yaptıysanız sindiremiyor olabilir kujum deneme süreci oldu mu ne kadar vererek başladınız mesela biz 3 gün kuralı ile patates kabak ve yoğurt denedik gayet normal ilerliyor kakası durumu bugün semizotu pişireceğim hepsini max iki kaşık yedi

Aynen bizimde oyle bebek aglamaktan harap oldu kaka yaparken. Kedi kakasi gibi kalin kalin cikiyor ? Fitili nasil yapiyorsunuz ?

Back