Iyi diyelim iyi olalim valla. Dun aksam tansiyonum bir cikti hala basimda agirligi var. Kizimin adi Aysima. O da cok cadi valla yanindan ayırmıyor kimseyi. Agit yakıyor alin diyeNasılsın canım kizin nasıl ❤ya ben senin kızının ismini yazdığını görmedim adi ne prensesim
Evet ne yazik ki ole guzel islemis ki, hatta hala surayi gezerseniz hakkimi helal etmem buraya giderseniz sutumu helal etmem diyip ogullarina vicdan yaptiran biri. Ben essiz gezmeye alisayim en iyisi.F Fobia yazdıklarını okudum canım yerden göğe kadar haklısın eşinin kardeşleri ayip etmiş sizinde plan yapmak isteyebileceginizi düşünmeleri gerekirdi ama artık ince düşünce empati yapmak maalesef yakinlarimizda bile olmuyor açık gözlük sanıyorlar
Esin bırakıp çıkamaz o yaşlı insanları ve kaynini sen çok bunalirsan kaç annemlerin yanına gelecek yıl içinde oturun konuşun eşin kardeşleri ile konuşsun
Bunları suçlama yaparak değil makul şekilde anlat
Esleemizin büyük çoğunluğu bize oğlumuz bakacak bilinç altlarına vurgu yapılarak büyütülmüş ama bilmiyorlarki gelinin bunda zorunluluğu yok
Allah merhameti ve vicdani bizden ve çevremizden eksik etmesin
Sende kendini üzme canım
Kızlar buharda pişirme aparatı alacağım ama araştırırken bambu şeklinde olanı da varmış şimdi gördüm. Kullanan var mı daha mı sağlıklı ne önerirsiniz
Hep bunu onerdiklerini okudum ben de. Buymus rahat olaniEki Görüntüle 2287300 Eki Görüntüle 2287301
Ben gecen bunu aldim inox paslanmaz celik ama daha denemedim. Altinda ayaklari var yerden yuksekte
Denemedik henuz bugun ilkdefa deneyecegiz ama kullanışlı gibi duruyorEline sağlık :) bu kaşıktan ben de almayı düşünüyorum gördüm hoşuma gitti de kullanışlı olur mu emin olamamıştım alırım artık.
Eki Görüntüle 2287300 Eki Görüntüle 2287301
Ben gecen bunu aldim inox paslanmaz celik ama daha denemedim. Altinda ayaklari var yerden yuksekte
Bndede bundan var guzel is goruyor mis gibide pisiyorHep bunu onerdiklerini okudum ben de. Buymus rahat olani
Ay YÖK artık bi de oyle mi diyorlar ay bunlar da bizi düşünmeyin siz biz idare ederiz diyecekleri yerde helallik koyuyorlar bak yaEvet ne yazik ki ole guzel islemis ki, hatta hala surayi gezerseniz hakkimi helal etmem buraya giderseniz sutumu helal etmem diyip ogullarina vicdan yaptiran biri. Ben essiz gezmeye alisayim en iyisi.
Kuzum küssünüz ya hani iletişimi nasıl sağlıyorsunuz mesela küsken çocuğu sünnet ettirdiniz ne biliyim bunu nasıl konuştunuz aranızda randevusudur doktorudur kaçta gidilecek vs sonrası ya da hadi getirdi sizi eve çocuk nasıl iyi mi diye arayıp sormuyor mu hani zorunlu olarak da mı bişey demiyor insan konuşmaya mecbur kalır yani aynı ev içindeDun kustuk hep kusuz bizim nadir barisik oldumuz yanindaydi kuzum cocuguyla ilgili vidiosunu falan cekti agam paşam cekti bende 10 gundur yemek yapmiyorum bundan sonra boyle
Benim eşim tek çocuk diye üzülüyordum. Demek farketmiyor. Aynı zamanda babamlarda dedeme bakıyor ve babam hiçbiryere çıkamıyor amcamlar çok yakın olmasına rağmen. Gerçekten bu dünya uyanıkların dünyası.Evet ne yazik ki bakima muhtac. Kv 75 yasinda, kp kalp hastasi zor nefes aliyor, bir de bakima muhtac kaynim var. Ama iste donusumlu olarak adil bi sekilde ayarlanabilecek durumken, biri cikiyor akillo davraniyor ve esim yine evde kalan taraf. Tamam bizi dusunup seni tutmaya hakkim yok sen ailenle gez diyor da ben ailemle gezcek olsam evlenmezdim yanisinirimden guluyoru.
