Pişti tadına baktım biraz şekeri az gibi pekmezi artırılabilir ama yedikçe o pekmez kokusu tadı geliyor guzel bence ben sevdimOhh cok marifetlisin ben cok tembelim sanirim yaa biseyi topluyorum oteki taraf dagiliyo ertuğrul durmuyo artik agliyo kucakta cok bisey yapamıyorum deliresim geliyo sonra
Bunu nasil vereceksin simdi kuzumPişti tadına baktım biraz şekeri az gibi pekmezi artırılabilir ama yedikçe o pekmez kokusu tadı geliyor guzel bence ben sevdim
Yoğurduna 2 tane ekleyebilirim ufalayıp, veya şeftali falan cam rendede rendeliyoruz Ya bayağı sulu oluyor içine bi tane bundan katabiliriz hem çok şekerli de değil dengelemiş olur meyve ile, irmikli muhallebi yapıyoruz Ya ona katabiliriz, buzlukta 50-60 cc kadar sütüm olacaktı ona katıp verebilirim vs vs artırılabilir benceBunu nasil vereceksin simdi kuzum
Daha once yazmistim bizim doktorumuzun ek gida surecine bakis acisi farkli. Her turlu seyi denetiyor karistirtiyor. Biz artik kabaga domates sogan ve pirinc de ekliyoruz daha istahla yiyor domatesle tatlaninca:) domates listelerde hep sora ki ay ama 3 gün kucuk kucuk denedik bisi olmadi cok şükürÇok teşekkür ederim sevdi de minnak o zaman devam 2. Gün tattırdım bugün yoğurt yapayım diyorum 3 gün tatsın kabakla patatesle vereceğim artık tel başına kabak yemekte hoş değil =)
Sen bizim bebelere yemek yap ☀ e biz bakalım =) bebek menüsü olayını hiç sevmiyorum çünkülümYoğurduna 2 tane ekleyebilirim ufalayıp, veya şeftali falan cam rendede rendeliyoruz Ya bayağı sulu oluyor içine bi tane bundan katabiliriz hem çok şekerli de değil dengelemiş olur meyve ile, irmikli muhallebi yapıyoruz Ya ona katabiliriz, buzlukta 50-60 cc kadar sütüm olacaktı ona katıp verebilirim vs vs artırılabilir bence
Yaa yesinler yeter ki ayy hepsine yaparım yiyen çocuktan zarar gelmez insan keyifle yedirirSen bizim bebelere yemek yap ☀ e biz bakalım =) bebek menüsü olayını hiç sevmiyorum çünkülüm
Canım domates bir yaş sonrası diye biliyorum kızıma öyle vermiştim asiti ağır gelir diye onun yerine kapya biber kullanmak istiyorumDaha once yazmistim bizim doktorumuzun ek gida surecine bakis acisi farkli. Her turlu seyi denetiyor karistirtiyor. Biz artik kabaga domates sogan ve pirinc de ekliyoruz daha istahla yiyor domatesle tatlaninca:) domates listelerde hep sora ki ay ama 3 gün kucuk kucuk denedik bisi olmadi cok şükür
Geçmiş olsun canım. Umarım çatlak bir an önce geçer kaka yapamayınca çok zor.Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Kilo alimi, gelişimi normal şükür.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
Kaşık mamasını sordum onermiyorum evde tahıl yok mu karistir ver dedi
Normal mamayı da sordum gerek yok dedi.
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.
Heh bak bende oyle biliyorum kırmızı meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekir diye domates bu benim yemek kitabında 6 Aydan itibaren domatesli yumurta yazmış internetten baktım domates ne zaman verilir diye orada da 6. Ay diyor bende daha veremedim 2 gündür sabahları benimle birlikte yumurta yiyor minik minik kusması olmadı bu defa, biz 6 ay 19 günlük olduk 7. Aydan sonra küçük küçük kahvaltılıklara başlamak istiyorum çünkü yoksa bize yedirmiyorCanım domates bir yaş sonrası diye biliyorum kızıma öyle vermiştim asiti ağır gelir diye onun yerine kapya biber kullanmak istiyorum
Aynen canim listeler ole yaziyor ama bizim dr umuz son arastirmalarda 6. Aydan itibaren seler tuz yag bal salca disinda her sey denettirildiginde Çocuklarda daha az alerji vakasina rastlandiginin ortaya çıktığını soyledi. Eski zamanlarda annelerimizin bizi besledigi gibi yani. Ama kesinlikle sebep olmak istemem biz bu sekilde alerji riski olabilecek seyleri 3 gün deneyip oyle katiyoruz yediriyoruz. Cok sukur sıkıntı olmadi ama baskalarina olursq bi de uzulurumCanım domates bir yaş sonrası diye biliyorum kızıma öyle vermiştim asiti ağır gelir diye onun yerine kapya biber kullanmak istiyorum
Benim anlamadığım da şu aslında domatese eğer alerjisi varsa bu şimdi versek de çıkar 1 yaş sonrasında da çıkar oyle değil mi ? Mesela ben 30 yaşındayım hala domatesle çok uğraştığımda soyma doğrama işlemleri falan ellerim kaşınır hemen ama yendiğinde bişey olmuyorAynen canim listeler ole yaziyor ama bizim dr umuz son arastirmalarda 6. Aydan itibaren seler tuz yag bal salca disinda her sey denettirildiginde Çocuklarda daha az alerji vakasina rastlandiginin ortaya çıktığını soyledi. Eski zamanlarda annelerimizin bizi besledigi gibi yani. Ama kesinlikle sebep olmak istemem biz bu sekilde alerji riski olabilecek seyleri 3 gün deneyip oyle katiyoruz yediriyoruz. Cok sukur sıkıntı olmadi ama baskalarina olursq bi de uzulurum
Acaba gunler gectikce hala bukdr hevesli olacabilcekmiyizYoğurduna 2 tane ekleyebilirim ufalayıp, veya şeftali falan cam rendede rendeliyoruz Ya bayağı sulu oluyor içine bi tane bundan katabiliriz hem çok şekerli de değil dengelemiş olur meyve ile, irmikli muhallebi yapıyoruz Ya ona katabiliriz, buzlukta 50-60 cc kadar sütüm olacaktı ona katıp verebilirim vs vs artırılabilir bence ❤❤
Ben sana dedin ama olmaz diyeKızlar mayalayarak labne yapmayi denedim foto paylasacagim boş kap dolusu anne sutunden az bisey cıktı
Yogurt ise sut olarak geri geldi
İştahla yerlerse bence oluruz yengem 11. Ayına kadar hergun çeşit çeşit şeyler yaptı kızına, kızı da dişini 11. Ayında çıkardı ondan sonra bütün yeme düzeni değişti o iştahli yiyen bebek gitti yerine asla ağzını açmayan kilitleyen bebek geldi, şimdi 6-7 aydır hiç bir şey yapmıyor ekstradan yediği bir patates bi pilav başka bişey yemiyor çocuk hala azı dişleri de çıkmadı öğütemiyor, tamamen çocuklarımıza bağlıAcaba gunler gectikce hala bukdr hevesli olacabilcekmiyizellerine saglik kuzum
Ben onu yaptimAy daha bunun tavuk suları et suları hazırlaması var neydi o ilikli kemik suyu
Aynen canım emerken yapıyor. Bir de damağıyla ısırıyor resmenEmerken mi yaoiyor canım
Oglum emerken kulağını resmen koparıyor ama normal zamanda bir şey yok.
İnsalalh sizinki de önemli bir şey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?