2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim doktorum bexsero ile 6.ay aşılarını aynı anda yaptırabilirsin sorun olmaz demişti. Canlı aşı değil o yüzden birlikte de olur dedi

Canım benim bebeğimde de inek sütü alerjisi var. Bizim doktorumuz keçi sütü ile %90 çapraz reaksiyon gösteriyor diye onu da yasakladı bize. Sizde sorun olmamış sanırım bu çok iyi. Nasıl gidiyor peki sen de diyet yapıyormusun?

Biz çığlık çığlığayiz adam sesini fark etti çığlık atıyor birşey oldu sanırsın gülüyor sonra sende ek gıda için ısınma turuna çıkmissin iyi rast gele

Kuzum icine taneyle koymuslar cay kasigi bile gelmicek tahta kasik ucuyla aldım taneyle cok gelmis olabilir azicik sute yaptim anne sutu yogurt olmuyor falan diyorlar belki mayasi cok gelince olur

Canım mesajini geç gördüm bizde hiç gömülme olmadı o kilolu bebeklerde oluyormuş o yüzden nasıl olduğu konusunda fikrim yok Dr gittiniz mi

Hem havalar sıcak, hem diş sorunları olabilir, hem etrafa ilgileri arttı. O yüzden emmeleri gücleşti. Saglık sorunu yoksa ve çok az degilse kilosu, dert etme kilosunu canım

Canım kız bebek için ayına göre kilosu iyi boyuda maşallah Dr ne diyecek merak ettim gelince benide etiketle oldu mu

5 bölümlük bi dizi sadece canım.
Ayye ve emem diyordu. Onlar tam değil de bababababa gayet net, onca emek ver doğur besle gitsin baba desin
Maşallah enişteye
Benim oğlum da ilk baba demişti. Öğretmenine bende herşeyiyle ben ilgileniyorum o yine de baba diyor demiştim. Cevabı komikti
Neyse ki yabancı değil

Kuzum icine taneyle koymuslar cay kasigi bile gelmicek tahta kasik ucuyla aldım taneyle cok gelmis olabilir azicik sute yaptim anne sutu yogurt olmuyor falan diyorlar belki mayasi cok gelince olur
Hadi bakalım dene, bize de söyle benim 6 ay boyunca emzirdiğim bütün sütü toplasan bi çanak yoğurt etmez heralde kefir vermek istiyorum ama kaçıncı ayda veriliyor ki acaba

Yıkadım güneşi 1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum yok ağlaya ağlaya içi çıktı emzirerek de uyutmayı denedim gene bile uyumadı dışarı da çıkmadık akşam yıkadım diye üşür dedim bezdiriyor ya ayakta duracak halim kalmadı kemiklerim ağrıyor topuk dikenim zAten başıma bela iyice

Ben bugün marul verdim bende yaladı yaladı durdu
Ben maruldan çok korkuyorum yaa, şimdi koparamazlar belki de, büyük oğlum 1 yaş civarında yerken boğazına yapışmıştı, çok uğraşmıştım çıkarana kadar, sonra kusmuştu da öyle açılmıştı nefesi. Buna 18 yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum

Hem havalar sıcak, hem diş sorunları olabilir, hem etrafa ilgileri arttı. O yüzden emmeleri gücleşti. Saglık sorunu yoksa ve çok az degilse kilosu, dert etme kilosunu canım
Kilosu 7200 Dü en son 3360 gr doğmuştu kiloda değilim aslında doyup doymadıgını hala anlayamadığım için tereddütte kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…