2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa yesinler yeter ki ayy hepsine yaparım yiyen çocuktan zarar gelmez insan keyifle yedirir bende keyifle yaparım
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah oğlumda yesin kızımda nerdeyse 7 buçuk aya kadar sadece tattırmıştım şimdi tattırdıklarımla bişeyler yapıp yedireceğim o çok uzun sürüyor birde semizotunun yemeğini nasıl yapıyorsun

Yemek yerken battaniye serip yere yatıyorum canım oturup bizi bekleyemiyor bizimki de

Çok teşekkür ederim Benim kızım da emerken yapıyor ama bilemedim. Takip edeyim biraz bakalım. Memlekete geldik bir de 2 gündür uyku düzenlerimiz de bozuldu. Yabancı gördüklerine uzaktan gülüyor kucağa gidince kıyameti koparıyor. Üstüne bir de işte kulak çekiştirme vs azıcık huysuzluğu tuttu

Şimdi zaten deneme uzun ya zaten yicek şey çok ha çeşit azalır sıkılırız o zaman deneyelim bizde hem biraz midesi de alışmış olur inşallah sizinde güzel ilerler canım minnaklar hep mutlu olsun

Bebek için semizotu dimi

Eklentiler

• image.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..

Kızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..
Evet canim bizde de oldu sudocrem kullaniyorum bem gun icinde 1 kez mutlaka yikiyorum arasa zyagi suruyorum

Aynen canım emerken yapıyor. Bir de damağıyla ısırıyor resmen Enfeksiyon olsa sürekli çekiştirir di mi?
Bana oyyle geliyor canım başka zamanda da yapar ve ağrır duramaz. Bugün bakildi bizim kulaklara yokmuş bir şey.
Dış yerleri kasiniyor olabilir ısırması da o yüzdendir büyük ihtimal. Sen bir de dışı çıkınca gör annesi

Evet canim bizde de oldu sudocrem kullaniyorum bem gun icinde 1 kez mutlaka yikiyorum arasa zyagi suruyorum
Cnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..

Biz sudokrem kullanıyoruz canım ama o daha çok giderici değil de önleyici görevi görüyor. Yani olmuş pisigi giderdiğini daha önce hiç görmedim büyük oğlumda da kullandım çünkü. Fito surebilirsin oraya o iyi gelir.

Bazi alerji turleri yas ilerledikce azaliyor ya ondandir belki. Mesela eltimin çocuğunda sut alerjisi vardi 1.5 yasindayken 0 landi kalmadi. Ben de bu yuzden doktora yumurta vermesem ben de yumurta alerjisi var dedigimde tamam iste cay kasiginin ucuyla sarisini ver 3 gün bak bakalim iste varsa biliriz dikkat ederiz yoksa besinini almis olur vucut alisir dedi. Ben de tam bilememekle birlikte ay bu yenir mi bu verilmez mi diye dusunemeyecek kdr tembel oldugum icin annelerimiz de bole yapmis ya diyerek ilerliyorum

Bende de önleyici vardı cnm evde yok başka eşime mesaj attım getirecek bakalım hangisini bulursa hametan dedi ablamda..hemen geçer kremle inşallah

Ay benim mantık ikizim sen olabilir misin acaba bende böyle ilerlemek istiyorum:))

Hametan var bildigim canim

Evet az ne yazik ki, Hic buzluga atacak fazlam olmadi yettigi kadar emziriyorum
Kız ben bir dua ettim allahim dolaplar dolaun tassın evlere sigmasin dedim duam kabul oldu solap sutle doldu cunku cocuk sut icmiyordu tovbe estafirullah yanlis dua ettim galiba ters tepti icmedi icin heryer sut oldu simdi azaldi ama
Sicaktan diye kendimi avutuyorum
Bakalim kisin gorecez

B
BEnimki biberon almadiginda kasikla bardakla iciyor sizde oyle bir denesenize.

Kızlar mayalayarak labne yapmayi denedim foto paylasacagim boş kap dolusu anne sutunden az bisey cıktı
Yogurt ise sut olarak geri geldi
Kac derecede mayaladiniz ? Mayalama icin En iyi sicaklik 45 dereceymis . Simdi 50 dereceken yorgurt dokup karistirsak hemen 40 derceye dusuyor sicakligi. Ben bebegin derecesini yogurt yapmaya kullaniyorum. 50 derecedeyken hemen yogurtu çalıyorum

Sicaktandir bence de su tuketimini arttirmamiz lazm bol sut icin. Bosuna demiyorlar ettigin duaya dikkat et diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…