2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar oglum ishal oldu dun acaba mi faln derken bugun bildigin su gibi yapmis sismis arkasi cis de oldugu gibi neden boyle olduki acaba ya dr geldimi soracagim bu arada bu aksamda burdayiz
Antobiyotik ishal yapiyor canim
Su bi kac günü bir atlatsaniz hayirlisiyla
Kiz benim oglanda cok siskoydu
Bize ne geri siyirin pipiyi bisey demediler
Allah korumus iyi olmamis o da böyle yapisiklik

Ben de 3 gün kuralıyla gidiyorum. Benimki epey yiyo 4-5 kaşık falan. Bugün küçük bi patatesin yarısıyla yaptığım püreyi yedi. Daha versem yiyecek, arkasından ağlıyor. Fazla mı veriyorum acaba

Ben de 3 gün kuralıyla gidiyorum. Benimki epey yiyo 4-5 kaşık falan. Bugün küçük bi patatesin yarısıyla yaptığım püreyi yedi. Daha versem yiyecek, arkasından ağlıyor. Fazla mı veriyorum acaba
Bir sorun yoksa iştahlı demek maşallah

Ben başlayalı 1 ay oldu çeşit çeşit şeyler de yapıyorum ama karnını doyurmasın ek gıdayla memeyi de bırakır diye bi korkum var 3 kaşık veriyorum kendi kaşığıyla, bazen akşam ayni tabağını bi daha getiriyorum yine 2 kaşık falan veriyorum

-Deneyimli annecikler bebeklere ekmek ne zaman başlanır?
-Organik tavuk bulamadım ben A101 bim Carrefour bunlara baktım Migros’un da sanal marketinde yoktu marketinde var mı bakacağım, normal tavuk olmuyor mu bim de kuru yolum tavuk diye ayrı poşetlenmiş tavuk gördüm o organik demek mi ?

Bizimki de öyleydi canım bir haftada yapıyordu ama aynen katı değildi. Ne zaman ek gıdaya geçtik çok koyu, sert dediğin gibi yapmaya basladi. Çok ağlıyor ikiniyor yapamıyor öyle veriyorum fitili.
Cok gecmis olsun bi ara ver derim ek gidaya ben oyle yapmistm

Eşimin fitrati bu cnm seviyor sevmemis olsa bosanmamam icin okadar sey yapmaz bana hep dedigi garentin bende beni birakip gidemezsin o saniyoki duunde takilan altinlar onda durursa ben gidemem sanki ben gitmeyi kafama koysam onlar durduracak benide bunu her halinden anliyorum sevmeyen insaninda gozu disarida olur bu kadin veya erkek fark etmez biliyorumki esim gozude gonlude evde oyle kadinlari goeunce ben bakarim o bakmaz nebilim bayan num yoktur konusmaz bu islerden anlamaz yani ben dokumanina bakabilirim o boyle birseyin varligindan bile haberdar degildir gizli sakli isler yapamaz bana saygisizlik olmasin diye herweyine dikmat eder oturup kalkmasi a gozune diline

Antobiyotik ishal yapiyor canim
Su bi kac günü bir atlatsaniz hayirlisiyla
Kiz benim oglanda cok siskoydu
Bize ne geri siyirin pipiyi bisey demediler
Allah korumus iyi olmamis o da böyle yapisiklik
Nadir gorulen bi durummus kuzum zaten valla olacağı varmis diyebiliyorum sadece

Bi sorun yok sanırım keyfi yerinde. Epey iştahlı şu an insallah böyle kalır. Ben sütü istemeyecek diye korkuyorum
1200 cc günlük beslenmeleri imiş ne kadar yerse o kadar az emiyor 2 kaşık yemek 30 cc ye denk zaten genel olarak kızlar diyor ya 2 çay bardağına varacak yavaş yavaş 9. Aya kadar yedikleri

Işte ben de memeyi bırakır diye korkuyorum canım. Şimdilik hem yiyip üzerine de emiyo ama ben bi durayım yavaş gideyim en iyisi

M Mavisu27 canim sen bebegine yanlis hatirlamiyorsam 2 cay bardagi mi veriyordun ek gida, eger oyleyse biraz azaltmayi dene ve daha hazmi kolay, bagirsak calistirici seyler ver
Hurma, gun kurusu islatip ezip sabah ac karna verirsen faydasi coi olur
Fitil artik alışkanlık haline gelip Allah korusun bagirsak tembelligi yapabilir
Ona alisip, onsuz yapamaz hale gelir
Bagirsagini bosalttiginda, diger diskisina kadar lifli seyler ve hurma gun kurusu vermeye calis kendi yapmasını sagla diskisini

1200 cc günlük beslenmeleri imiş ne kadar yerse o kadar az emiyor 2 kaşık yemek 30 cc ye denk zaten genel olarak kızlar diyor ya 2 çay bardağına varacak yavaş yavaş 9. Aya kadar yedikleri

Bugün yedirdiğim bi çay bardağına yakındı. Ben biraz yavaşlatayım en iyisi :) Sağol canım

Işte ben de memeyi bırakır diye korkuyorum canım. Şimdilik hem yiyip üzerine de emiyo ama ben bi durayım yavaş gideyim en iyisi
Bir yerde dinlemis miydim, okumus muydum hatirlamiyorum ama istahli bebege ne kadar versen yermis, pek doymak bilmezmis sanirim.
Sen makul olani ver, kademeli sekilde arttir bence sütünün önüne gecmesin
Emiyor diyorsun ama cekiyor mu hepsini ya da yalanci meme konumunda mi emiyor orasida var

Öyle yapayım yavaştan alayım yarın itibariyle. Cekiyor canım, silikon ucla verdiğim için görüyorum içi doluyo ordan içiyo. Zaten görmesem de surekli yutkunuyo emerken. Çekiyodur di mi

Kızlar o zaman benim kızımda bir sıkıntı var. Asya ya günde iki öğün veriyorum öğlen yoğurt meyve yada meyveli yoğurt bazen yarım çay bardağı bazen 1 çay bardağı akşamda 7-8 arası aptamil sütlü pirinç unlu muhallebi genelde bir çay bardağı. Ek gıdanın fazlasını versem almıyor. Üstüne bide emiyor emmede azalma olmadı tamam zaten hiç bir zaman sütüm çok olmadı ama emme aralarında göğüsümde sertleşiyor doluyor ve Asya emerken boşaltıyor farkındayım. Doğduğundan beri zayıf bir kız bu ayda çok kilo aldığını düşünmüyorum.5. Ay kilosu 5850 idi.beslenme ek gıda miktarını doktor söyledi. Sizleri okuyorum 2 çay kaşığı falan diyorsunuz biz mi yanlış yapıyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…