Ama icinde kalirdi o zaman donup baktiginda herseyi yaptin ne guzel. Bizde 10yili gectik 3yildir da evliyiz cogu seyi yaptigimiz icin ne aklim kaliyor ne bisey tabiki bazen ozliyorum film izlemeyi bile ama biraz daha buyuduklerinde yine kavusucaz onlara zaten ❤
Valla bi parmağım ağzında kızın biliyor musun günde 10 kez bakıyorum sonra da kızıyorum hani diş nerede kızım diyeS Sevimlipanduf ben sizden diş bekliyorum yani umarım diştir en azından geçici olur
bizim dış çıkınca uykular değişti çığlıklar gitti
siz hani eğitim alacaktınız öyle birşey yazmıştın ne oldu o canım
Onu da veriyorum canım düzenli olmasa da ama yine aynı .Zeytinyağı verebilirsin canım 1 çay kaşığı
Tanidik cikariz korkusuna neresinde oturuyosun, calisiyor musun gibi sorular sormaktan korkuyorum su anBende gebze deyim
Kayısı püresi yapıp yedirsen hergun 2-3 kayısı, ya Da kayısı suyu şeklinde kompostosunu yapsan suluğuna koysan içsin akşama kadarOnu da veriyorum canım düzenli olmasa da ama yine aynı .
Çok teşekkür ederim canım bugün yapayim.Günaydın canım. Şöyle bi tarif var kabızlık için. Kabak ve semizotu ayrı ayrı denediysen yapılabilir
Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Selam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
Bence normal. Zaten bu oturma alıştırmalarıyla öğrenecekler sırtları güçlenecekKızlar bişey sormam gerek benim kız 6 ay 22 günlük hani artık oturması gerek destekli de olsa ama benim kız oturmuyor kucakta oturur pozisyonda oturuyor onda sorun yok ama koltuğun köşesine koyuyorum kenarına minder koyuyorum maksimum 20 saniye duruyor sonra kendini kaydırıp yatar pozisyona geliyor bu normal midir anlamadım ben
Uykuyu sevmeyen bebeyse işin iş örnek vermek gibi olmasın ama bu durumu 2 yaşında düzelen var.Valla bi parmağım ağzında kızın biliyor musun günde 10 kez bakıyorum sonra da kızıyorum hani diş nerede kızım diyedün gece 5 de yattık 7 de geri kalktık sonra yanıma aldım yatarak emzirirken uyumuşuz ikimizde 8.30 da da uyandık yeniden, eğitim konusunu eşim istiyor ama ben istemiyorum ben dayanamam çok ağlıyor zAten şimdi bile uykuya geçerken hele o zaman napar bilmiyorum eşim görüşüyor valla uyku danışmanlarıyla takip edip bana yazılarını gönderiyor ben daha erken geçiş döneminde diyorum biraz daha bekleme taraftarıyım
Bu süperdi kesinlikle rahat battı tam tüm gece uyuyup tatile veya dışarı çıktığımızda zevk alıyorduk ki 2. YaptıkGeri kalanı heba olmadı canım hayatınızın, taş Çatlasa 2 sene sonra, sizinle heryere gelen oturup sohbet edebilen birine dönüşecek ..
