- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bende hergun banyo yaptiriyorum valla dun bi seftali yedi kulagina kdr seftali olduBenim kız önce kafasına sürerdi yemeği öyle seviyorsa
yanındaki duvarın rengi değişmişti alıp atıyordu yarım saat yemek yiyorsa 1 saat temizlik banyo seansı sürerdi ama hep kendi yedi çevredekiler bak çocukla da uğraşmıyorsun kendi yiyor dediler ne bilsinler nasıl geldik oralara
Gerçekten ben de moral bularak geldim doktordan.geçmiş olsun cnim.bizimkide baya pisik olmuş eczacı arkadaşım bi karışım hazırladı biraz iyi gibi oldu ama yinede çok kötü olmuş.doktorum oğlumun vitamin değerlerine bakacaktu kiyamadim kan aldırmaya.gelişimi normalse kendini uzme.birde en cok ta doktorunun emme konusuna sevindim zaten bizim emme sikligida cok düştü.
Bilinçli çocuk :) iyi işte tuvalet eğitiminde gece kaçırmaz uyandırır senide:))Ustun kabiliyetliinsallah yapsinda keske uyurken yapsa hissetmeede ama bizimki cis kaka icin uyanip yapiyor
Uykucu şapşik
Maşallah boncuk gözlü prensesineBenim yaramaz sabahın 4'ünde uyudu. Hiç huyu değildi!
Bir uyuyor ohh diyorum bir bakıyorum uyanmış....
Şimdi uyur öğlene kadar. Dolma yapmaya niyetliyim, inşallah uyanmaz vakitsiz.
Emzik almıyor artık ve bu da beni çok zorluyor. Dün uyku halindeyken zorladım epey.... Ve aldı! Farkedene dek ağzındaydı en azından. Eşim şaşırdı.... Bir bakışı vardı gece gece kızına (aaa emziği alıyor dercesine) gülme tuttu beni:))
Son 2 gündür yumurta tattırıyorum, sevemedi pek. Bugün de tattıracağım.
Kız o nasıl uyuma sekliBilinçli çocuk :) iyi işte tuvalet eğitiminde gece kaçırmaz uyandırır senide:))
Uykucu şapşikteşekkür ederiz ❤
Maşallah boncuk gözlü prensesine
yaa sana çok gülüyorum.
yazdıklarını gerçekten yaşıyorsan kötü ama öyle esprili dille yazıyorsun ki kendimi tutamıyorum.
bazen acele giriyorum sayfalara şöyle bir bakıyorum ama tanem i görünce yazdıklarnın hepsini okuyorum :)
sen çoook güzel ve çooook akıllı bir hatunsun istesen o adamı muma çevirirsin bunun farkındasın onun içinde bulunduğun durumu dalgaya alıyorsun.
Cig inek sütü once kaynattim benim taze yogurt yoktu yogurt yapmak icin birde probiyotik hakkinda guzel yorumlar vardi migrostan probiyotik maya aldik yarim caybardagi sute süt el yakacak kadar sıcak degil ılıkta degil yani parmagin koydugunda elin sıcak oluyor ama dayanilmicak bi sıcaklık degil derece ilede ayarlayabilirsin bir paket maya dokup firin once ısıttim alt ust ayar 150 derecede bes dk falan sonra bardagi koyarken bes on saniye acik tuttum sıcak gibi gelmisti biraz 6 saat uzeri acık cay bardagı fırın kapalı bi sekilde durdu 6 saat sonra sutu ısıttım cam kavanoza koydum mayayla karıstirip fırın aıcak yine aynı sekilde 5-6 saat bekledi sonra kapagi kapatip buz dolabina koydum evinde yogurdun varsa hic mayayla ugrasma ben maya olmadi icin probiyotikli olsun diye yaptim bundan sonrakileri birbirine ekleyerek yaparimDetaylı anlat bakim sunu , gunluk sutmu aldin cig sut mu maya olarak market mayasi mi kullandin nasil kac dk derece firinda kaldi ustu ortulumuydu
Kız o nasıl uyuma seklimasallah boncuga
Şükür kujum kızımda olmamıştı oğlumda da olmuyor daha iki sebze denedik =)Bende hergun banyo yaptiriyorum valla dun bi seftali yedi kulagina kdr seftali olduilk bebiste senin ogurme oluyormuydu benimki. Cok sik ogurme haraketi yapiyor dun yumurta tadiyordu dilinin ortasjnda yumurta goruyorum ama asiri bi ogurme oksurme var ya yutuyo yada cikartiyo ne zmn gecer bu durum acaba yanimda biri olsa cocuk boguluyo diye panik olur
