Sağol cnm bende netten almıştım dün geldi bugün ördüm çok zorlamadı:)) dikmesi hariçç:)) senden de bekliyorum çeşitli örnekler:) 15 tane falan ip almışım bitirmem gerek onları:))
Geçmiş olsun canım ya. İnşallah tekrar bir operasyon olmaz. Çok üzüldüm. İki hafta bekletmek nedir ya başka doktor da mı yokmuş. O yapsa ne olur.Malesef gercekten anlayissizlar basim tuttu bugun resmen , doktor beklesin bisey olmaz dedi ama naail biseh olnuyo bilmiyorum bana yapisik bi duzeltme operasyonu olacak diyor birde aakin kalmam bekleniyor, sekreterlere gore bisey yok endiselenme doktorlar ya bide bakmadan anliyolar. Esim beyin henuz haberi bile yok defalarca aradim isten dolayıbakamıyor sanirim donerken birde otobus omzuma carpti iyicene dellensim resmen bi krem verdi onla birlikte masaj yaomaya calis desi ben doktoru gorene kdr daha da ypisurda ya daha cunartesi gunu oldu bu durum birde 2 hafta daha beklenirmi bilemedim
Elim alışsın T tanem-tane20 nin gösterdiği bebekten yapmayı düşünüyorum bende..:) bu satış işini düşüneyim ben 2 ay tatil var nasılsa:)))İyi maşallah :)) Ben tavuk ve bebek örsem yetersatış bile yaparsın bu hızla
Ay 41 kere maşallah Lina ma❤❤Teşekkür ederim cnm benimki erken yatıyor ya evi yatmadan topluyorum ilk uykusunda süpürgeyi yapıyorum sonra yemeği yaparken yada uyanıkken kendi vakit geçiriyor oyuncaklarıyla.. birde benimki ayağımda uyuyor onu sallarkende ördüm:))
Mutevazi bebekBen ilk kabul etmez diye wee baby nin damaklı emziğini aldım tuttu da. Her ay yeniliyorum geçen ay chicco alayım dedim onu almadı tekrar wee baby aldım baby plus bir de. Pahalı emzikte gözü yok benim kızınnumara olarak da 0-6 ay kullanıyor
El yapinca satilir biz bedavaya versek alan olmaz gerci semin sansin nasibin bolmu bilmiyorum kendi adima diyimElim alışsın T tanem-tane20 nin gösterdiği bebekten yapmayı düşünüyorum bende..:) bu satış işini düşüneyim ben 2 ay tatil var nasılsa:)))
Bir masallah da senin prenses e yolluyorum ❤Benim kız da gündüz 3 defa uyur o ara yemek temizlik yapıyorum. Ama 3 saati geçirmiyor genelde karnını doyur altını temizle iki oyun vs. Bugün akşam 7 buçukta gece uykusuna geçti genelde en geç 9 da yatmış oluyor. 2 - 3 gündür piknikti misafirlikti düzenine uyamadım huysuzluğunu ben çektim evde rahatızöreceğim ben de
Avent mi biberon bizim biberon damaklı oldu için damagida buyuyorBen biberon emziğini değiştirdim ama onunla rahat içiyor canım. Boyu aynı benimkinin, akış delikleri farklı. Normal emzikte daha 6 ay üzerine gecmedim ama yetmiyor kullandığımız küçük geliyor sanki
Ne olacak peki şimdi niye duzgun yapmamişlar biİm pipi ustu yok heryanı kesilmis yuvarlak yapmislar tepesini deri vs yokPioinin o buyuk bas kismi icerde kaldi canim deri ustunu kapattı yapismis ucu cok az gözüküyor disarida
Ustalık eseri benceTeşekkür ederim cnm çıraklık eserim oldu:)) kızım da sevdi
Kendi hastasi degilmisim diye sokmadi bugun beni iste tekrar gitsem o sekreterlerle muhattap olcam tartistim bugun birde canim sikildiGeçmiş olsun canım ya. İnşallah tekrar bir operasyon olmaz. Çok üzüldüm. İki hafta bekletmek nedir ya başka doktor da mı yokmuş. O yapsa ne olur.