Bizde aile konularını çok tartışıyoruz ve benim çekip gidesim geliyor. Ve bunlar sevgiyide tüketmeye başlıyor bir süre sonra. Çocuktan sonra insanın gözü daha kara oluyor en azından benim öyle oldu tam tersi olması gerekirken neden anlamadim.Nasil dayaniyorsun peki? Cekip gidesin gelmiyor mu? Ben bole durumlarda evet esimo cok seviyorum ama alip cocugu da gidesim geliyor . Birazcik akil ver bana nolur
Ben de bundan almayı düşünüyorum bambu olan küfleniyormuş birkaç yerde okudumEki Görüntüle 2287300 Eki Görüntüle 2287301
Tamam buraya da yaz ben henuz ek gida alisverisine cikmadim ona gore listeme ekliyimDenemedik henuz bugun ilkdefa deneyecegiz ama kullanışlı gibi duruyor
Biz de eltimle hep bunu konusuruz canim. Dedigin gibi sevgi de tukeniyor yavas yavas. Eskiden aman yalniz birakmiim, tek zorlanmasin diye dusunurken ikimizde biz gidelim ailemizin yanina anneleriyle napiolarsa yapsinlar durumuna gectik. Zaten bütün enerjimizi çocuğa veriyoruz bir de bu konularla mi ugrasayim durumuna geciyor insan sanirim. Allah buyuk elbet o bi yol cozum gosterip huzur verecektir. Herkesin sinavi baska iste erkek tarafi da bizim sinavimiz demek kiBizde aile konularını çok tartışıyoruz ve benim çekip gidesim geliyor. Ve bunlar sevgiyide tüketmeye başlıyor bir süre sonra. Çocuktan sonra insanın gözü daha kara oluyor en azından benim öyle oldu tam tersi olması gerekirken neden anlamadim.
Yok canim hic uzulme 4 kardesler bizimkiler durum gordugun gibiBenim eşim tek çocuk diye üzülüyordum. Demek farketmiyor. Aynı zamanda babamlarda dedeme bakıyor ve babam hiçbiryere çıkamıyor amcamlar çok yakın olmasına rağmen. Gerçekten bu dünya uyanıkların dünyası.
O sekilde konusuyoruz hergun arar ne gelecek diye ters sert tavirli konusuyo Randevu al va diyebKuzum küssünüz ya hani iletişimi nasıl sağlıyorsunuz mesela küsken çocuğu sünnet ettirdiniz ne biliyim bunu nasıl konuştunuz aranızda randevusudur doktorudur kaçta gidilecek vs sonrası ya da hadi getirdi sizi eve çocuk nasıl iyi mi diye arayıp sormuyor mu hani zorunlu olarak da mı bişey demiyor insan konuşmaya mecbur kalır yani aynı ev içinde
Kesinlikle harika fioto koydum bakabilirsinTamam buraya da yaz ben henuz ek gida alisverisine cikmadim ona gore listeme ekliyim
Sende mi başladın cnm bir biz mi kaldıkKizlar ben oglumda buharda pisirme yapmamıştım,corba gibi başlamıştım sebzelere .
Simdi buharda pisirip ezildiginde direkt o sekil mi veriyorsunuz yoksa sütünüz veya suyla mi biraz açıyorsunuz kivamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?