2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım okuyunca paylaşmak istedim. Bizimde sünnetten sonra gömülme oldu. Kantaron yağıyla masaj yaptım altını açtığımda şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladı.
Canim bnde hep masajla cikartiyordum simdi hic cikmiyo nerdeyse ucu sadece bastitiyorum bastiriyorum bisey cikmiyo aklima cok takıldı

Alanya'da babamlarin annemler kizkardesimin düğününden sonra yazlığa geçecek boş şimdi bir hafta on gün kalırız orda sonra düğün için memlekete geçeceğiz
Alanyaa tam da icin rahat ede ede sokarsin denize:) Baba yazligi candır ya:) babamin da yalovada var ben soktum ama marmara diye endise ettim tabi. Guzelceee dinlenirsin insallah:)

Benim kizima gecende bir parca muz verdim, bogazina kacti aklim cikti o bir kac saniyede. Tovbe ettim daha Blw ye. Pédiatrie de iyice pure olmasi gerektigini soylemisti bize ek gidaya baslarken. 9 ayda gec degil ogrenmeye baslamasi icin.
Ben kayısıyı ve kavunu kucağımda tutuyorum elimle o kemiriyor. Bir kaç kere kayısıyı bütün ısırdı ondada yüz üstü çevirdim ağzından düştü

Bence doktorun söylediği geçerlidir. şüpheniz varsa instagramdaki doktorlardan birine de sorun ama hemşire ne kadar bilebilir ki ya da güncel aşıları ne kadar takip edebilir? Bexsero yaptırıp 15 gün sonra sağlık ocağına gidersiniz söylemezseniz nerden bilecekler

Emzirmeden uyutmaya deniyorum bugün gerçi bizim sorun bence emmek değil de çünkü geceleri yeniden emmek istemiyor sallanmak istiyor bugün 2 kez emzirmeden ayağımda salllayarak 25 dk da uyuttum bakalım bi 10 gun boyle deneyelim özellikle geceleri nasıl olacak bakalım

Selam kizlar nasılsınız
Bizi sorarsaniz, biz yine ayniyiz
Kahvalti vrya yemekte kizim uyaniksa yanimizda ana dizinde oturturyorum. Artik sofraya atilmak istiyor, elimizi agzimizi gözlüyor. Birseyler yemek icin sinyali veriyor artik
Birkac gune kadar baslayacagim bende
Buharda pisirmek icin tencere ici süzgeç alacagim cam rende falan
Bugun yesil biberle disini kasisin dedim, yaridan bölmüş yaliyor. Zor aldim elinden

Selam cnm:) ya benimki o ana dizinde durmak istemiyor artık eskiden mutfakta yatardı onda şimdi kendini aşağı doğru itiyor ayaklar sallanıyor yada bacağını yana atıp dönmeye çalışıyor uçacak bir gün üstünden bende yere koyuyorum artık:) süzgeç bende alacağım daha..

Kiz ben kemerini bagliyorum kesinlikle durmuyor artik onda
Onceden baglmiyordum, bir keresinde mutfaktan salona bir geldim yüzüstü düşmüş, oyle sapsik sapsik etrafı izliyor
Ödüm patladi valla ama aglamadigina gore vurmamis biryerini şınav pozisyonunda düşmüş
Ondan sonra bagliyorum, ama durdugu 5 dk falan cadinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…