Iste kuzim o deri olmayan kisim bas kismi sislik inince daha net anlarsin hatta bak simdi bi foto koycam anlicaksinNe olacak peki şimdi niye duzgun yapmamişlar biİm pipi ustu yok heryanı kesilmis yuvarlak yapmislar tepesini deri vs yok
Teşekkür ederiz teyzesi❤ amin inşallah sağlıklı huzurlu olsun bütün bebişlerimiz gerisi bir şekilde hallolur cnm❤Ay 41 kere maşallah Lina ma❤❤Rabbim korusun nazarlardan hep böyle devam etsin annesini mutlu etsin ❤
Bana boş yok kampanyalarından bile boş çıkar gerisini sen düşünEl yapinca satilir biz bedavaya versek alan olmaz gerci semin sansin nasibin bolmu bilmiyorum kendi adima diyim
❤❤Ustalık eseri bence
papatyamade 2 gün içinde yapışıklık oluştuğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir üroloğa göster istersenPapatyamaviss canım çok geçmiş olsun nasıl pipisi benim oğlumun pipiside hep içe gömük duruyor silerken çıkarıyorum ben sonra tekrar kaçıyor öyle kiloluda değil bende diyorumeşime sünnet derisini fazla bıraktı diye ama saçmalama büyüdükçe şekillenecek diyor bak şimdi benim kafamda karıştı erkek bebesi de zormuş ya
Normalde kesildikren sonra sagdaki gibiydi cikarttigimda ama artik o kirmiztla cizdigim yer kadar cikiyor dışarı normal derisi ustunu kapatiyor erkek annelrride simdi daha iyi anlarNe olacak peki şimdi niye duzgun yapmamişlar biİm pipi ustu yok heryanı kesilmis yuvarlak yapmislar tepesini deri vs yok
Ah bi girebilseydim gosterecektim dee iste sovecem olmucakpapatyamade 2 gün içinde yapışıklık oluştuğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir üroloğa göster istersen
Ne demek kendi hastası değil diye almamak ya.. özel muayenehanesi sanki.. doktor mu almadı sekreter mi cnm eğer kendi doktorunuz geç gelecekse al randevunu git bakmazlarsa şikayet et bu nasıl bir mantık yaa. .Kendi hastasi degilmisim diye sokmadi bugun beni iste tekrar gitsem o sekreterlerle muhattap olcam tartistim bugun birde canim sikildi
Çok doğru söyledinvarvar kız devlet hastaneleri bombos hastabile almiyorlar ozele geliyorum uc saat bekliyorum randevu saatim gectikten sonra kadindoguma geldigimde sinir hastasi olup gidiyordum devlete randevu aldim randevu saatinden once sıra gelmiş en son hasta bendim ve saat 15:30du 7 dk sonra sıra vermiyorlar haram para gercekten saglikocagindakiler hele bombos oturuyor aksama kadar cay kahve onbine yakin belki daha fazla maasları
Ah bi girebilseydim gosterecektim dee iste sovecem olmucak
[/QUOTE Ayy bencaka ya cevap yazıyordum beceremedim :) benim oğlumun pipiside gömülüyordu sünneti yapan dr a gösteremeden memlekete geldik benimde kafam karışıktı bu konuda üroloji dr a götürdüm bebeklerin o bölgesinde yağ dokusu fazla olduğu için ( kilolu olsun yada olmasın ) gömülmenin normal oluyduğunu zamanla düzeleceğini söyledi.
Ben degistirmedim biraz daha büyümesini bekliyorum hemen alırsam büyük gelir şimdi .Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor
Bende bu konuyu soracaktim emzik alan annelere numaralar degistirdinizmi cocuk kabul ettimi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?