Ben önleyici mustela kullanıyorum ama oluşmuş pişiği iyileştirmek için hametan merhem kullanıyorum. İyi geliyor canımCnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..
Ataşehir de eren hastanesinde levent ozer var. Bizim yenidogan doktorumuzdu. Memnun kaldim ben ona devam ediyoruz.Arkadaslar biz haftaya istanbul anadolu yakasina tasiniyoruz. Doktorumuzu da degistirmemiz gerekecek. Zaten birakamam diyebilecegim bir cocuk doktoruda bulmamistim istanbul anadolu yakasi ocin Doktor tavsiye edebilcek biri var midir ?
Hametan alirsan mavisini al. O daha iyi. Zaten herkesij evinde hametan bulunması lazim. Pisik, yara, yanik vs. Herseye iyi. Bir de ben pisik onleyici desitin mavi kullaniyorum. Cok memnunumKızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..
Büyük oğlumda sudocrem hemen gecirirdi. Ben önleyici olarak değil iyileştirici olarak çok faydasını gördüm sudocremin.Cnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..
Hatice Kübra tongar ın kitabi canjm ben almadım y ya yengem verdi eski bir yayındır belki bilemiyorumAmin insallah kuzum tarif kitabini nereden aldın guzel seyler var gibi
Olur canım benceBen daha bi tane sebze denedim. Kayısı versem olur mu acaba
Onu da aldım canım ama sevmedi bi türlü , inş zamanla alışır bakalımAlıştırma bardağı var ya canım onunla veriyorum kendisinin tutmasına izin veriyorum dökülmüyor zAten ağzından yutamadıkları olursa ıslanıyor önü biraz, ben ne zaman su içsem ona da veriyorum
Günlük 4 bazen 5 oluyor.merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?
Olur canım bence
Kaç gündür yapmıyordu canım. Benim oğlum da yapmıyor bugün 4. Gün ve hâlâ yok.Bugün yaptı kakasını ve normal kıvamda. Aldım kayısıyı problem çıkarsa deneyeceğim sağol canım
Kaç gündür yapmıyordu canım. Benim oğlum da yapmıyor bugün 4. Gün ve hâlâ yok.
Uc asagi bes yukari fark etmez kuzum ben klasik parmak batir cikar yapiyorum firina veriyormKac derecede mayaladiniz ? Mayalama icin En iyi sicaklik 45 dereceymis . Simdi 50 dereceken yorgurt dokup karistirsak hemen 40 derceye dusuyor sicakligi. Ben bebegin derecesini yogurt yapmaya kullaniyorum. 50 derecedeyken hemen yogurtu çalıyorum
Kabağın alerji yapacağını sanmam en güvenilir dört besinden biri. Rengi itibariyle kakayi etkilemiştir canım.2. Gün kabak denememiz devam ediyor patatesten çok sevdi ama yeşil kaka yaptı benim bebe çeyrek kabak yemiştir o kadar uğraştı ki yemeye önünden almadım kabak yeşil kaka yapar mı yoksa alerji mi bu
Şimdi düşüp bayilacagimTabiki canım fikir oluyor insana ya mesela tam semizotu mevsimindeyiz ki ben çok severim her akşam yeriz ama güneşe nasıl versem diye düşünüyordum kitapta tarif var semizotlu, şimdi güneş uyurken ona hemen pekmezli bi kurabiye yaptım kitaptan, boyle meyve pürelerine Ya da yoğurduna falan eklerim koyarım kavanoza epey zaman yeter, şimdi fırında pişiyorlar paylaşacağım pişsin
Evet Artık yavaştan öğün olmaya başladı canım :)Maşallah kuzuya. Artık ek gıda süreci tamamen başladı sizde yani :)
Vallahi bugün aynısını düşündüm bu kızın uslu bir bebegi olsaydı neler yapardi acaba bu haliyle neler yapıyor dedim kendi kendime mutfaktaBebeğe yaptığım her şeyi ben tadıyorum önceyenilecek şey mi bakıyorum ondan sonra minnaka yediriyorum ahh ahh benim kız az huylu olaydı ona neler yapardım balkonda domates salatalık yetiştiriyorum biber de var bi kaç saksıda
Hazır mayayla hiç yapmadim canım biomiyorum ama ne zaman mayaladinBn yogurt yaptim ama beceremedim sanirim oyle gozukuyohazir maya aldim mayayo aktifkestirin 15 dk diyodu 5dk fln tuttum ondan mi ki acaba
Ben önleyici mustela kullanıyorum ama oluşmuş pişiği iyileştirmek için hametan merhem kullanıyorum. İyi geliyor canım
Hametan alirsan mavisini al. O daha iyi. Zaten herkesij evinde hametan bulunması lazim. Pisik, yara, yanik vs. Herseye iyi. Bir de ben pisik onleyici desitin mavi kullaniyorum. Cok memnunum
Sağolun kızlar eşim bir krem getirmiş eczaneden vermişler iyi gelmezse hametan alayım birde..Büyük oğlumda sudocrem hemen gecirirdi. Ben önleyici olarak değil iyileştirici olarak çok faydasını gördüm sudocremin.
Normal yemek gibi mi yaoiyorsun yani yağda soğanı falan kavurup yoksa hepsini hasliyor musun yineDaha once yazmistim bizim doktorumuzun ek gida surecine bakis acisi farkli. Her turlu seyi denetiyor karistirtiyor. Biz artik kabaga domates sogan ve pirinc de ekliyoruz daha istahla yiyor domatesle tatlaninca:) domates listelerde hep sora ki ay ama 3 gün kucuk kucuk denedik bisi olmadi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?