Dün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Ewet 14 ocakli oldugunuzu biliyorum.dogum sancisi cekiyordum siz benden sonra gittiniz ve dogurdunuz.bende 10 cm aciklikla sezeryana alin diyeee kiyameti kopardim herkes benden once dogurdu ben daha sancı cekiyorum diyeMrb biz dev 14 Ocak doğumluyuz hoşgeldin ❤ burası gerçekten harika bir yer sanal ötesi ❤
Canım bu zamana kadar aşıları sıkıntı yapmamıştı bizde. Bexsero ateş yaptı. Doktorumuz da söylemişti 2 gün sürebilir diye. Hatta bir de Dolven yazdı. Bu da bulunsun düşüremezsen bunu ver dedi.Geçmiş olsun. Ateş ve ağrı yapan 6.ay aşısı mı bexsero mu? Daha 29 unda bizim aşımız hep ateş ve huysuzluk oluyor
Bexsero ve 6. ay aşıları aynı gün olabiliyormu. Geçmiş olsun ateş olmasın umarım.Dün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Oluyor canım. Canlı aşı yok içlerinde. O yüzden olabiliyormuş.Bexsero ve 6. ay aşıları aynı gün olabiliyormu. Geçmiş olsun ateş olmasın umarım.
Bizimki de öyle kelebek kanat çırpsa uyanıyorKızım bana çekmiş bu konuda apartman içinde merdivenden inenlerin sesine bile uyanıyor cam açık yatamıyoruz araba sesine uyanıyor, guneş uyurken evde hayat duruyorparmak kıpırdatmıyorum
Gecmis olsun canimDün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Suan cok rahatim inan boyle daha huzurluyum yemektende onun kiyafetlerindende kurtuldum ev arkadasi olduk herkes kendi isini gorecekKendi neymişartık alışmış galiba hep küsen o barışmak isteyen sen..
Ben bi kere irmikli Elmalı verdim ama sevmedi, elma ekşi geldi galiba. Yazın diğer meyvelerle deneyim bağda bol bolMama veya su ile içine irmik katıyorum kaynatıp pekmez veya meyva püresi ekliyorum canım
hoşgeldin canımSelam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
Yaa boyunuda söyle..Ay ben de 68 kiloyum daha hiç veremedim
Geçmş olsun kuzuyaDün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Teşekkür ederim. Bende yaptiricam da ateşten korkuyorum.Oluyor canım. Canlı aşı yok içlerinde. O yüzden olabiliyormuş.
Kız sen okadar uykusuzluğa , harekete nasıl veremiyosun şaşırıyorum valla, iğne ipliğe dönmen lazım aslında bu tempodaAy ben de 68 kiloyum daha hiç veremedim
İyi yaptın canım belki böyle akillanir. Alışmış etrafında dört donmene. Öyle olsa bende iki günde bir küserdim nede olsa her nazım çekiliyor.Suan cok rahatim inan boyle daha huzurluyum yemektende onun kiyafetlerindende kurtuldum ev arkadasi olduk herkes kendi isini gorecek
Evet bence de ev işi olmazsa iyi. Bizim seneye hem bebeğe bakacak, hem de 2 saat büyük oğluma bakacak okul saatlerimiz çakıştı, 1250 ye anlaştık oyüzdenArkadaşımlada görüştüm Yemekte yapacakmış 850ye anlaşmış seneye için.. şimdide haftada 3 kere geliyormuş 600müş az gibi geldi bana bakalım onlar ne diyecek ev işi olmazsa 800e kadar normal galiba..
Bizimkide uyumuyor yaa, 2 gündür üşengeçliğimden yanıma alıyorum, memeyi dayayıp uyuyorum ama buna bi çözüm bulmam lazım her yerim tutuluyorBenim kucuk seytanim +seytan da bi melektir+ gece deniyorum uyandiginda memeye degdirip sonea agzina emzik vereyim belki kanar da uyur diye yok emzigi alinca aninda ciglikla agliyor eliyle yine cikarip atiyor uyku galiyle bile cok fena memeci oldu uyku konusunda baska cozum yok
Bizimndoktor hepsini ayni arada yapmadi. Cok gelir dedi. Baxeroyu sonra yapacakDün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Oyy geçer inşallah ya geçmiş olsun kuzum aDün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Hayirlisi neyse o sekilde olmasi hep benim de dilegim de benim cok hizli oldu gelmeyen kizim 2saat icinde geldi evet aah o sancilar ama hizla dogru orantiliydiEwet 14 ocakli oldugunuzu biliyorum.dogum sancisi cekiyordum siz benden sonra gittiniz ve dogurdunuz.bende 10 cm aciklikla sezeryana alin diyeee kiyameti kopardim herkes benden once dogurdu ben daha sancı cekiyorum diyeveee evet sezeryana alindim..
Suan cok rahatim inan boyle daha huzurluyum yemektende onun kiyafetlerindende kurtuldum ev arkadasi olduk herkes kendi isini gorecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?