2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Papatyamaviss Papatyamaviss yoğurt yaparken o parmak olayında ılık olacak deniyor ya benim ellerim çok hassas sıcağa gelmiyor ilk yoğurt yapacağım parmak dayanana kadar 8 e kadar saydım tamam dedim tabi olmadı 😂 kardeşim yoğurt mayalarken bi bakayım sıcaklığa dedim o 7 sn kadar tuttu tamam bu dedi ben 1-2 dedim elim yandı 😂😂ılık değil bana göre. O günden sonra hep tuttu yoğurtlarım😄

Yaaani ne diyeyim şimdi buna ne denir. 😂
Öp de başına koy kocanı😀 illallah geliyor bazen terki diyar edesim geliyor da işte bakma. İdare ediyoruz. Daha elti kişisi de yok meydanda. Bir de o katılsın aramıza şenlik olsun 😂😂
Çok şükür hiç zorlamadı beni ama biliyor çünkü ailesini üzecekler karışacaklar ondan ağzını açmıyor bana senelerdir, keşke iyi insanlar olsaydı da görüşseydik hep derim insanın insana ihtiyacı var 😢 burada yapayalnızız isterdim sanki yakın olsalardı bi yardımları olmasın istemem ama bi konuşacak kahve içilecek insanlar olsalardı bari diyorum neyse bunlar yokluktan 😂😂

Çok şükür hiç zorlamadı beni ama biliyor çünkü ailesini üzecekler karışacaklar ondan ağzını açmıyor bana senelerdir, keşke iyi insanlar olsaydı da görüşseydik hep derim insanın insana ihtiyacı var 😢 burada yapayalnızız isterdim sanki yakın olsalardı bi yardımları olmasın istemem ama bi konuşacak kahve içilecek insanlar olsalardı bari diyorum neyse bunlar yokluktan 😂😂
Bence de😁
Senin için neyse de eşin için kötü bir durum. Ama biliyorum sana yapılanlardan az çok bilgim var. İnşallah pişman olurlar günün birinde.

Ozrumu dileyerek biraz dert yanmak istedim :KK43: Esimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence :olamaz: temmuz sonu tatile gidecegiz insallah esim de ailesini yalniz birakmamak adina o zamana kdr yasadigimiz yere yakin cevre disinda bir yere gitmiyor. Haftaya annemlere gidecegim oglumla o gelemiyor ailesini yalniz birakmasinmis beni de buraya hapsetmis gibi olurmus onun ailesiymis ben katlanmak zorunda degilmisim ben tatil yapayimmis o bekleyecekmis. Abisi su an2-3 gunlugune sehir disinda, ay ortasinda onlar da tatile gidecek, sora kurban icin gidecekler agustos sonuna kadar gelmeyecekler. Bu aksam aradi haftaya 3-4 gunlugune biz yokuz siz evdesiniz di mi diye soruyor. Ben de soylendim tabi ki seni enayi yerine koyuyorlar.4 kardessiniz bi sen yazin ortasinda burada oturuyorsun diye.sonuc; yuzu dusuk, surat bi karis, ne kadar kadersizim diye soylenen bir koca. Gece kac defa kalkacagini bilmeden ne zamana kadar benim kocam hep bole ezilecek diye gozune uyku girmeyen bir hanim :KK43:
off bacım off sen gel aile apartmanının derdini baba soyle tam 13 yildir bu drdi cekiyorum.kimse ailesini atmasın tabi ama aileci erkeklerden nefret ediyorum.

