• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar❤
Bizim bir tanıdığımız abla bebek bakıyordu bu sene taşınacaklarmış baktıranlar.. bizde onu istiyorduk aslında bakması için bugün konuşacağız.. onun evine çok yakın bir bebek daha varmış ama o Linaya öncelik veriyor bizede araçla gelmesi gerekecek.. neyse bebek baktıran arkadaşlar yada etrafında tanıdığı olanlar fiyatlar nedir.. her bölgeye göre farklılık gösterir ama ortalama birşey ne olur acaba.. birde ben en geç 3te evde olurum büyük ihtimalle.. bazı günler geç gidebilirim orası belli değil daha..
6 saat ortalama 700 civarı burda, iş de yapınca haftada 1, 1000 tl verdik biz

Bunları atmış
Kujum bunlar hep bana para tuzağı gibi gelir spor ve diyetisyen gibi şeylerde kendi yapabileceğim şeyler için para ödemek istemiyorum yok organik gıdalar türedi yok uyku eğitmenleri samimi bulmuyorum

kızlar aranızda benim gibi 6. ayda sütü azalmaya başlayan var mı? işe başladım. süt iznim var öğleden sonra emziriyorum sabahtan da öğlene kadar yetsin diye sabahları süt sağıyorum. ama sağdığımda çok az çıkıyor. 6.aydayız ek gıdaya da azar azar başladım bu arada. üzülüyorum inşallah azalmaz daha da sütüm
Benimde azaldi eskiye nazaran

1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
İlkkez topuktan serum duydum cok gecmis olsun kuzuya 😭😭

Kujum bunlar hep bana para tuzağı gibi gelir spor ve diyetisyen gibi şeylerde kendi yapabileceğim şeyler için para ödemek istemiyorum yok organik gıdalar türedi yok uyku eğitmenleri samimi bulmuyorum
Bana da samimi gelmiyor işte hem bizim kız aşırı cırlak bir kız yaramaz bizim kıza eğitim falan ki ben de ağlatamam, eşim takip ediyor sürekli bana atıyor biraz da sanırım benim halime üzülüyor beni ikna etmeye çalışıyor akşamları güneşe bakıyor sen kendine zaman ayır diyor bana gerçekten bitkin yorgun görünüyorum 😢

Sağol cnm.. yarım gün dediğin kaçla kaç arası oluyor🙈

Duamız sizinle cnm içini ferah tut hemen iyi olacak inşallah..🙏

Senin kız benimkinin ruh ikizi olabilir mi acep😉 benimkide uyanmıştı ortalığı toplayıp uyutacaktım kendi uyuyakalmış ama önce beşikte 180 derecelik bir dönüş yapmış😂
Ay masallah diyin lutfen nolur ben korkuyorum nazar degcek diye😂

6 saat ortalama 700 civarı burda, iş de yapınca haftada 1, 1000 tl verdik biz
Arkadaşımlada görüştüm Yemekte yapacakmış 850ye anlaşmış seneye için.. şimdide haftada 3 kere geliyormuş 600müş az gibi geldi bana bakalım onlar ne diyecek ev işi olmazsa 800e kadar normal galiba..

Benim kucuk seytanim +seytan da bi melektir😂+ gece deniyorum uyandiginda memeye degdirip sonea agzina emzik vereyim belki kanar da uyur diye yok emzigi alinca aninda ciglikla agliyor eliyle yine cikarip atiyor uyku galiyle bile 🙁 cok fena memeci oldu uyku konusunda baska cozum yok🙁

Benim kucuk seytanim +seytan da bi melektir😂+ gece deniyorum uyandiginda memeye degdirip sonea agzina emzik vereyim belki kanar da uyur diye yok emzigi alinca aninda ciglikla agliyor eliyle yine cikarip atiyor uyku galiyle bile 🙁 cok fena memeci oldu uyku konusunda baska cozum yok🙁
Napcaz biz boyle uykusuz uykusuz 😭😭 yarım saattir uyuyor benimki ben gene ayaktayım tabisi yemek yapıyorum 😬 güneşten sonra çalışmayı düşünür oldum 😂😂

Arkadaşımlada görüştüm Yemekte yapacakmış 850ye anlaşmış seneye için.. şimdide haftada 3 kere geliyormuş 600müş az gibi geldi bana bakalım onlar ne diyecek ev işi olmazsa 800e kadar normal galiba..
Valla bence cok iyi yarim gun mu ? Benim tam gun olacak bi de mesai 8 5 ama ben 9 4yapsam 😂tam gun yani her sekilde tanidik olmazsa mecbur kamerada olacak. Benim laz kizi gerci oter hemen 😂 ben 1yasinda baslamayi dusunuyorum cunku ise

