2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Allah kolaylık versin sana canım ya. Dün nasıl geçti peki oğlun sünnet olurken yanında mıydı eşin küstünüz?

Keyfi yerindeyse iyi bizimki ilk cisini yaparken cok agladi aralarda cis yaparken de boyle yuzu bildigin aci ceker gibi oluyodu ilk gun sadeceama
Biz cis yapmiyoruz tutuyoruz yapsa belki alisirdi napacaz boyle icim gidiyo o pipi gorunce balon olmus

Allah kolaylık versin sana canım ya. Dün nasıl geçti peki oğlun sünnet olurken yanında mıydı eşin küstünüz?
Dun kustuk hep kusuz bizim nadir barisik oldumuz yanindaydi kuzum cocuguyla ilgili vidiosunu falan cekti agam paşam cekti bende 10 gundur yemek yapmiyorum bundan sonra boyle

Kızlar dun ilkmez yogurt yaptim tabi olcerle falan degil eli yakacak sicaklikta ama yanacak kadar degil sonra fırın ısıtip yaptim taş gibi olmus cam kavonozda yapmistim hic bezle falan ortecem diye ugrasmayin en iyisi firin
Detaylı anlat bakim sunu , gunluk sutmu aldin cig sut mu maya olarak market mayasi mi kullandin nasil kac dk derece firinda kaldi ustu ortulumuydu

Canım kabak ve patatesi tek başına denedin mi daha onceden

Ben marulun yukarı kısmını verdim canım gözümü üzerinden ayirmadim

Yok kuzum bi cis yapmadik sadece yarim cm kadar mavi donmus bez gece uyudu dunde uyudu. Ok eziyeti yok keyfi iyi gibi ama arada cis kaviriyo galiba damlayinca agliyo ama bakiyorum yapmamis damla damla nasil tutuyo bilmiyorum
Kuzum seninki günlerce aç durmuş çocuk iki damla çişi mi tutamayacak:)) büyümüşte küçülmüş o:)) bugün daha az olur inşallah ağrısı da foşşşş diye yapar heryerlere

Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah büyük bir çoğunluğun "tıppkı babası" dediği, bana benzetildiği zaman sa çok mutlu olduğum bir bebek

Benim kız önce kafasına sürerdi yemeği öyle seviyorsa
yanındaki duvarın rengi değişmişti alıp atıyordu yarım saat yemek yiyorsa 1 saat temizlik banyo seansı sürerdi ama hep kendi yedi çevredekiler bak çocukla da uğraşmıyorsun kendi yiyor dediler ne bilsinler nasıl geldik oralara

Kuzum seninki günlerce aç durmuş çocuk iki damla çişi mi tutamayacak:)) büyümüşte küçülmüş o:)) bugün daha az olur inşallah ağrısı da foşşşş diye yapar heryerlere
Ustun kabiliyetli insallah yapsinda keske uyurken yapsa hissetmeede ama bizimki cis kaka icin uyanip yapiyor

yaa sana çok gülüyorum.
yazdıklarını gerçekten yaşıyorsan kötü ama öyle esprili dille yazıyorsun ki kendimi tutamıyorum.
bazen acele giriyorum sayfalara şöyle bir bakıyorum ama tanem i görünce yazdıklarnın hepsini okuyorum :)

sen çoook güzel ve çooook akıllı bir hatunsun istesen o adamı muma çevirirsin bunun farkındasın onun içinde bulunduğun durumu dalgaya alıyorsun.

Benim yaramaz sabahın 4'ünde uyudu. Hiç huyu değildi!
Bir uyuyor ohh diyorum bir bakıyorum uyanmış....
Şimdi uyur öğlene kadar. Dolma yapmaya niyetliyim, inşallah uyanmaz vakitsiz.
Emzik almıyor artık ve bu da beni çok zorluyor. Dün uyku halindeyken zorladım epey.... Ve aldı! Farkedene dek ağzındaydı en azından. Eşim şaşırdı.... Bir bakışı vardı gece gece kızına (aaa emziği alıyor dercesine) gülme tuttu beni:))
Son 2 gündür yumurta tattırıyorum, sevemedi pek. Bugün de tattıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…