Teşekkür ederim cnm çıraklık eserim oldu:)) kızım da sevdiÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Inşallah canim benim suan beklemedeyizÇok geçmiş olsun ya hasarsız acısız atlatırsınız umarım.
@Sevimlipanduf canım sen silikon uç kullanmaya devam ediyorsan hangi boy kullanıyorsun? Ben small olanı kullanıyorum ama standarda mı geçsem bilemedim. Emzik gibi bebeğe göre mi alınıyor memeye göre mi bulamadım bi bilgi. Standart olanı da kocaman
Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor@Sevimlipanduf canım sen silikon uç kullanmaya devam ediyorsan hangi boy kullanıyorsun? Ben small olanı kullanıyorum ama standarda mı geçsem bilemedim. Emzik gibi bebeğe göre mi alınıyor memeye göre mi bulamadım bi bilgi. Standart olanı da kocaman
Kız hangi ara yaptın masallahTeyzeleri kızıma çıngırak yaptım:)) şimdide vik vik yapıyorum:))
Yok kuzum sonradan ihtimal oluyo gomulme durumu oldugu icinPapatyamaviss canım çok geçmiş olsun da bu doktor hatası gibi bişey mi yoksa sonradan oluşabilecek bişeymiymiş
Bugün yaptım kuzum hızlı ilerliyor:) hatta diğerini de yarıladım da ayağımdaki sıpacık uyursa ışıklı odaya gidip onu da bitireceğim:))Kız hangi ara yaptın masallah
Sağol cnm❤
Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor
Bende bu konuyu soracaktim emzik alan annelere numaralar degistirdinizmi cocuk kabul ettimi diye
Harika olmuussTeşekkür ederim cnm çıraklık eserim oldu:)) kızım da sevdi
Sağol cnm bende netten almıştım dün geldi bugün ördüm çok zorlamadı:)) dikmesi hariçç:)) senden de bekliyorum çeşitli örnekler:) 15 tane falan ip almışım bitirmem gerek onları:))
Teşekkür ederim cnm benimki erken yatıyor ya evi yatmadan topluyorum ilk uykusunda süpürgeyi yapıyorum sonra yemeği yaparken yada uyanıkken kendi vakit geçiriyor oyuncaklarıyla.. birde benimki ayağımda uyuyor onu sallarkende ördüm:))Harika olmuussama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart
Pioinin o buyuk bas kismi icerde kaldi canim deri ustunu kapattı yapismis ucu cok az gözüküyor disaridaPapatyamaviss ben anlamadim sen oglun nesi var simdi birde doktor ne dedi baktılar mi
Memeye göre alınıyor kuzum. Zor olmuyor mu hala kullanmak?
Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor
Bende bu konuyu soracaktim emzik alan annelere numaralar degistirdinizmi cocuk kabul ettimi diye
Harika olmuussama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?