• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızım uyurdu canım doğduğu günden itibaren uyku eğitimi verdim saatinde yatar saatinde kalkardı tracy teyzem kesinlikle uygulanınca verim alacak yöntemler sunuyor amma velakin 2. Çocukta düzen yalan oldu ben uyutuyorum kızım uyandırıyor 2 saat 2 saat 4 saat hergün uyurdu kızım
Valla biz tek çocukta beceremedik 2. Çocuk benim neyime 😂😂 şaka bi yana da nasıl doğduğu andan itibaren eğitim verdin ya hiç mi gazı ağrısı ağlaması olmadı ya da bu süreç biraz da kendiliğinden gelişiyor meme emerek uyumaya başlaması küçücüktü ve uyuya kalıyordu istemsiz bir şekilde, ki ben emerek uyumasına razıyım sorunum yok çok sık uyanıyor uyandığında emmek istemiyor aslında ama ben süreç hızlansın çabuk uyusun diye emzirdiğim oluyor, eşim İrlandalı anne ile görüşüyor çok ısrarcı paketlerini fiyatını falan atmış ben istemiyorum kendine eziyet ediyorsun diyor eşim bilemedim gitti napcaz

Canım geceyi bende düzene sokamadım çünkü çok yorgun oluyorum gece kalkıp yatağından kaldırmadan tekrar uykuya döndürsenim uyur aslında ama gözümü açamadığım için alıp meme veriyorum hatalı ebeveynlik bizimki
Ben saate bakıyorum acıktı galiba diyorum öyle aç yatsın gönlüm el vermiyor verince iştahlı emiyor çünkü. Emerken vermemek istemiyorum. Belki doymadi falan diyorum.

Canım geceyi bende düzene sokamadım çünkü çok yorgun oluyorum gece kalkıp yatağından kaldırmadan tekrar uykuya döndürsenim uyur aslında ama gözümü açamadığım için alıp meme veriyorum hatalı ebeveynlik bizimki
Birde gece emip uyuyunca gazı oluyor oda rahatsız edip uyandırıyor. Ben uykusu agirsa emzirdikten sonra yüz üstü çevirip sırtını ovaliyorum hoşuna gidiyor sırtını ovalarken uyuyor. Sonra yatağa bırakıyorum. Gazını çıkarıyor gece rahatlayinca daha uzun uyuyor.

F Fobia canım dün sen yazmıştın sanırım ocak bebekleri uyumasın diye sanırım dün 9 gibi uyudu 12 buçuk gibi mamasını verdim yerine yatırdım bi gittim geldim gözler açık 🙈 normalde uyanmazdı ama hiç ses etmedim emziği verdim iki hareket etti bi baktım baktım uyumuş 😊 duan az da olsa etkili oldu 😂

Benim kız uykuyu seviyor ya maşallah diyeyim 🙈ben 5.aydan sonra düzen bozuluyor diye duydum ama bozulmaz inşallah 😂gündüz 3 uykumuz oluyor 1.5-2 saat uyur
Dilini ısır, bi yerini kasi kiz :KK70: masallah kizinaa :KK200: bizim 4. Aya kadar kendi emzik disinda baska destek olmadan uyurdu, gece de 19 de bi yatardi 3 saatte bir kalkardi. 5.5 aylikken de o bozuldu. Gece surekli uyanma hali, emse alcam yanima emzircem onu da istemiyor. Hayirlisi diyorum artik :)

A
Arayı açarsanız uyur canım 2 saat ayakta tutmaya çalış inşallah uyur
Bugun deniyorum canim bakiim. Sabah 9 uykusunu 1 saat 10 dk fln uyudu cok sukur. Simdi de 2. Uykuya yatti. Ayagimdan birakmiyorum hededim en az saat 13 .00 insallah :rapci:

Valla biz tek çocukta beceremedik 2. Çocuk benim neyime 😂😂 şaka bi yana da nasıl doğduğu andan itibaren eğitim verdin ya hiç mi gazı ağrısı ağlaması olmadı ya da bu süreç biraz da kendiliğinden gelişiyor meme emerek uyumaya başlaması küçücüktü ve uyuya kalıyordu istemsiz bir şekilde, ki ben emerek uyumasına razıyım sorunum yok çok sık uyanıyor uyandığında emmek istemiyor aslında ama ben süreç hızlansın çabuk uyusun diye emzirdiğim oluyor, eşim İrlandalı anne ile görüşüyor çok ısrarcı paketlerini fiyatını falan atmış ben istemiyorum kendine eziyet ediyorsun diyor eşim bilemedim gitti napcaz
oğlum hep memede uyurdu uyandığı an meme isterdi.
uykuları kalitesizdi uyanınca kendi kendine uyuyamıyordu.

kızım da memede uyuyunca yatırırken öpüyorum okşuyorum uyanıyor ama tam değil o şekilde yatırıyorum kendi kendine dalıyor.
uyanınca yeniden uyuyabiliyor.

uyku eğitimleriyle ilgili okuduğum tüm kitaplarda bana en uygulanır gelen bu yöntemdi gerçekten kızımda işe yaradı.

