- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Evlenmeden önce özgeeee başımı döndürüyorsun derdiT tanem-tane20 de aynı hakikaten evlenmeden önce nasıldı evlenince mi odunlaştı - kusura bakma-
Hayvan hep hayvan kuzum evcilleşmiyor hiçCanım geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrucak.oda sende çok yiprandiniz inşallah çabucak atlatin.
T tanem-tane20 canım inşallah aranızdaki bu durumu dueltirsin canım çocuktan sonra da mı değişiklik olmadı
@Sevimlipanduf canım bir aydır bende dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama 5 kilom daha var hedef 60 inşallah.zor iş ama tatlilardan çikolatadan uAk kalmak :)
Senin kiz iliklerine kadar yemis yogurdu vallaMasallah ona ❤❤ her daim gulsun o guzel yuzu
Kocaelideyim ben gebze ilcesinde kutahya,bolu ,balikesir civarlarinda da konya gibiymis ucretlet duydugum kadariyla biz de 1000den basliyor:)Senin neresi canım?
Kiz benim kocamNasıl evlenmeden önce görüşmüyorlar mıydı ya nasıl anlamamış huyunu suyunu
Dogru yoldaniz , boyle devam. Gaz veriyorum
Zamanla olur canım tam kıvamına gelmese de Azda olsa düzelirHayvan hep hayvan kuzum evcilleşmiyor hiç
Yani k azdaha sabretsen agizdan ucuncu dogum şekli olarak tarihe gecerdinizEvet cnm 10 cm oldu ama benim kiz adagi inmek yerine yukari ciktii yönünü şaşırdı agzimdan cikcakti az daha
Kasigi kaptı elimden ben de al ye onu da kendin dedimSenin kiz iliklerine kadar yemis yogurdu valla
Deme gari icimT tanem-tane20 oda biseymi benim kardesimin alnindan bulmuslar damar yoluda acmislar kucukken topuk cok masumama benin yaramaz eliyle tuttugu gibi cikardi damar yolunu bidaha acilcakkk
Cok tatli ama yaaa hep gulsunn❤❤
Kaliyoruz canim hastanede bi gecede , bikere uyudu allahtan 1bucuk saat cis te agliyor epey bi insallah gecicekDeme gari icim
Kalkiy yürekcazim dayanmiyor cocuk nasil uyuyormu eve geldinizmi naptiniz uyuyormu kaymak pipiniz napiyor yyaramazlik yapmasin cis yapip dayimizi üzmesin az beklesin
Gecer kuzum battaniyeyi seviyor cocuklar alisir falan diye dusunme artik zor gununuz uyusun bol bol sallayın allah sabir versin en kotu gununuz bu olur insallah birdahada yaasamazsiniz boyle birseyKaliyoruz canim hastanede bi gecede , bikere uyudu allahtan 1bucuk saat cis te agliyor epey bi insallah gecicek
Evlenmeden önce özgeeee başımı döndürüyorsun derdikız bir kibardı ben azcık kaba konustummu kızardı ben ederdim o kuufur etmezdi bir naif kibardı tabi kıskanirdi topuklu giymeme kis etek gobek acik vs giydirmezdi pantalon tişört giyerdim bir vidiyolarimiz var gorsen hayran kalirsin şuan gorsen birde tükürüsün suratina hayvan diye
Tabi sevgiliykende puruzler vardi birtane kiz vardi cok cektim ondan bileklerini keserdi allahbilir belkide blof yaptı o zilli disinda hersey mukemmeldi antalya fethiye mugla marmaris salda heryeri gezdik
Sizler varsiniz iste insan yakin arkadaslarina ankatanuyor surekli yuz yuze bakiyorsun kimse acisin istemiyorum oyuzden rahat rahat burada anlatabiliyorumGöstermelikmişevliliğiniz inşallah bir gün bir şey olsun da yoluna girsin canım ya. Dışarıda çıkamıyorsun tek evde konuşacak insan yok vs kız kardeşin var mıydı dertleşecek de olsa arkadaşın ya da
Sizler varsiniz iste insan yakin arkadaslarina ankatanuyor surekli yuz yuze bakiyorsun kimse acisin istemiyorum oyuzden rahat rahat burada anlatabiliyorum
Sizde biktinizAnladım canım. Allah selamet versin. İçini dök rahatla
Ben kullanıyorum ilk kızım da 15 ay kullandım şimdi de ikinci kızım da kullanıyorum.İyi akşamlar hanımlar...
Avent wasabi kullanan var mı? Ya da nasıl hazırlıyorsunuz gıdaları.... Teşekkürler...
Ooo İstanbul’a yakınsınız yaa, çokmuş . Allah yardımcınız olsunKocaelideyim ben gebze ilcesinde kutahya,bolu ,balikesir civarlarinda da konya gibiymis ucretlet duydugum kadariyla biz de 1000den basliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?