2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Wee güzel diyorlar birkaç kişi daha övmüştü. Teşekkür ederim.

Bizim alistirma bardagi bundan ama cocuk. Nasil icecek bundan biliyorum disini kasiyor anca. Ucu sert laatik vs degil

Eklentiler

• 9AE1F6F9-B5AC-44A0-BA72-30DB5EC7025A.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 30
F Fobia canım dün sen yazmıştın sanırım ocak bebekleri uyumasın diye sanırım dün 9 gibi uyudu 12 buçuk gibi mamasını verdim yerine yatırdım bi gittim geldim gözler açık normalde uyanmazdı ama hiç ses etmedim emziği verdim iki hareket etti bi baktım baktım uyumuş duan az da olsa etkili oldu

Benim kız uykuyu seviyor ya maşallah diyeyim ben 5.aydan sonra düzen bozuluyor diye duydum ama bozulmaz inşallah gündüz 3 uykumuz oluyor 1.5-2 saat uyur

Ben kocaelideyim canim. Sosyo ekonomik duzeyi dusuk-orta arasi Kucuk bi mahallede yasiyoruz. Buradan bir komsu bakacak insallah bizim de. Eltim de yine bir komsuya baktiriyor. Yarim gün 1000 tl seklinde konusacagiz bu sene.
Sağol cnm.. yarım gün dediğin kaçla kaç arası oluyor
Simdi aldılar canim iceri gergin gergin bekliyorum salondabi sikinti cikmaz insallah
Duamız sizinle cnm içini ferah tut hemen iyi olacak inşallah..
Senin kız benimkinin ruh ikizi olabilir mi acep benimkide uyanmıştı ortalığı toplayıp uyutacaktım kendi uyuyakalmış ama önce beşikte 180 derecelik bir dönüş yapmış

Kızlar ek gıdayı bu ay günde kaç kere vereceğiz? Kaç öğün?
İki öğün canım. İki küçük bebek kavanozu kadar yani iki küçük çay bardağı. Tabi en fazla. Daha çok emzirip daha az vermek bizim tercihimiz. Sağlık ocağında kocaman afiş asılıydı sizin için çekecektim ama fırsat olmadı çocuklarla.

Olabilir canım mama güzellerihep böyle olsunlar inşallah hiç de bir şey yapmadım uyku eğitimi vs. Bebekle alakalı bir durum uygulasan da uygulamasan da kendi düzeni oluşuyor bir zaman sonra benim gözlemim bu

Kızım uyurdu canım doğduğu günden itibaren uyku eğitimi verdim saatinde yatar saatinde kalkardı tracy teyzem kesinlikle uygulanınca verim alacak yöntemler sunuyor amma velakin 2. Çocukta düzen yalan oldu ben uyutuyorum kızım uyandırıyor 2 saat 2 saat 4 saat hergün uyurdu kızım

Canım geceyi bende düzene sokamadım çünkü çok yorgun oluyorum gece kalkıp yatağından kaldırmadan tekrar uykuya döndürsenim uyur aslında ama gözümü açamadığım için alıp meme veriyorum hatalı ebeveynlik bizimki

Aynen cnm ben zaten bir düzen oluşturmaya çalıştım mı iyice bozuluyor.. kendi haline bıraktım isterse uyutuyorum acıkırsa doyuruyorum yuvarlana yuvarlana büyüyoruz:))

A Arayı açarsanız uyur canım 2 saat ayakta tutmaya çalış inşallah uyur

Bizim alistirma bardagi bundan ama cocuk. Nasil icecek bundan biliyorum disini kasiyor anca. Ucu sert laatik vs degil
+4 ler yumuşak oluyor canım galiba. +6 yarı sert olmuyormuş. Bende alicamda daha su vermiyorum. Kayısı yaladı birkaç kere çay bardagiyla verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…