• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha once sagmadiysan baslangicta az cikmasi normal kuzum
Normalde ise baslamadan 15 gun once baslayin derler o yüzden dir az diye üzülüp azaltma sütünü ❤🙏

inşallah canım dediğin gibi sağdıkça artar. geceleri emerken lıkır lıkır ses geliyor hatta bazen boğazına kaçıyor hızlı içince. ama sağarken o kadar çıkmıyor. daha önceleri geçen ay bir iki kez sağmıştım fazla çıkmıştı. bu ay azalınca 6.ayda mı böyle oluyor acaba dedim. belki de herkesin genel olarak azalıyor ek gıdaya o yüzden geçiliyor bilemiyorum.

Günaydın dın dın kızlar aklımdayken yazayım tracy hogg teyzeyi okudum 6 9 ay arası gündüz 3 uyku olan uyku 2ye düşüyormuş uyku düzensizlikleri bundan kaynaklı düzen oturana kadar malesef böyle gidecek yani şöyle bebek uyandı 2 saat uyanık kaldı sabah uykusuna yattı kalktı sonra tekrar 2 saat ayakta kaldı tekrar öğleden sonra uykusuna yattı 6 aya kadar akşam üstleri bir saat 3. Uykuları vardı işte o akşam üstü uykusu artık olmayıp gece yatış saati biraz erkene çekiliyor ve bebeğin 2 saatlik uyanık kalma süresi 2 buçuk saate çıkarılıyor hah şimdi biz bu bebekleri 3 kez yatırmaya alışınca uyutmaya çalışıyoruz uyumayınca da sinirleniyoruz ya o 3. Uykuyu kesmemiz gerekmiş
Ben de bi uyku danışmanından dinledim şey diyor işte 6-9 ay arası zor dönemdir ek gıdaya geçiş sindirim sorunu fazla hareketlilik emekleme yorulma dönemidir bu dönemde 3 uyku fazla 2 uyku da az gelmektedir belki bir akşam şekerlemesi 30 dk lık uyku molası olabilmektedir alışana kadar diyor ama kadının uykuları 2+2 ya da ya da 1.5+2.5 saat olacak şeklinde ayarlayın iki uyku arasında 3 saat olsun diyor bizim kız 1 saatten fazla uyuduğunu görmedim 1 saat uyusa göbek atacak kıvama geliyorum ben 😂😂 uyku danışmanı 4 saat uyku diyor günde 😂😂🙈

Günaydın dın dın kızlar aklımdayken yazayım tracy hogg teyzeyi okudum 6 9 ay arası gündüz 3 uyku olan uyku 2ye düşüyormuş uyku düzensizlikleri bundan kaynaklı düzen oturana kadar malesef böyle gidecek yani şöyle bebek uyandı 2 saat uyanık kaldı sabah uykusuna yattı kalktı sonra tekrar 2 saat ayakta kaldı tekrar öğleden sonra uykusuna yattı 6 aya kadar akşam üstleri bir saat 3. Uykuları vardı işte o akşam üstü uykusu artık olmayıp gece yatış saati biraz erkene çekiliyor ve bebeğin 2 saatlik uyanık kalma süresi 2 buçuk saate çıkarılıyor hah şimdi biz bu bebekleri 3 kez yatırmaya alışınca uyutmaya çalışıyoruz uyumayınca da sinirleniyoruz ya o 3. Uykuyu kesmemiz gerekmiş
Ben bayağıdır böyle yapıyorum. Sabah uyanınca dokuz buçuk gibi uyutuyorum birde iki buçuk üçte uyuyor. Beşte altida kalkıyor sonra parka çıkıyoruz dönünce de dokuz onda akşam uykusu. Ama bu aralar benimkide gecs devamlı kalkıyor.

Sabahnogle aksammi yediriyorsun
Yok kız sabahları yarım yumurta biraz labne yediriyorum bunu öğün gibi düşünme minicik veriyorum ki ben yerken sinirleniyor ona vermeyince sussun diye veriyorum öğleden sonra ne yapacaksam 2-3 gibi veriyorum ben hazırlıyorum falan ama çok kaşık vermeye korkuyorum 2-3 tatlı kaşığını geçmedik henüz doyumluk vermiyorum emmeyi bırakır diye

merhaba nasılsınız
antalya çoook sıcak içtiğimiz su ter olarak atılıyor süte kalmıyor bence.
bol bol su iç sütün artar.

evet yaaa çok sıcak. yavrum boncuk boncuk da terliyor. su da çok içmiyor. süt içsin ki su ihtiyacı ordan karşılansın diyorum ama umarım azalmaz. günde 3-4 litre içiyorum sanırım canım. senin nasıl sağdığında canım yetiyor mu?