Canım üzme kendini. Çünkü bir süre sonra sen de bu duruma alışacaksın. Benzer durumları yaşıyorum. Eşin yapması gerekeni yapıyor sen de biliyorsun ama karşı tarafında bu sorumluluğun bilincinde olmalarını bekliyorsun anladığım kadarıyla. Çok da haklısın. Ama eşinin karakteri buysa yapacak birşey yok. Eşim arada kaldığında ben çok üzülüyorum kv ile ilgili meselelerde hiç araya katmiyorum annesini de uyarıyorum bu konuda artık.
Eğer tartışmanın bir faydası olmuyorsa boştan yere üzmeyin birbirinizi. Allah kalplerinize ferahlık, yuvanıza huzur versin ❤
Aynen canim tam olarak istedigim bu ne guzel demissin. Biz o kadar dusunurken onlarin da dusunmesi lazim. Neden dusunmuorlar diye. Tartismanin faydasi yok gercekten bu sorunu da goz ardi edecegiz
Umudun olmayinca salıyorsun gidiyor. Ozge de oyle bence
Bence bir dahaki sene okullar kapaninca oturun konusun kayninla
Bu boyle olmuyor herkes bir plan yapsın, streslisiniz zaten sezon boyunca
Bir de yazin bu dert olmamali
Bu konuyu okullar kapaninca konussak kaynim zamani gelince konusulur simdiden plan mi yapilir der. Ole de giciktir kendisi sagolsun
Var ama görüşmüyoruz canım ben eşimin tarafından hiç kimse ile görüşmüyorum ❤❤😂😍
Ahh hayallerimdeki durum. Ilk evlendigimde kv m fln cok sorun cikarirsa tak eder kocama cikariz diye dusunuordum. Yillardir evliyiz. Kv min bana ben seni istemiordum dedigi mi kaldi, ben gezemiyorum sen de gezmeyeceksin dedigi mi, ogullarina kufurler mi etmedi, biz esimle avm ye giderken haber vermedik diye gidin evinize istemiyorum sizi mi demedi, bana misafir gelince onu cagirmadik diyw sokaklara çıkıp ben yalnizim kimse beni onemsemiyor diye bagirmadigi mi... hep iste simdi tak edecek umidiyle bekledim hepsinin sonu yasli, çocuk gibi, psikolojisi iyi degil napalima baglandi artik umidim bitti :D
F Fobia eşin merhametinden dolayı yapamıyor aslında. Anlattığın yerde babamların durumunu gördüm 5 kardeşler ama sadece babam dedem ve babaanneme baktı diğerlerinin de işine geldi tabi söylemezdi babam 1 günde siz götürün vs.13 sene baktılar Annem hep evdeydi daha 1 hafta oldu babaannem vefat edeli. Annemle babamı vicdanı rahat şu an diğerlerinden birinin durumu hiçbir evladı da ona bakmıyor karı koca yalnızlar. Diyeceğim şu sabır gerektiren bir durum ana-baba hakkı kolay ödenmiyor. Şu an onlar akıllı olduğunu zannediyorlar sadece..
Boyle dusununce cok haklisin canim gercekten merhametli olusu guzel. Obur dunyada mukafatini alacaktir insallah. Ama kv m de Allah razi olsun oglum diyen biri degil ki insan gonul rahatligi ile dursun hep sorun hep sorun. Allah insallah huzur verir ona da ne diim artik
Canım kocan enayi değil asla öyle düşünme.
Bakıma muhtaç anne babasına gereken özeni gösteren iyi bir evlat olarak bak. Kardeşleri eşin kadar iyi evlat olmadıkları için eşin zor durumda kalıyor ama sen eşi olarak destek ol ki ekstra zorluk hissetmesin. Bence gönlünü al eşinin. İçini rahatlat
Bu iyi evlat olmasinin karsiligini birazcik annesinin iyi davranmasiyla da gorur de mutlu olur esim insallah. Icim rahat etmedi gittim yanina zaten. Cozulemeyip ustune toprak attigimiz bir konumuz daha oldu

off bacım off sen gel aile apartmanının derdini baba soyle tam 13 yildir bu drdi cekiyorum.kimse ailesini atmasın tabi ama aileci erkeklerden nefret ediyorum.