ama sonra size rahatlık batacak ve 2. Yi yapacaksınızişte ozaman hiçbişey eskisi gibi olmayacak
Püresini veriyorum da suyunu da vereyim suluguna koyup sağol canımKayısı püresi yapıp yedirsen hergun 2-3 kayısı, ya Da kayısı suyu şeklinde kompostosunu yapsan suluğuna koysan içsin akşama kadar
Aynen canım İnan aynı duygulardayız bazen iyiki doğurmuşum seni yavrum diye içime sokasım geliyor bazen de uf ya bitti hayatının geri kalanı hep bu şekilde geçecek diyorum eşim tatile gidelim diyor yok bebekle tatil olmaz diyorum, pikniğe gidelim diyor yok geçen gittik burnumuzdan geldi diyorum, İnan annemlere bile gidesim gelmiyor evde atlet pijama saçımı bile günlerce taramadan oturuyorum, böyle plansızca hadi gidelim deyip gitmelerimizi özledim bende eşimin her dışında ona eşlik ederdim saatlerce arabayla yolculuk yapardık güle oynaya şimdi hayat enerjim bakkaldan ekmek almaya yetmiyor ekmek yoksa yemem napıyım diyorum
Evet o yuzden 2.çocuk konusunu evde açtırmıyorumAma icinde kalirdi o zaman donup baktiginda herseyi yaptin ne guzel. Bizde 10yili gectik 3yildir da evliyiz cogu seyi yaptigimiz icin ne aklim kaliyor ne bisey tabiki bazen ozliyorum film izlemeyi bile ama biraz daha buyuduklerinde yine kavusucaz onlara zaten ❤
[/QUOTE]Tanidik cikariz korkusuna neresinde oturuyosun, calisiyor musun gibi sorular sormaktan korkuyorum su ancok saydirdim cok günlük niyetine kullandim burayi cikamam altindan
Esinle vakit gecirmeyi ozlemeye katiliyorum ya. Hadi diince aksamlari cikmayi ozledim. Allah yokluklarini gostermesin cok güzel bir sey evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin insallah ama dedigin gibi ben de bazen esime bakip uzuluyorum. hem benim yorgunlugumu kaprisimi cekiyor, hem cocugun, hem ailesinin... bir insan kolay yetismiyormus yani:)
Özellikle sormadım canım ama kabızlık için kendisine gittik hatta demiri bile vermiyorum çocuğa korkudan dedim. Hem de sabah akşam vermişDemir ilaci kabiz yapiyor cogunlukla bizde yapmadi ama. Dr a sordun mu kuzum
Annelerimizin kıymetini anlıyoruz aslında böylelikleAynı valla eşim getiriyor herşeyi eve markete bile gidemiyorum. Geçen arabayla gittik oo diyorum raflar değişmiş beğendim bu konsept güzel olmuşeşimde halime acıyıp gülüyor. Allah yokluklarını göstermesin kuzularımızın valla
Evet o yuzden 2.çocuk konusunu evde açtırmıyorum
Seviyorum tabi yani sonucta ayni evi paylasiyoruz ona bisey olsa yine herkezden cok ben uzulurum sevgi oyle hemen tukenecek birsey degilki benim bedenima canima bi zarari yok hersey dilyle yapiyor heyecanim azalmis olabilir ama sevgide bi eksilme yokSen eşini seviyor musun gerçekten ? Yani hala seviyor musun
Kötü bi soru mu oldu bilemedim ama
5. Ayına kadar çoğunlukla gece uykularımız iyiydi gündüzleri bana kök söktürüyordu ama akşam 9 gibi 10 gibi uyuyordu 3 saatte bir falan uyanıyordu, ne olduysa bize 5. Aydan sonra oldu donmeyi öğrendi evimiz çok sıcak çocuk rahat edemedi ve duzen diye bişey kalmadı 1 aydır gündüzleri de geceleri de uyumuyordu şimdilerde ise gündüzleri daha sakin uyuyan bir bebek oldu mesela gene şuan 1 saattir uyuyor ama gece bu 1 saatte en az 3-4 kez kalkıyor, gecesi gündüzü mü karıştırıyor diyeceğim ama gece karanlık bir ortam şuan aydınlık direk pencere önünde yatıyor, şuan uyuyor muhtemelen bi daha uyumaz diye düşünüyorum Ya da uyursa da boyle yarım saatlik belki emerken falan dalar ama oyle uzun uyumaz, yanıma alıyorum ama bu kez de düşecek diye ben huzurlu yatamıyorum yanlarına yastıklar dolduruyorum bu kez uyanınca yastıkların altına giriyor umarım geçici bi süreçtirUykuyu sevmeyen bebeyse işin iş örnek vermek gibi olmasın ama bu durumu 2 yaşında düzelen var.
Ağlatmaya ben de karşıyım ilk kızıma eğitim vermiştin çünkü daha sakindi.
Akşamüstü uzun uyumasın farkeder mi uyuyorsa tabi
Çok yanlış ve tehlikeli olsa da direk yanına alsan uyur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?