- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Aynen ya
Onlari pek mecbur kalmadikca önermiyorlar ama masumlari var mıdır sormak lazım dr a veya eczaneye
En iyisi doktora sormak ya da varsa tanıdık ticari düşünmeyecek bi eczacıya sorulabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya
Onlari pek mecbur kalmadikca önermiyorlar ama masumlari var mıdır sormak lazım dr a veya eczaneye
Hannup şurubu canımBenimki 4 parmaginda sokuyor artik iyice azdi disleri heralde
Ama o karanfil yagini bir kere sürüyum dedim 4 5 gün odadan çıkmadı kokusu
Kizimin kendi kokusu gitti karanfil koktu resmen ya
Hicte hoşlanmam daha da surmdim
Baska altarnatif var mi acep
Paslanma... Vs oldu mu. Yoğurt kıvamında yapıyor mu?
Hayır paslanma yok.Paslanma... Vs oldu mu. Yoğurt kıvamında yapıyor mu?
Kuzu iyi cis yaptıkça ortaligi ayaga kaldiriyor malesef aksam 9 dan sonra kendine geldi gulmelere basladi bugubn taburcu ederlerse insallah evime gidelim gece hic uyumadim nerdeyse decamli visit gece 3 te gelen hasta derken cocuk uyandi zor uyuttum oda cok az uyuduOyyy kuzum nasıl şimdi? Hemencik toparlar inşallahAcil şifalar minik adama
![]()
Tesekkurler canim benimcol gecmii olsun kuzum ya
Taze sogan aninda agri kesici etki ama hsngisinin kokusu daha guzel onu sen secBenimki 4 parmaginda sokuyor artik iyice azdi disleri heralde
Ama o karanfil yagini bir kere sürüyum dedim 4 5 gün odadan çıkmadı kokusu
Kizimin kendi kokusu gitti karanfil koktu resmen ya
Hicte hoşlanmam daha da surmdim
Baska altarnatif var mi acep
Canım çok geçmiş olsun. Bugüne daha iyi olur inşallah.Sagolun kizlar
Vermedim uyudu,olmadi gece veririm.
Yatarken keciboynuzu özüne biraz su katip ilittim, zencefil tozu koydum icirdim iyi gelir insallah![]()
Demir ilaci kabiz yapiyor cogunlukla bizde yapmadi ama. Dr a sordun mu kuzumGunaydin.
Oğlum yine kabız oldu ya.
Bu sefer demir ilacına da başladık sabah askam dörder damla. Demir ilacı kabız yapar mı kesin bilgi mi?
Ne vereyim ben bu çocuğa
Geçen taze fasulye vermistim iyi gelmişti.
Onun dışında nerdeyse her gün kayısı armut veriyorum yine de ise yaramıyor![]()
Öyle alicilari cok kiz hele parasi oldumu kor topalda olsa yok satiyoBakma sen bu türlerin gideri de oluyor kim bakcak ona ya diye geciyor icinden sora bi bakiyorsun kizlar mizlar peslerindeben vazgecmeseydim duvar da kemiremezdim masraf cikar duvarlar zarar gorur fln o da yasak
![]()
Gunaydin.
Bu sefer demir ilacına da başladık sabah askam dörder damla. Demir ilacı kabız yapar mı kesin bilgi mi?
Ne vereyim ben bu çocuğa
Kiz parasi cok olsa varmi fayda ben kurus harcayamadiktan sonra az olsaydi biz olsaydik olamadik benim elimde gonlumde acikti iki ay calisip almistim o telefonu dusun onlar saatte bile on kastindan fazla kazaniyorlar bana cop dahi almadiNişanlıyken telefon mu aldınErkek milletine çok yüz vermeyeceksin sen üzüldüğünle kalıyorsun bak...Keşke mutlu etmeyi başarsa da parası çok olmasaymış
![]()
Gunaydin.
Ne vereyim ben bu çocuğa
Zeytinyağı verebilirsin canım 1 çay kaşığıGunaydin.
Ne vereyim ben bu çocuğa
Sagol canimCanım çok geçmiş olsun. Bugüne daha iyi olur inşallah.
Aman neresi yakisikli be, gicik tipli seyinÖyle alicilari cok kiz hele parasi oldumu kor topalda olsa yok satiyobizim herifte pek yakisikli daha ne istesinler
![]()
Fitil versen bizimki kabiz oldu fitilden sonra normale donmustuGunaydin.
Ne vereyim ben bu çocuğa