Aynen canim tabi ki atmasinlar. Atsalar kendimiz kizariz zaten ama bu kadar da hep onlar hep onlar olmasalar cok iyi olur. Bazen madem kendi ailen en son sirada olacakti evlenmeseydin ailenle olsaydin diyorum o derece. Allah im insallah beni ogluma muhtac etmesin oglum da evlenince beni ziyaret edebikecegi bi yerde yasasin karisiyla soyle haftada 1 goruselim iste :D

Aynen canim tabi ki atmasinlar. Atsalar kendimiz kizariz zaten ama bu kadar da hep onlar hep onlar olmasalar cok iyi olur. Bazen madem kendi ailen en son sirada olacakti evlenmeseydin ailenle olsaydin diyorum o derece. Allah im insallah beni ogluma muhtac etmesin oglum da evlenince beni ziyaret edebikecegi bi yerde yasasin karisiyla soyle haftada 1 goruselim iste :KK70:
1 haftami😳 neyptin bacı keşke 1ay deseydin😂😂😂

Nasil dayaniyorsun peki? Cekip gidesin gelmiyor mu? Ben bole durumlarda evet esimo cok seviyorum ama alip cocugu da gidesim geliyor . Birazcik akil ver bana nolur :KK43:
Kendime aklım yokki butun evi atese veresim geliyor okadar sinirim bozuluyorki cekip gidesim gelmiyormu sanıyorsun gittigimde oluyor ayrıda olmuyor birkende bizimki daha tahammul edilmeZ durum hersey sinir cocuguna aldiklari giydikleri yedikleri birde gorgusuzler her yedigini ceker durum yapar en nefret ettigim sey yedigin birak midende kalsin bir de harcayip harcayip annem aldi demesi yokmu insani aptal yerine koyup
Gorumcenin dugunde dusun dugune bile gitmedim sinirimden inanirmısın gece icin ayrı sabahina ayri bayramina ayri tatiline ayrı besyuz elbise almislar oyle ucuzda degil tesettur giyim zaten pahalı 5000 den asa alisvers yapmıyorlar gecen bi ablam geldi eskiden bakkala gondermezdi dedim dogumdan sonra giyecek hicbirsey kalmadi evde tsort esofman pantalon dalga gecer gibi 150 tl verdi cok zoruma gitti almadan geri geldik bi yemek yedik

Ama senin durum cok farkli gidemedigin icin bosver sinir olma poZitif dusun hesap actir tatil parasini al esinden bu gidemedimiz tatil parasi diye kenara at kendine altin al cocuguna hesap actir ne bilim gezememekten aile huzurunu bozma birak onlar gezsin esin. Bak sana saygisiz davranmamis mahcup duruma dusmus bizimki fenaaa

Kendime aklım yokki butun evi atese veresim geliyor okadar sinirim bozuluyorki cekip gidesim gelmiyormu sanıyorsun gittigimde oluyor ayrıda olmuyor birkende bizimki daha tahammul edilmeZ durum hersey sinir cocuguna aldiklari giydikleri yedikleri birde gorgusuzler her yedigini ceker durum yapar en nefret ettigim sey yedigin birak midende kalsin bir de harcayip harcayip annem aldi demesi yokmu insani aptal yerine koyup
Gorumcenin dugunde dusun dugune bile gitmedim sinirimden inanirmısın gece icin ayrı sabahina ayri bayramina ayri tatiline ayrı besyuz elbise almislar oyle ucuzda degil tesettur giyim zaten pahalı 5000 den asa alisvers yapmıyorlar gecen bi ablam geldi eskiden bakkala gondermezdi dedim dogumdan sonra giyecek hicbirsey kalmadi evde tsort esofman pantalon dalga gecer gibi 150 tl verdi cok zoruma gitti almadan geri geldik bi yemek yedik

Ama senin durum cok farkli gidemedigin icin bosver sinir olma poZitif dusun hesap actir tatil parasini al esinden bu gidemedimiz tatil parasi diye kenara at kendine altin al cocuguna hesap actir ne bilim gezememekten aile huzurunu bozma birak onlar gezsin esin. Bak sana saygisiz davranmamis mahcup duruma dusmus bizimki fenaaa
Geceniz nasıl geçti ağladı mı.. çişini yapabildi mi..