Napcaz biz boyle uykusuz uykusuz 😭😭 yarım saattir uyuyor benimki ben gene ayaktayım tabisi yemek yapıyorum 😬 güneşten sonra çalışmayı düşünür oldum 😂😂
Benim de fiks 30dk gunduz uyanikken zTen dipdibeyiz her yere tirmanip ayaga kalkiyor bugun arkami dondugumde uniteye kalkatken kafayi carpti kizarti hemen. 24saatin 18saati dip dibeyiz galiba cok yoruluyorum. Bende o uyurken etrafi toparla yemek vs camasir ne is varsa artik onlarlayim. Hayirlisi 😂 bizede uyumaz bebis dustu😂

Bana da samimi gelmiyor işte hem bizim kız aşırı cırlak bir kız yaramaz bizim kıza eğitim falan ki ben de ağlatamam, eşim takip ediyor sürekli bana atıyor biraz da sanırım benim halime üzülüyor beni ikna etmeye çalışıyor akşamları güneşe bakıyor sen kendine zaman ayır diyor bana gerçekten bitkin yorgun görünüyorum 😢
Canım ağlayarak eğitim verilmiyor ki hatta hiç ağlamıyor benim çocuğum olduğunu karşı komşum 2 ay sonra öğrendi o kadar ağlamadı ki 4 aylıkken doktora götürdük ağlamayı bilmiyor diye bu çocuğun psikolojisi bozulur ağlamayı da öğrenmeli demişti o kadar düzenliydi ki uykusu yemesi gezmesi ağlamayı 2 yaşında öğrendi haaa oğlumu sorarsan ağlamayı çok iyi biliyor düzeni yok çünkü =(

Canım ağlayarak eğitim verilmiyor ki hatta hiç ağlamıyor benim çocuğum olduğunu karşı komşum 2 ay sonra öğrendi o kadar ağlamadı ki 4 aylıkken doktora götürdük ağlamayı bilmiyor diye bu çocuğun psikolojisi bozulur ağlamayı da öğrenmeli demişti o kadar düzenliydi ki uykusu yemesi gezmesi ağlamayı 2 yaşında öğrendi haaa oğlumu sorarsan ağlamayı çok iyi biliyor düzeni yok çünkü =(
Cocugun karakteri obemli her cocukta uyku egitimi ise yaramiyor benimkinde pek yaramaz gibe geliyor asiri sinirli aglayan ciglik atan kendi istedigi olan bi bebek olana kadar yirtinircasina cigliklar atiyor

Ağlamadan eğitim mi bizim ki uyuyacağını anlayınca emmiyor bile bu beni uyutacak deyip 😂😂 çığlıklarını hiç demiyim 7 mahalle biliyor o bebenin bizim olduğunu 🙈🙈

Cocugun karakteri obemli her cocukta uyku egitimi ise yaramiyor benimkinde pek yaramaz gibe geliyor asiri sinirli aglayan ciglik atan kendi istedigi olan bi bebek olana kadar yirtinircasina cigliklar atiyor
Aynen aynen ben bizimkinde de işe yarayacağını düşünmüyorum Yani belki söylediklerini uygulasam işe yarar ama guneş 14 günlük programda bana da babasına da cinnet geçirtir ben hazır değilim

Yengem bebek bakıyor eğitimi vs yok ama asgari ücret alıyor tam gun 9-5 çalışıyor sigorta da yapıyorlar baktığı bebeğin anne babasının muhasebe bürosu var orada çalışıyor gösteriliyor hafta da 2 gun de yemek ve temizlik için biri geliyormuş eve diğer kadının gelmediği günlerde yengem bazen yemek de yapıyorum diyor ama sürekli yemek yapmıyor, çocuk 2.5 yaşlarında parka vs de götürüyor getiriyor, İstanbul Ataşehir gidiyor Z zeLina

Anam
Bizimkide eve gelir duş alir. Gezmeye gider cunku o calisıyor gitme desen ben ölim zaten calisip oleyim 😱😱 aksam cok sinir oldum kacgun oldu dusa girmiyeli beyfendi gene disaridaydi mesah yazdim allahçarsini pazar etsin eve gelme ben gic bir iae yetisemiyorum kiyafetlerini kendin yika katla bundan sonra diye 🤗🤔 yemekte yapmiyorum ongundur

bsebse bsebse S Sevimlipanduf kızlar zaten uyku eğitimi için geç kalındı en geç 4. Ayda denenmesi lazımdı şuan çocukların karakteri oturdu ağlayarak neler yaptırıldığını çok iyi öğrendiler şuan uyku eğitimi verilse en az 2 hafta sıkı tutmak lazım ki çocuk düzeni kavrasın

Back