1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun cnm nasıl geçmiş ameliyat.. o 3 saatte uyur inşallahda uyanınca doya doya emer..

Kitabı alıp kendin uygulamayı çalış önce kujum bi çok para ister o şimdi... Kızımda doğduğu andan itibaren sabah 7 de uyandırdım emzirdim gazını çıkarıp altını değiştirdim 1 saat uyanık kalmasını sağlayıp hemen yatağa koyup kundak yapıp emziğini verip bırakıyordum 1 saat uyuyunca uyandırıp tekrar aynı şeyler yani 2 saatte bir beslenmiş 1 saat oynamış 1 saat uyumuş oluyordu sonra 3 saat beslenmeye çıkardım 4. Ayda ise 4 saatte besleyip 2 saat uyumuş 2 saat oynamış oluyordu hiç sallamadım başka bir yerde yatırmadım herşey saatinde olduğu için o yatağa yatıp emziği verdiğimdd uyuyacağını biliyordu ne uykusuzluk çektim bu kadar ne yorgunluk her işimi de yapardım düzensizlik kötü şimdi sor oğlumda ne uyuduğu saati biliyorum ne acıktığını ağladıkça emzir uyutmaya çalış rezil oldum yani daha önce yapmamış olsam tracy teyzem bana da saçma gelirdi yaptım oldu ama şimdi olmuyor ya 2. Çocukta olmuyor

1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Ahh yavrum benim Yaa geçti geçecek uyusun da unutsun acısını 😢

Ben saate bakıyorum acıktı galiba diyorum öyle aç yatsın gönlüm el vermiyor verince iştahlı emiyor çünkü. Emerken vermemek istemiyorum. Belki doymadi falan diyorum.
Şöyle aslında mideyi az doldurunca hemen acıkıyor 4 saatte bir emzidiğinde kızım bildiğin memem küçülürdü ne var ne yok içiyordu çünkü =) ama ara ara verince sık acıkıyor yani 4 saat yeterliyken biz çok veriyoruz

Kitabı alıp kendin uygulamayı çalış önce kujum bi çok para ister o şimdi... Kızımda doğduğu andan itibaren sabah 7 de uyandırdım emzirdim gazını çıkarıp altını değiştirdim 1 saat uyanık kalmasını sağlayıp hemen yatağa koyup kundak yapıp emziğini verip bırakıyordum 1 saat uyuyunca uyandırıp tekrar aynı şeyler yani 2 saatte bir beslenmiş 1 saat oynamış 1 saat uyumuş oluyordu sonra 3 saat beslenmeye çıkardım 4. Ayda ise 4 saatte besleyip 2 saat uyumuş 2 saat oynamış oluyordu hiç sallamadım başka bir yerde yatırmadım herşey saatinde olduğu için o yatağa yatıp emziği verdiğimdd uyuyacağını biliyordu ne uykusuzluk çektim bu kadar ne yorgunluk her işimi de yapardım düzensizlik kötü şimdi sor oğlumda ne uyuduğu saati biliyorum ne acıktığını ağladıkça emzir uyutmaya çalış rezil oldum yani daha önce yapmamış olsam tracy teyzem bana da saçma gelirdi yaptım oldu ama şimdi olmuyor ya 2. Çocukta olmuyor
Bunları atmış