Bnde probiyotikli yaptim kuzum oldu ama boyle tas gibi deel[
Cig inek sütü once kaynattim benim taze yogurt yoktu yogurt yapmak icin birde probiyotik hakkinda guzel yorumlar vardi migrostan probiyotik maya aldik yarim caybardagi sute süt el yakacak kadar sıcak degil ılıkta degil yani parmagin koydugunda elin sıcak oluyor ama dayanilmicak bi sıcaklık degil derece ilede ayarlayabilirsin bir paket maya dokup firin once ısıttim alt ust ayar 150 derecede bes dk falan sonra bardagi koyarken bes on saniye acik tuttum sıcak gibi gelmisti biraz 6 saat uzeri acık cay bardagı fırın kapalı bi sekilde durdu 6 saat sonra sutu ısıttım cam kavanoza koydum mayayla karıstirip fırın aıcak yine aynı sekilde 5-6 saat bekledi sonra kapagi kapatip buz dolabina koydum evinde yogurdun varsa hic mayayla ugrasma ben maya olmadi icin probiyotikli olsun diye yaptim bundan sonrakileri birbirine ekleyerek yaparim
Puffff bu ogurdukce benim canim sikiliyor ama oladabilir normal dimiŞükür kujum kızımda olmamıştı oğlumda da olmuyor daha iki sebze denedik =)
Basin sagolsun canimF Fobia eşin merhametinden dolayı yapamıyor aslında. Anlattığın yerde babamların durumunu gördüm 5 kardeşler ama sadece babam dedem ve babaanneme baktı diğerlerinin de işine geldi tabi söylemezdi babam 1 günde siz götürün vs.13 sene baktılar Annem hep evdeydi daha 1 hafta oldu babaannem vefat edeli. Annemle babamı vicdanı rahat şu an diğerlerinden birinin durumu hiçbir evladı da ona bakmıyor karı koca yalnızlar. Diyeceğim şu sabır gerektiren bir durum ana-baba hakkı kolay ödenmiyor. Şu an onlar akıllı olduğunu zannediyorlar sadece..
Sormuyor mu yemek yok mu diyeDun kustuk hep kusuz bizim nadir barisik oldumuz yanindaydi kuzum cocuguyla ilgili vidiosunu falan cekti agam paşam cekti bende 10 gundur yemek yapmiyorum bundan sonra boyle
Nasılsın canım kizin nasılGunaydin kizlar
Bizimkide surekli bagiriyor, demekki bu aylarda boyle oluyor. Doktora gittik bebbeklerin icinde sadece bizimki bagiriyor. Bazen oyun oynadigini zannrdigor bazen birsey anlatmaya calisiyor. Ben araba opera yaptim eglenmek icin. Ondan sonra bagirmaya basladi. Sadece bagirarak anlasiyoruz.Benim oğlan sesin farkına vardı çığlık atarak bizi yönetiyor kucağa aldırtiyor kendini gezdirtiyor
Sesinden başım catlayacak o derece bağırıyor
Şu an ayağımda uyudu yarım saatte olsa sessizlik çok güzel
Basin sagolsun canim
Sormuyor mu yemek yok mu diye
Yok kuzum yanlis anladin bezlerde idrar gostergesi oluyorya mavilik dedigim onyani birde bugun cok kustu nettede kusma bulanti kanama idrar yapmama durumu varsa sıkıntılı diyor
Baksana nasıl kustu sut verdim icmemisti meyve puresi vermistim
Eline sağlık :) bu kaşıktan ben de almayı düşünüyorum gördüm hoşuma gitti de kullanışlı olur mu emin olamamıştım alırım artık.Kizlar yogurt boyle olmus tadi falan guzel ama eksi degil allahtqn birde fikir olsun diye koyuyorun boyle bir kasik aldim tirtikli bebeklerin kendileri biseyler yiyebilmesi icin tirtiklarin arasinda kaliyo normal kasiga gore dokmeden bikismini yemis oluyo fotoda gorebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?