Yok kuzum yanlis anladin bezlerde idrar gostergesi oluyorya mavilik dedigim onyani birde bugun cok kustu nettede kusma bulanti kanama idrar yapmama durumu varsa sıkıntılı diyor
Baksana nasıl kustu sut verdim icmemisti meyve puresi vermistim
Canim genel mi oldu , genel oluysa kusma ihtimali var simdi nasil pasa

Aaa anlatmıyım dedim de geçen bir doğum gününe gittim 9 aylık bebeği olan bir hanım geldi ne çorbası olduğunu bilmediğim bir çorba getirdi bildiğin demir kaşıkla çocuğu sımsıkı tutup ağzına sokuyor garibim çırpınıyor bir her sokmasında hiç bişey yemez diye dert yanıyor çok kalabalıktı yoksa kesinlikle laf sokardım nasıl kendi evladına insan eziyet eder ki sana öyle yedirseler hoşuna gider mi diyemedim yavrucak için korktum üzüldüm çırpı gibi çocuk yemekten tiksinmiş belli kadının çok sene çocuğu olmamış ne bileyim ya içimden neler neler saydım ben küçücük çocuğa psikolojisi bozulacak diye bi ton laf anlatıyorum annem yemek sağlıklıdır büyümemiz için gerekli gibi o boğazına kadar demir kaşık sokuyor =(
Gecen benim arkadasim da cicibebe klasigi yapti yedirmeye calisyor zorlama vs yok tabi mama kasiklari kaplari ama cocuk bi aciyo 2 kafayı ceviriyosbekliklerle yediriliyo birfe cocuk agzima mi geldi eline mi degdi hemen siliniyor pisletmesine asla izinverilmiyor

Geceniz nasıl geçti ağladı mı.. çişini yapabildi mi..
Yok kuzum bi cis yapmadik sadece yarim cm kadar mavi donmus bez gece uyudu dunde uyudu. Ok eziyeti yok keyfi iyi gibi ama arada cis kaviriyo galiba damlayinca agliyo ama bakiyorum yapmamis damla damla nasil tutuyo bilmiyorum

Canim genel mi oldu , genel oluysa kusma ihtimali var simdi nasil pasa
Lokal dediler igne yaptilar pipiden ben bilmiyorum hicbisey demediler kesmek icin
Pasa iyi tv bakiyor 😄😄😄 sut sagana kadar yere biraktim arada cis damlatiyor galiba ozaman agliyo ama daha cis yapmadi doktor normal dedi pipi resmini gordu cis yapmamasini terle atiyordur diyor gram terlemedi kusmasini calpolden dedi yarim aiseden fazla ictik
Birgun kusturmadi hehe dedik doktorada 😄😄

Papatyamaviss Papatyamaviss yoğurt yaparken o parmak olayında ılık olacak deniyor ya benim ellerim çok hassas sıcağa gelmiyor ilk yoğurt yapacağım parmak dayanana kadar 8 e kadar saydım tamam dedim tabi olmadı 😂 kardeşim yoğurt mayalarken bi bakayım sıcaklığa dedim o 7 sn kadar tuttu tamam bu dedi ben 1-2 dedim elim yandı 😂😂ılık değil bana göre. O günden sonra hep tuttu yoğurtlarım😄
Bende yaptım 7 8 derken hafuf bi yanmaya başladı bende mi dayanakli degilim acep 🤣🤣🤣

Lokal dediler igne yaptilar pipiden ben bilmiyorum hicbisey demediler kesmek icin
Pasa iyi tv bakiyor 😄😄😄 sut sagana kadar yere biraktim arada cis damlatiyor galiba ozaman agliyo ama daha cis yapmadi doktor normal dedi pipi resmini gordu cis yapmamasini terle atiyordur diyor gram terlemedi kusmasini calpolden dedi yarim aiseden fazla ictik
Birgun kusturmadi hehe dedik doktorada 😄😄
Keyfi yerindeyse iyi bizimki ilk cisini yaparken cok agladi aralarda cis yaparken de boyle yuzu bildigin aci ceker gibi oluyodu ilk gun sadeceama 🤣

Back