Wee güzel diyorlar birkaç kişi daha övmüştü. Teşekkür ederim.Wee nin +6 sıni aldik canim. Aventin disi renkli olandan vardi. Oni inceleyecegim bakacagim diye su olayini es geciordu bi seffaf
Biz daha 4 uykuyu 3e dusuremedikuykulari en fazla 45 dk oldugu icin ben de bugun itibariyle 9 -9.30 arasi ilk uyku, 12-12.30 arasi ikinci uyku, 15-15.30 arasi 3.uyku ve 19 itibariyle gece uykusu sekline donusturmeye calisacagim ama iste en az 1 saat uyumasi lazim gunduz uykularina yattiginda
Bu tracy hogg un programı zaten yanlış hatırlamıyorsamBen boyle birsey buldum netten. Bence bebekler 1 saatlik uykuya daha yatkin
Uyku aralarını aç canım uzun uyumaya başlar kısa ara olunca kestirip bırakıyor benceBiz 4uyku yapiyoruzcunku her uyku yarim saat suruyor
Bizim alistirma bardagi bundan ama cocuk. Nasil icecek bundan biliyorum disini kasiyor anca. Ucu sert laatik vs degil
6+ ama heryer biberon oldu birde sagma makinalarin biberonlari var evde tabak canaktan cok biberon adam fittirir artik yumusakuclu istesemBu kaç ay üzeri canım zor içer bununla. Yumuşak uçlu olması lazım
Sağol cnm.. yarım gün dediğin kaçla kaç arası oluyorBen kocaelideyim canim. Sosyo ekonomik duzeyi dusuk-orta arasi Kucuk bi mahallede yasiyoruz. Buradan bir komsu bakacak insallah bizim de. Eltim de yine bir komsuya baktiriyor. Yarim gün 1000 tl seklinde konusacagiz bu sene.
Duamız sizinle cnm içini ferah tut hemen iyi olacak inşallah..Simdi aldılar canim iceri gergin gergin bekliyorum salondabi sikinti cikmaz insallah
Senin kız benimkinin ruh ikizi olabilir mi acepF Fobia canım dün sen yazmıştın sanırım ocak bebekleri uyumasın diye sanırım dün 9 gibi uyudu 12 buçuk gibi mamasını verdim yerine yatırdım bi gittim geldim gözler açıknormalde uyanmazdı ama hiç ses etmedim emziği verdim iki hareket etti bi baktım baktım uyumuş duan az da olsa etkili oldu
Benim kız uykuyu seviyor ya maşallah diyeyimben 5.aydan sonra düzen bozuluyor diye duydum ama bozulmaz inşallah gündüz 3 uykumuz oluyor 1.5-2 saat uyur
İki öğün canım. İki küçük bebek kavanozu kadar yani iki küçük çay bardağı. Tabi en fazla. Daha çok emzirip daha az vermek bizim tercihimiz. Sağlık ocağında kocaman afiş asılıydı sizin için çekecektim ama fırsat olmadı çocuklarla.Kızlar ek gıdayı bu ay günde kaç kere vereceğiz? Kaç öğün?
6+ ama heryer biberon oldu birde sagma makinalarin biberonlari var evde tabak canaktan cok biberon adam fittirir artik yumusakuclu istesem
Yumusak uclu al bide bundan cekmeden direk akiyordur6+ ama heryer biberon oldu birde sagma makinalarin biberonlari var evde tabak canaktan cok biberon adam fittirir artik yumusakuclu istesem
Gece 9 gibi uyuyor canım bazen bir iki saat sonra uyanıp emip tekrar uyuyor nnadiren de 3 saati geçiyorAllah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Sağol cnm.. yarım gün dediğin kaçla kaç arası oluyor
Duamız sizinle cnm içini ferah tut hemen iyi olacak inşallah..
Senin kız benimkinin ruh ikizi olabilir mi acepbenimkide uyanmıştı ortalığı toplayıp uyutacaktım kendi uyuyakalmış ama önce beşikte 180 derecelik bir dönüş yapmış
Kızım uyurdu canım doğduğu günden itibaren uyku eğitimi verdim saatinde yatar saatinde kalkardı tracy teyzem kesinlikle uygulanınca verim alacak yöntemler sunuyor amma velakin 2. Çocukta düzen yalan oldu ben uyutuyorum kızım uyandırıyor 2 saat 2 saat 4 saat hergün uyurdu kızımBen de bi uyku danışmanından dinledim şey diyor işte 6-9 ay arası zor dönemdir ek gıdaya geçiş sindirim sorunu fazla hareketlilik emekleme yorulma dönemidir bu dönemde 3 uyku fazla 2 uyku da az gelmektedir belki bir akşam şekerlemesi 30 dk lık uyku molası olabilmektedir alışana kadar diyor ama kadının uykuları 2+2 ya da ya da 1.5+2.5 saat olacak şeklinde ayarlayın iki uyku arasında 3 saat olsun diyor bizim kız 1 saatten fazla uyuduğunu görmedim 1 saat uyusa göbek atacak kıvama geliyorum benuyku danışmanı 4 saat uyku diyor günde
Canım geceyi bende düzene sokamadım çünkü çok yorgun oluyorum gece kalkıp yatağından kaldırmadan tekrar uykuya döndürsenim uyur aslında ama gözümü açamadığım için alıp meme veriyorum hatalı ebeveynlik bizimkiBen bayağıdır böyle yapıyorum. Sabah uyanınca dokuz buçuk gibi uyutuyorum birde iki buçuk üçte uyuyor. Beşte altida kalkıyor sonra parka çıkıyoruz dönünce de dokuz onda akşam uykusu. Ama bu aralar benimkide gecs devamlı kalkıyor.
Aynen cnm ben zaten bir düzen oluşturmaya çalıştım mı iyice bozuluyor.. kendi haline bıraktım isterse uyutuyorum acıkırsa doyuruyorum yuvarlana yuvarlana büyüyoruz:))Olabilir canımmama güzelleri hep böyle olsunlar inşallah ❤ hiç de bir şey yapmadım uyku eğitimi vs. Bebekle alakalı bir durum uygulasan da uygulamasan da kendi düzeni oluşuyor bir zaman sonra benim gözlemim bu
Yok damlatmaz bu cnm cekmedinmi akmiyorYumusak uclu al bide bundan cekmeden direk akiyordur
Arayı açarsanız uyur canım 2 saat ayakta tutmaya çalış inşallah uyurWee nin +6 sıni aldik canim. Aventin disi renkli olandan vardi. Oni inceleyecegim bakacagim diye su olayini es geciordu bi seffaf
Biz daha 4 uykuyu 3e dusuremedikuykulari en fazla 45 dk oldugu icin ben de bugun itibariyle 9 -9.30 arasi ilk uyku, 12-12.30 arasi ikinci uyku, 15-15.30 arasi 3.uyku ve 19 itibariyle gece uykusu sekline donusturmeye calisacagim ama iste en az 1 saat uyumasi lazim gunduz uykularina yattiginda
Tracy hogg evet canım İrlandalı anne onu uyguluyor sanırımBu tracy hogg un programı zaten yanlış hatırlamıyorsam
+4 ler yumuşak oluyor canım galiba. +6 yarı sert olmuyormuş. Bende alicamda daha su vermiyorum. Kayısı yaladı birkaç kere çay bardagiyla verdim.Bizim alistirma bardagi bundan ama cocuk. Nasil icecek bundan biliyorum disini kasiyor anca. Ucu sert laatik vs degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?