- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Canim bnde hep masajla cikartiyordum simdi hic cikmiyo nerdeyse ucu sadece bastitiyorum bastiriyorum bisey cikmiyo aklima cok takıldıCanım okuyunca paylaşmak istedim. Bizimde sünnetten sonra gömülme oldu. Kantaron yağıyla masaj yaptım altını açtığımda şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladı.
Alanyaa tam da icin rahat ede ede sokarsin denize:) Baba yazligi candır ya:) babamin da yalovada var ben soktum ama marmara diye endise ettim tabi. Guzelceee dinlenirsin insallah:)Alanya'da babamlarin annemler kizkardesimin düğününden sonra yazlığa geçecek boş şimdi bir hafta on gün kalırız orda sonra düğün için memlekete geçeceğiz
Ben kayısıyı ve kavunu kucağımda tutuyorum elimle o kemiriyor. Bir kaç kere kayısıyı bütün ısırdı ondada yüz üstü çevirdim ağzından düştüBenim kizima gecende bir parca muz verdim, bogazina kacti aklim cikti o bir kac saniyede. Tovbe ettim daha Blw ye. Pédiatrie de iyice pure olmasi gerektigini soylemisti bize ek gidaya baslarken. 9 ayda gec degil ogrenmeye baslamasi icin.
Cnm yapışmış olabilir doktora bir resmini gönderCanim bnde hep masajla cikartiyordum simdi hic cikmiyo nerdeyse ucu sadece bastitiyorum bastiriyorum bisey cikmiyo aklima cok takıldı
Bence doktorun söylediği geçerlidir. şüpheniz varsa instagramdaki doktorlardan birine de sorun ama hemşire ne kadar bilebilir ki ya da güncel aşıları ne kadar takip edebilir? Bexsero yaptırıp 15 gün sonra sağlık ocağına gidersiniz söylemezseniz nerden bileceklerGünaydın kızlar. Bizimde bugün 6. Ay aşılarımız var. Bexsero ilk dozu yaptırmıştık . Doktor önce bexseronun 2. Dozunu yaptır 15 gün sonra sağlık ocağı aşıları yapsın dedi. Sağlık ocağına olmaz diyor önce bizimkiler diyor. Ben ne yapayım şimdi ya. Bexseroda arada 3 ay olması gerekiyormuş etki etmesi için şaşırdım valla.
Beni de ekleyin beni dee
Havuç patates irmik verdim canımNe verdin canim belki de verdiğin besindendir
Dur karamsar olma benimde büyük oğlan çok zorlamisti
Menenjit aşısı. B tipi menenjit hastalığından koruması için yapılıyorNe icin yapiliyor bu asi? Daha once hic duymadim
Canim doktorumiz ozel degil foto gönderme sansim yok o yizden acile gotursem bakarlarmi kiCnm yapışmış olabilir doktora bir resmini gönder
İstersen bir üroloğa gösterin umarım yapışıklık olmamıştırCanim bnde hep masajla cikartiyordum simdi hic cikmiyo nerdeyse ucu sadece bastitiyorum bastiriyorum bisey cikmiyo aklima cok takıldı
Of ya nasil canim sikildi şimdi ins bisey yokturİstersen bir üroloğa gösterin umarım yapışıklık olmamıştır
Selam cnm:) ya benimki o ana dizinde durmak istemiyor artık eskiden mutfakta yatardı onda şimdi kendini aşağı doğru itiyor ayaklar sallanıyor yada bacağını yana atıp dönmeye çalışıyor uçacak bir gün üstünden bende yere koyuyorum artık:) süzgeç bende alacağım daha..Selam kizlar nasılsınız
Bizi sorarsaniz, biz yine ayniyiz
Kahvalti vrya yemekte kizim uyaniksa yanimizda ana dizinde oturturyorum. Artik sofraya atilmak istiyor, elimizi agzimizi gözlüyor. Birseyler yemek icin sinyali veriyor artik
Birkac gune kadar baslayacagim bende
Buharda pisirmek icin tencere ici süzgeç alacagim cam rende falan
Bugun yesil biberle disini kasisin dedim, yaridan bölmüş yaliyor. Zor aldim elinden
Mutlu huzurlu yıllar canımmBu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir
Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim
İnşallah yoktur cnm sen bir göster yinede için rahat etsinOf ya nasil canim sikildi şimdi ins bisey yoktur
Kiz ben kemerini bagliyorum kesinlikle durmuyor artik ondaSelam cnm:) ya benimki o ana dizinde durmak istemiyor artık eskiden mutfakta yatardı onda şimdi kendini aşağı doğru itiyor ayaklar sallanıyor yada bacağını yana atıp dönmeye çalışıyor uçacak bir gün üstünden bende yere koyuyorum artık:) süzgeç bende alacağım daha..
Canim belki normaldir ama icin rahat ettir, bir görünün dr aOf ya nasil canim sikildi şimdi ins bisey yoktur
Üzgünüm kprkutmak istemezdim sorun yoksa bile için rahat ederOf ya nasil canim sikildi şimdi ins bisey yoktur
İştahla beslensin minnoş sağlıklaBiz bugün 6 ayımızı doldurduk
Kabak almıştım onu haşlayıp vericem bugün, hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?