- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet pozitif. Yarın göstericem Dr a peki antibiyotik sonrası iştahsızlığı düzeldimi
Üzülmemek elde değildir eminim. Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bunu da atlatırsınız annesi Allah beterinden korusun.malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Sizede geçmiş olsun canımSağol cnm meğer kuzumun derdi varmış☹
Sağol cnm yardımın için. Bu iştahsızlığı beni çok üzüyordu yanakları bile çöktü yavrumun. İnşallah düzelir bizimkide.Evet düzelmişti kilosunu da etkilemişti tabi
Teyzeleri kızıma çıngırak yaptım:)) şimdide vik vik yapıyorum:))
Evet düzelmişti kilosunu da etkilemişti tabi
Sağol cnm Kolaylıkla atlatırız inşallah bizde. Zaten bizimSizede geçmiş olsun canımCANIM AZRAMM oğlunda da idrar yollarında iltihab oldu düzeldi
Harika olmuussama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart
Sağol cnm yardımın için. Bu iştahsızlığı beni çok üzüyordu yanakları bile çöktü yavrumun. İnşallah düzelir bizimkide.
Insallah kuzum insallah tez vakittePapatyamaviss oy canım benim çok geçmiş olsun cuma gününün yüzü gözü hürmeti ne çabucak atlatın inşallah çok üzüldüm
Sagolasin kuzum 1 ay icibde 2 ameliyat olcak dayanikli oglum bunuda atlatir inşallahPapatyamaviss canım çok geçmiş olsun şükür ki fark edildi ve çözümü var öyle düşün bunu da çabucak atlatır paşan
Yaaa canım benim çok üzüldüm ertuşamalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Yazdim mi hatirlamiyorum ama sizede gecmis olsun canimSağol cnm meğer kuzumun derdi varmış☹
Çok teşekkür ederm :) bence zaten doktorun alması gereken bişey o biz alıp napcaz kiGeçmiş olsun canım Allah damatliginida göstersin pasanin. Bizim olduğumuz yerde sünnet kıyafetleri vardı pelerini şapkası resim cekilmiştik. Biz düşünmemiştik doktor dinlenme odasını çocuk oyuncaklariyla doldurmuş kıyafetleri koymuş sünnet tahtı bile vardı :)
Kıyamam ya geçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsınız inşallahmalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Cok sukur bnde iyi tarafindan bakmsya calisiyorum bida bizim imtihanimiz demekki kuzum ,korktu sedyedeki çarşaflari avuclaya avuclaya aglagi kuzumYaaa canım benim çok üzüldüm ertuşakorkmuştur yavrucak ya ama iyi tarafından bakalım geç kalınmadan müdahale edilmiş olacak
Tesekkur ederiz kuzumKıyamam ya geçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?