• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay yok ya saglik acisindan cok zararli ben rahat edeyim diye alamam 😞 ark yuruteci var koydum bi kere sevmedi onu kendi dizleri ayaklariyla yapicak kendi kendine adim atmalari ogreniyor su an 😂 isim is her sn yanindayim yani soyle diyim bizim bacagimiza dek tirmanip kalkiyor bugun damacanaya kalkti falan 😂duvarlarda dahi deniyor
9 aya varmayacak o zaman kujum yürümesi maşallah minnaka

İşte benim bambam kuzum ayaga kalkarken çeke çeke. Somuc yine düştü tabi😂😂

Seninki epeyi hareketlendi bende bu gün Ömer'i park yatağin kenarına elini atmış bedenini çekmeye çalışıyordu yukarı o şekilde yakaladım

Hoşbulduk canım İstanbul’da yaşıyorum ev hanımıyım 4ocak doğumlu minnak prensesim var
Memnun oldum Allah bağışlasın
ben ücretsiz izine ayrılmış çalışan anneyim benim paşa dursa idi 4 Ocak doğumlu olacaktı biz 28 Aralık doğumlu oğlum adı Ömer utku
benim ikinci oğlum

senin ilk mi

Ben bugün pek giremedim Papatyamaviss Papatyamaviss naptı ertuş nasıl olmuş?
S Seymaelif hoşgeldin :)
Papatyamaviss Papatyamaviss çok zor günler geçirdiğiniz sukur geride kaldı Ertuğrul pasam güçlü kuzu bunuda atlattı çok geçmiş olsun tez zamanda bu günlerî unutun inşallah
Yazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye 😂

Aslinda bu Çocuklar elbet uyuyacak o surecte yapiverir diyor insan ama guvenilir olsunlar da ben rahatca birakirim diyordum da zaman yaklastikca bi kotu olmuyor degilim:) bir de endisem sut olayi sagsam ogleden sora icecek kdr sut cikar mi ona emin degilim nasil olacak bakalim:/
Cnm ben az ders alacağım ayarlayabilirsek. O yüzden temizlikte olursa ben eve gelince halleder o işi.. ayy sorma dün haber verdiler bize dünden beri ağlayacağım nerdeyse.. birde sanki bakıcıyı kıskanasım var😂 ek gıdayı da o saatlere ayarlasan biraz ondan biraz süt olmaz mı.. benimki mamalı bebe olduğu için onu düşünmüyorum hiç..

Back