Teşekkür ederiz teyzesi inşallah oğlumda yesin kızımda nerdeyse 7 buçuk aya kadar sadece tattırmıştım şimdi tattırdıklarımla bişeyler yapıp yedireceğim o çok uzun sürüyor birde semizotunun yemeğini nasıl yapıyorsunYaa yesinler yeter ki ayy hepsine yaparım yiyen çocuktan zarar gelmez insan keyifle yedirirbende keyifle yaparım
Yemek yerken battaniye serip yere yatıyorum canım oturup bizi bekleyemiyor bizimki deHeh bak bende oyle biliyorum kırmızı meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekir diye domates bu benim yemek kitabında 6 Aydan itibaren domatesli yumurta yazmış internetten baktım domates ne zaman verilir diye orada da 6. Ay diyor bende daha veremedim 2 gündür sabahları benimle birlikte yumurta yiyor minik minik kusması olmadı bu defa, biz 6 ay 19 günlük olduk 7. Aydan sonra küçük küçük kahvaltılıklara başlamak istiyorum çünkü yoksa bize yedirmiyor
Çok teşekkür ederim
Şimdi zaten deneme uzun ya zaten yicek şey çok ha çeşit azalır sıkılırız o zaman deneyelim bizde hem biraz midesi de alışmış olur inşallah sizinde güzel ilerler canım minnaklar hep mutlu olsunAynen canim listeler ole yaziyor ama bizim dr umuz son arastirmalarda 6. Aydan itibaren seler tuz yag bal salca disinda her sey denettirildiginde Çocuklarda daha az alerji vakasina rastlandiginin ortaya çıktığını soyledi. Eski zamanlarda annelerimizin bizi besledigi gibi yani. Ama kesinlikle sebep olmak istemem biz bu sekilde alerji riski olabilecek seyleri 3 gün deneyip oyle katiyoruz yediriyoruz. Cok sukur sıkıntı olmadi ama baskalarina olursq bi de uzulurum
Bebek için semizotu dimiTeşekkür ederiz teyzesi inşallah oğlumda yesin kızımda nerdeyse 7 buçuk aya kadar sadece tattırmıştım şimdi tattırdıklarımla bişeyler yapıp yedireceğim o çok uzun sürüyor birde semizotunun yemeğini nasıl yapıyorsun
Kızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..
Evet canim bizde de oldu sudocrem kullaniyorum bem gun icinde 1 kez mutlaka yikiyorum arasa zyagi suruyorumKızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..
Bana oyyle geliyor canım başka zamanda da yapar ve ağrır duramaz. Bugün bakildi bizim kulaklara yokmuş bir şey.Aynen canım emerken yapıyor. Bir de damağıyla ısırıyor resmenEnfeksiyon olsa sürekli çekiştirir di mi?
Cnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..Evet canim bizde de oldu sudocrem kullaniyorum bem gun icinde 1 kez mutlaka yikiyorum arasa zyagi suruyorum
Biz sudokrem kullanıyoruz canım ama o daha çok giderici değil de önleyici görevi görüyor. Yani olmuş pisigi giderdiğini daha önce hiç görmedim büyük oğlumda da kullandım çünkü. Fito surebilirsin oraya o iyi gelir.Kızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..
Bazi alerji turleri yas ilerledikce azaliyor ya ondandir belki. Mesela eltimin çocuğunda sut alerjisi vardi 1.5 yasindayken 0 landi kalmadi. Ben de bu yuzden doktora yumurta vermesem ben de yumurta alerjisi var dedigimde tamam iste cay kasiginin ucuyla sarisini ver 3 gün bak bakalim iste varsa biliriz dikkat ederiz yoksa besinini almis olur vucut alisir dedi. Ben de tam bilememekle birlikte ay bu yenir mi bu verilmez mi diye dusunemeyecek kdr tembel oldugum icin annelerimiz de bole yapmis ya diyerek ilerliyorumBenim anlamadığım da şu aslında domatese eğer alerjisi varsa bu şimdi versek de çıkar 1 yaş sonrasında da çıkar oyle değil mi ? Mesela ben 30 yaşındayım hala domatesle çok uğraştığımda soyma doğrama işlemleri falan ellerim kaşınır hemen ama yendiğinde bişey olmuyor
Bende de önleyici vardı cnm evde yok başka eşime mesaj attım getirecek bakalım hangisini bulursa hametan dedi ablamda..hemen geçer kremle inşallahBiz sudokrem kullanıyoruz canım ama o daha çok giderici değil de önleyici görevi görüyor. Yani olmuş pisigi giderdiğini daha önce hiç görmedim büyük oğlumda da kullandım çünkü. Fito surebilirsin oraya o iyi gelir.
Ay benim mantık ikizim sen olabilir misin acabaBazi alerji turleri yas ilerledikce azaliyor ya ondandir belki. Mesela eltimin çocuğunda sut alerjisi vardi 1.5 yasindayken 0 landi kalmadi. Ben de bu yuzden doktora yumurta vermesem ben de yumurta alerjisi var dedigimde tamam iste cay kasiginin ucuyla sarisini ver 3 gün bak bakalim iste varsa biliriz dikkat ederiz yoksa besinini almis olur vucut alisir dedi. Ben de tam bilememekle birlikte ay bu yenir mi bu verilmez mi diye dusunemeyecek kdr tembel oldugum icin annelerimiz de bole yapmis ya diyerek ilerliyorum
Olsun sut cok nasil olsaBen sana dedin ama olmaz diye
Hametan var bildigim canimCnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..
Amin insallah kuzum tarif kitabini nereden aldın guzel seyler var gibiAA şimdi görüyorum canım çok geçmiş olsun allah damatlığını göstersin ❤❤
Kız ben bir dua ettim allahim dolaplar dolaun tassın evlere sigmasin dedim duam kabul oldu solap sutle doldu cunku cocuk sut icmiyordu tovbe estafirullah yanlis dua ettim galiba ters tepti icmedi icin heryer sut oldu simdi azaldi amaEvet az ne yazik ki, Hic buzluga atacak fazlam olmadi yettigi kadar emziriyorum
BEnimki biberon almadiginda kasikla bardakla iciyor sizde oyle bir denesenize.Kız ben bir dua ettim allahim dolaplar dolaun tassın evlere sigmasin dedim duam kabul oldu solap sutle doldu cunku cocuk sut icmiyordu tovbe estafirullah yanlis dua ettim galiba ters tepti icmedi icin heryer sut oldu simdi azaldi ama
Sicaktan diye kendimi avutuyorum
Bakalim kisin gorecez
Kac derecede mayaladiniz ? Mayalama icin En iyi sicaklik 45 dereceymis . Simdi 50 dereceken yorgurt dokup karistirsak hemen 40 derceye dusuyor sicakligi. Ben bebegin derecesini yogurt yapmaya kullaniyorum. 50 derecedeyken hemen yogurtu çalıyorumKızlar mayalayarak labne yapmayi denedim foto paylasacagim boş kap dolusu anne sutunden az bisey cıktı
Yogurt ise sut olarak geri geldi
Sicaktandir bence de su tuketimini arttirmamiz lazm bol sut icin. Bosuna demiyorlar ettigin duaya dikkat et diye :)Kız ben bir dua ettim allahim dolaplar dolaun tassın evlere sigmasin dedim duam kabul oldu solap sutle doldu cunku cocuk sut icmiyordu tovbe estafirullah yanlis dua ettim galiba ters tepti icmedi icin heryer sut oldu simdi azaldi ama
Sicaktan diye kendimi avutuyorum
Bakalim kisin gorecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?