2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bak bizimde sorun o bence emiyor uyuyor gibi yatakta ama 1 saat sonra tekrar kalkıyor aç mı tok mu bilmem o kadar yorgun oluyorum ki alıyorum uğraşıyorum ama kızımda istikrarlı bir şekilde meme vermezdim saati gelmeden çok iyi hatırlıyorum ki 6 ayllıkken 1 kez uyanırdı birazda eğitime ihtiyaçları var sanki bizim bebelerin onlara kalsa emip dursunlar doymak değil anneye yapışmak dertleri

Emerken derin uykuya dalmayip, emme sarhoşu oluyorlar sanirim. O yüzden kalkiyorlar cabuk
Sen toklugundan eminsen her kalktiginda verme meme istersen canim S Sevimlipanduf

Emerken derin uykuya dalmayip, emme sarhoşu oluyorlar sanirim. O yüzden kalkiyorlar cabuk
Sen toklugundan eminsen her kalktiginda verme meme istersen canim S Sevimlipanduf
Çok yorgunum ya kalkıp ona bakmıyım derken hiç uyumamış oluyorum kızımın odası ayrıydı ağladı mı babasını gönderirdim o iyi olmuştu şimdi 3+1 ev salon takımını satayım orayı oturma odası yapayım oğlumu ayırayım artık diyorum böyle olmayacak eşyalara da kıyamıyorum şimdi salon takımı alsan en ucuz 15 bindir napcam bilmiyorum bu ara karar vermeye çalışıyorum

Bugün 2 kez emzirmeden uyuttum canım denedim ayağımda salladım piş piş açtım uyuttum, 25 dk direndi 3 kez yırtınarak ağladı hepsinde de kucağıma aldım sakinleştirdim hatta yataktan çıkıp odayı turladık sonucunda 1 saat uyudu bu bile guzel bir gelişme benim için,

Aynen canım vermiyorum her seferin de geceleri, mesela sanırım bu gece 7-8 kez kalktık sadece 2 defa emzirdim

Aslında guzel fikirmis
Hakkinda hayirlisi olsun canim, ikilemde kalmakta kötü gercekten

İnşallah iyi olur kujum benim oğlan yatağında uyur battaniyeyle sarıyorum elini kolunu emziği verip 5 dakika sallıyorum uyuyor

benim kızçede geceleri çoook uyanıyor.
bizim doktorumuz gündüz seni görmüyor onun için gece beslenmesini kesme diyor.
ağladıkça al meme ver ki gündüzün farkını kapatın diyor.
çalışmayıp evde olsaydın kesinlikle gece beslenmesini kes derdim diyor.
ben oğlumda da bırakmamıştım memeyi tam bırakana kadar gece uykusu yok bana.
kabullendim durumu

Aslında guzel fikirmis
Hakkinda hayirlisi olsun canim, ikilemde kalmakta kötü gercekten
Kızımın odası küçük kendi eşyaları bile zor sığıyor kardeşi gece kalkıyor aynı odayı kullanamazlar mecburen başka odayı boşaltmam lazım salon mobilyalarımda bembeyaz oturma odası olacak kıvamda değil mecburen satmam lazım =(

kızım geceyide gündüzle birlikte 2 yaşında bıraktı ama 1 kez kalkıyordu gece oğlum en az 5 kez kalkıyor =(

İnşallah iyi olur kujum benim oğlan yatağında uyur battaniyeyle sarıyorum elini kolunu emziği verip 5 dakika sallıyorum uyuyor
Bilmiyorum ki bende sallayarak uyutursam daha mı uzun uyur, dün gece ilk defa eşim de çok sık uyandı zaten bana ısrar ediyor uyku eğitimi için irlandali anne ile görüşmüş 15 Temmuz’a kadar doluymuş sonrasında yine görüşelim bak diye tembihliyor bende istemiyorum nedense geçici bir dönemmiş gibi geliyor bu süreç

Kızımı hiç sallamamıştım ama oğlumu çok uyandırıyor ablası uykuya geri dönüş için sallıyorum ya keşke kendi uyusa

Cnim çalışıyor musun çok yorucu olmalı bebekle tahmin bile edemiyorum

Sirf bu yuzden tum ucretsiz hakkimi aldim. Ve ilk ucretsiz aydan gecinemiyoruz. Su an ciddi ciddi isi birakmayi dusunuyorum.

Bizim 28 derece. Çocuk dışarda gezmekte haklı valla. Bende annemde kaldığımda sıcaktı doğru düzgün uyumamişti sıcak mahvediyor insanı.
Bizim yatak odasi 26.5 27 arasi ve cok esintili burasi cok allaha sukur ya
Nefret ederim sicaktan Allah yardim etsin sicak evi olanlara

Ah annemlerin orası soğuktu bile uzun kolluyla yatırıyordum kızı şimdi zıbınla ama saçları su gibi oldu ben atlet şort, storlarımızı kapattık guneş evin içine batmasın diye ama yanıyoruz hergun öğlen 1 kez 6 arası guneş bizim evin içinde oturma odam mutfak yatak odası guneş altında sırf bu yüzden taşınmak istiyorum evimden konumu falan iyi yerde olmasına rağmen

Benimde yatak odası öyle esiyor. Gerçekten sıcak çok zor benim bir haftada iflahim kesilmişti. Uyutuyordum yarım saat ya uyuyor ya uyumuyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…