- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
İnşallah inşallahSagol kuzum kendidoktoru farkli birsey der inşllah tekrardan bi operasyon yapmaz umarim
Insanlar cok vicdansiz olmus bugun bi storyde sagliginda piyasasi var artik diye bi cümleduydum gercekten oyle , urolijiye gidersin doktor yok ameliyattasuraya git gidersin tum doktorları tek tek gezersin bizim isimiz degil uroloji baksin ne bana geliyosun der sekrete gidersin bak boyle boyle diye napiyim der endielenme bisey yoktur tartistim en sonunda sinirden agladim , palatik cerrahina sira bulabildim ilgilenir insallah
Benimkide ayni cok guzel is goruyor ❤Eki Görüntüle 2287300 Eki Görüntüle 2287301
Ben gecen bunu aldim inox paslanmaz celik ama daha denemedim. Altinda ayaklari var yerden yuksekte
Yaa masallahh❤o ne tatlı öyle ❤❤
Sagolun kizlarCeylan gözlü
Bizim aile hekimi muayene etneden aşı yapmıyor. Hatta ben yeni muayene olduk diyorum ona rağmenSağlık sektöründe gerçekten ciddi anlamda sıkıntı var aile hekimlerimiz maalesef oturdukları yerden maaş alıyorlar bence aşıya gittiğimiz zaman aile hekimleri çocuklarımızı bir kontrolden geçirmesi lazım sonuçta çocuklar belki evde şiddet görüyor olabilir kötü muameleden geçiyor olabilir bunları kollamak yine aile hekimlerine düşüyor olması lazım sonuçta 18 yaşına kadar tüm çocuklar devlet koruması altında ama maalesef aşı bu yapılıyor ve gönderiliyoruz
Aferim istedim cevap iste buCanim ben baslamadim daha, baslayinca dogaclama giderim abartmadan
Okadar tantana eczaneye sorman icinmiymişBir aile hekimi konusu da benden gelsin, biz burada kendi mahallemizin sağlık ocağına alınmadık yer YÖK dediler, neyse doğumuma kadar bekledim ben belki yer açılır diye sonra mecburen uzak bir noktadaki sağlık ocağından hiç tanımadığım bir doktor seçmek zorunda kaldım, gidip gördüğümüz de de 23-25 yaşlarında gencecik bir kızcağız yeni mezun tus’a hazırlanıyormuş, lafım yok maşallah çok güzel okumuş etmiş ama çok yetersizdi deneyim açısından gerçekten mesela çocuğun kilosunu hemşire odasında ölçecekler kendisi boyunu ve başını ölçecekti önce boyunu ölçtü yerine oturdu ayy başını ölçmeyi unuttuk dedi bi daha kalktı ölçtü, şimdiye kadar ona hiç muayene olmadık burada direk hemşire odasına girip aşı yaptırılıp çıkılıyor en son 6. Ay kontrolünde menenjit aşısı için bilgi almak istediğimi söyledim odasına girdim çalışmadığı yerden soru gelmişti bocaladı emrullah beye soralım dedi başka doktor oradaki onun odasına götürdü beni o da ezcane bilgilendirsin sizi bizim yetkimiz yok dedş
Papatyamaviss canım çok geçmiş olsun. Umarım gerek kalmaz operasyona.
gercekten oyle ya saairdi millet artikÇok çok geçmiş olsun.. İnsan canı uzun yıllardır sektör halinde değil mi zaten.. Dünya barışını korumak için konsey oluşturan ülkeler bugün dünyanın en çok silah ticareti yapan ülkeleri. Birileri çok para kazanmak için dünyanın diğer ucunu birbirine düşürebiliyor.
Ben şahsen artık hastalıkların bile bazı ilaçların satılması için üretilip salgınlaştırıldığını düşünüyorum.
Kuzum disari cikiyosa problem yok bunuda yasicajmisiz ne diyim ki artik cocumun cani acicak yine ona yanarimPapatyamaviss canım çok geçmiş olsun nasıl pipisi benim oğlumun pipiside hep içe gömük duruyor silerken çıkarıyorum ben sonra tekrar kaçıyor öyle kiloluda değil bende diyorumeşime sünnet derisini fazla bıraktı diye ama saçmalama büyüdükçe şekillenecek diyor bak şimdi benim kafamda karıştı erkek bebesi de zormuş ya
Benim ki normal canım ya boy yoktu kiS Sevimlipanduf canım sen silikon uç kullanmaya devam ediyorsan hangi boy kullanıyorsun? Ben small olanı kullanıyorum ama standarda mı geçsem bilemedim. Emzik gibi bebeğe göre mi alınıyor memeye göre mi bulamadım bi bilgi. Standart olanı da kocaman
Çok geçmiş olsun ya hasarsız acısız atlatırsınız umarım.Tesekkur ederiz canim
Benim ki normal canım ya boy yoktu kiben bazen çıkarıyorum oyle de emiyor ama uçla daha rahat oluyor ben rahat ediyorum
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkTeyzeleri kızıma çıngırak yaptım:)) şimdide vik vik yapıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?