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen ilaçlarla falan balgamı azaltsa rahatlar..
Sagolasin canim Insallah
Kızım bana çekmiş bu konuda apartman içinde merdivenden inenlerin sesine bile uyanıyor cam açık yatamıyoruz araba sesine uyanıyor, guneş uyurken evde hayat duruyor 😂😂 parmak kıpırdatmıyorum😂
Senin kocaya bi çözüm bulman lazim 😂
Senin cadinin uykusuda ayni benim cadi gibi 🤣
Yatakta döndüğüm hisirtiya bile kimildiyor 🙄
Ben de bi uyku danışmanından dinledim şey diyor işte 6-9 ay arası zor dönemdir ek gıdaya geçiş sindirim sorunu fazla hareketlilik emekleme yorulma dönemidir bu dönemde 3 uyku fazla 2 uyku da az gelmektedir belki bir akşam şekerlemesi 30 dk lık uyku molası olabilmektedir alışana kadar diyor ama kadının uykuları 2+2 ya da ya da 1.5+2.5 saat olacak şeklinde ayarlayın iki uyku arasında 3 saat olsun diyor bizim kız 1 saatten fazla uyuduğunu görmedim 1 saat uyusa göbek atacak kıvama geliyorum ben 😂😂 uyku danışmanı 4 saat uyku diyor günde 😂😂🙈
Ooooo 2.5 mu😳
o bizim bebelere uygun degil

Günaydın kızlar❤
Bizim bir tanıdığımız abla bebek bakıyordu bu sene taşınacaklarmış baktıranlar.. bizde onu istiyorduk aslında bakması için bugün konuşacağız.. onun evine çok yakın bir bebek daha varmış ama o Linaya öncelik veriyor bizede araçla gelmesi gerekecek.. neyse bebek baktıran arkadaşlar yada etrafında tanıdığı olanlar fiyatlar nedir.. her bölgeye göre farklılık gösterir ama ortalama birşey ne olur acaba.. birde ben en geç 3te evde olurum büyük ihtimalle.. bazı günler geç gidebilirim orası belli değil daha..
Ben kocaelideyim canim. Sosyo ekonomik duzeyi dusuk-orta arasi Kucuk bi mahallede yasiyoruz. Buradan bir komsu bakacak insallah bizim de. Eltim de yine bir komsuya baktiriyor. Yarim gün 1000 tl seklinde konusacagiz bu sene.

Sagolasin canim Insallah

Senin kocaya bi çözüm bulman lazim 😂
Senin cadinin uykusuda ayni benim cadi gibi 🤣
Yatakta döndüğüm hisirtiya bile kimildiyor 🙄

Ooooo 2.5 mu😳
o bizim bebelere uygun degil
Kocayı akşam odaya almayacağım çözdüm o işi 😂 valla bende anlamadım günde 4 saat uyuyan bebe mi olur Ya hani yaramazlık hani anne darlama hani cırlama aa ben özlerim 😂😂😂

Kocayı akşam odaya almayacağım çözdüm o işi 😂 valla bende anlamadım günde 4 saat uyuyan bebe mi olur Ya hani yaramazlık hani anne darlama hani cırlama aa ben özlerim 😂😂😂
Telsiz alsan duyar misin acaba
Esin ayrilmak istemiyor sanirim
Sen horlamasina alisik vr uyuyorsan adami atmayabilirsin odadan 🤣

B bence91 hayırlı olsun sunnetiniz geçmiş olsun paşaya 💙💙
allah Damat olduğu gunleride görmeyi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin 😊🙏🏻 Allah gruptaki tüm bebişlerimizin gelinliğini damatlığını göstersin inşallah

Ben boyle birsey buldum netten. Bence bebekler 1 saatlik uykuya daha yatkin

Eklentiler

• bebeklerde-6-9-ay-ay-uyku-duzeni-11110890_7604.jpg
    bebeklerde-6-9-ay-ay-uyku-duzeni-11110890_7604.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 123
Hangi marka aldın canım. +4 mü +6 mı
Wee nin +6 sıni aldik canim. Aventin disi renkli olandan vardi. Oni inceleyecegim bakacagim diye su olayini es geciordu bi seffaf :D
Biz daha 4 uykuyu 3e dusuremedik :D uykulari en fazla 45 dk oldugu icin ben de bugun itibariyle 9 -9.30 arasi ilk uyku, 12-12.30 arasi ikinci uyku, 15-15.30 arasi 3.uyku ve 19 itibariyle gece uykusu sekline donusturmeye calisacagim ama iste en az 1 saat uyumasi lazim gunduz uykularina yattiginda :(

evet yaaa çok sıcak. yavrum boncuk boncuk da terliyor. su da çok içmiyor. süt içsin ki su ihtiyacı ordan karşılansın diyorum ama umarım azalmaz. günde 3-4 litre içiyorum sanırım canım. senin nasıl sağdığında canım yetiyor mu?
benim sütüm mastit olacak kadar çok.
genetik bir durum.
özellikle dikkat ettiğim bir şey yok.
zaten benim kız kibar çook az emiyor minyon bebek onun için de sağdığım süt yetiyor.
ben öğle arsında da eve gelip emziriyorum
ek gıda da kurtarıcımız olur yakında çünkü süt sağmayı hiç sevmiyorum

S Sevimlipanduf benim koca da yikar ortaligi. Besigini odasina tasidik bir iki ay once. Ben adamin yaninda uykuya basliyorum. Telsizi aliyorum yanima. Uyaninca oglan oradaki yataga geciyorum. Cunku bi uyandigimda adamin sesinden uyuma ihtimalim yok :D

Bende geçirmek istiyorum odasına ya daha rahat uyur aslında sese çok duyarlı bi de beşik benim yanımda gece su içsem uyanıyor sağımdan soluma döneniyorum aman uyanmasın diye 😂😂
kuzum senin bide montesorri yatagin bikenarina bile kivrilirsin ben 4 aylıkken ayirdim gerekriginde odasindaki yatakta yatiyorum rahat oluyo

Back