Eklentiler

• 64FB0D1F-CAD3-403B-8B0E-FAD73A41F8A3.jpeg
    64FB0D1F-CAD3-403B-8B0E-FAD73A41F8A3.jpeg
    181,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 9723168A-AC71-42EC-9B60-411F2FD6CEAA.jpeg
    9723168A-AC71-42EC-9B60-411F2FD6CEAA.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 0C22DD81-B051-466B-AE37-E895032C3342.jpeg
    0C22DD81-B051-466B-AE37-E895032C3342.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 6ED1D546-B54D-410D-83D3-1E11C83275E6.jpeg
    6ED1D546-B54D-410D-83D3-1E11C83275E6.jpeg
    149,5 KB · Görüntüleme: 47
  • A192AE2D-F662-4D1B-B55C-F31E212B32ED.jpeg
    A192AE2D-F662-4D1B-B55C-F31E212B32ED.jpeg
    141,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 0591750A-11CF-4B9C-8744-A740AF4E6C2E.jpeg
    0591750A-11CF-4B9C-8744-A740AF4E6C2E.jpeg
    144,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 239BDB9F-EE1C-446F-89A4-63A68589CAB3.jpeg
    239BDB9F-EE1C-446F-89A4-63A68589CAB3.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 42
Birde gece emip uyuyunca gazı oluyor oda rahatsız edip uyandırıyor. Ben uykusu agirsa emzirdikten sonra yüz üstü çevirip sırtını ovaliyorum hoşuna gidiyor sırtını ovalarken uyuyor. Sonra yatağa bırakıyorum. Gazını çıkarıyor gece rahatlayinca daha uzun uyuyor.
Uyutma şekli değişebilir ama saati değişmemeli bence ki uyguluyor musun şuan hayır keşke olsa

Şükürler olsun hemen toparlasın sıcak yuvanıza dönün inşallah işin zoru gitti bence bundan sonra iyileşme kısmı güçlü annesi çok süt versin Ertuğrulun hemen acıları dinsin

S Sevimlipanduf benim koca da yikar ortaligi. Besigini odasina tasidik bir iki ay once. Ben adamin yaninda uykuya basliyorum. Telsizi aliyorum yanima. Uyaninca oglan oradaki yataga geciyorum. Cunku bi uyandigimda adamin sesinden uyuma ihtimalim yok :KK70:
Telsizim yok Ya ondan cesaret edemedim henüz diğer odaya geçirmeye ama alacağım tutumlu anneden falan bakıp 2. El iş görür bişey, Emin’im geçirsem bizde rahat ederiz guneş de rahat eder hem sesten uyanmaz hemde biz aman uyanacak diye gece su içemiyorum yerimden kalkamıyorum wc ye bile gitmiyorum uyanmasın diye 😂😂

oğlum hep memede uyurdu uyandığı an meme isterdi.
uykuları kalitesizdi uyanınca kendi kendine uyuyamıyordu.

kızım da memede uyuyunca yatırırken öpüyorum okşuyorum uyanıyor ama tam değil o şekilde yatırıyorum kendi kendine dalıyor.
uyanınca yeniden uyuyabiliyor.

uyku eğitimleriyle ilgili okuduğum tüm kitaplarda bana en uygulanır gelen bu yöntemdi gerçekten kızımda işe yaradı.
Benim kız da uyanıyorsa ya sesten uyanmıştır ya dönmüştür daha fazla donecek yeri kalmadığından(boyuna değil bazen enine falan yatmaya çalışıyor yatağın oyle de sığamayınca ağlıyor uyanıyor) ya da gazından uyanır emme için değil hepsi pozisyonu düzelt emziğini ver ağzına beşiğini salla piş piş sesi aç uyuyor, mesela dün gece 10.30 da uyudu gece 1 de kalktı 2 de kalktı emzirmedim çünkü biliyorum aç değil, 3,30 da kalktı bu kez emzirdim sonra 5 de kalktı kaka yapmaya 6.30-7 gibi geri uyuduk bu şekildeydi gecemiz meme bağımlısı değil gibi duruyor he gündüzleri daha kolay uykuya geçiyor gene emerek uyuyor ama maksimum 10 dk da uyuyor ama akşamları aşırı direniyor 2 saati buluyor uyuması emzirip ayağımda sallıyorum piş piş açıyorum artık kaç destekle uyutuyorum ben bile sayamadım😂😂

Geçmiş olsun cnm nasıl geçmiş ameliyat.. o 3 saatte uyur inşallahda uyanınca doya doya emer..
Ahh yavrum benim Yaa geçti geçecek uyusun da unutsun acısını 😢
Şükürler olsun hemen toparlasın sıcak yuvanıza dönün inşallah işin zoru gitti bence bundan sonra iyileşme kısmı güçlü annesi çok süt versin Ertuğrulun hemen acıları dinsin
Insallah kizlar bu operasyon daha zor gecti sanirim su 2 saat gecsin hemn insallahta omrumden ömür gitti

Ahh kıyamam yaa =( Hadi gecmiş olsun kuzum

Back