Tanıştırayım göbek fıtığı =(Kızlar bu gobek deligim uzeri cumur demistimya suze daha oncede karnimin heryeri sert o cukura basinca elim iceri gidiyor cokta sciyor bugun cocugu zor kucakladim nedir acaba bu cukurluk
Ben Migros tan aldım Maya kuzumDolaptaki sutlerden denicem kuzum tutmazsa atarim yani ayri maya degilde probiyotik mayalar satiliyor taze yogurdun varsa onunlada yapabilirsin illa o olacak diye bir sart yok
Ay tanişmasak sendede varmi kuzum cukurluk var uzerindede sanki hamileyken cocuk cekistirirdi gobek deligini ayni oyle acı varTanıştırayım göbek fıtığı =(
Ay cok iyi oldu dedigin yarın alalim kuzumBen Migros tan aldım Maya kuzum
Daha oncede vermistim kuzum bende ama duzenli degil baktim sut icmeye yer kalmadi birde kabiz cok olunca biraktim
birde asit giderici ilac kullaniyoruz mideden dolayi onunda suan faydasi var eskiden cocuk sut icmemek icin herseyi yapardı şu dortgundur kullanmamiza ragmen sukur iyi
Canım benim hamileyken oluştu sezeryanla birlikte onu da tamir ettiler bildiğin kayısı kadar göbek deliğim büyüktü bir tarafa doğru sonra ameliyatta onu da tamir ettiler şükürler olsun geçti ama acısını çok iyi biliyorum bir gidin doktora cerrah ilgileniyorAy tanişmasak sendede varmi kuzum cukurluk var uzerindede sanki hamileyken cocuk cekistirirdi gobek deligini ayni oyle acı var
Gaviscon kullanmiyoruz artik kuzumCanım gavisconu kullanmaya devam ediyor musun? Reflü genelde 6 ay sürüyor kusma olmuyor diye bıraktım ben
Gaviscon kullanmiyoruz artik kuzum
Mide ilaclarindan kullaniyoruz cnn mide asit giderici maflor ve reflu ilacı bizim istahsizlik vs hep refluden kaynakliymis cocugun 400 cc sutu zorla icirdigimi bilirim kafa sallaya sallaya ve 1 dk icinde dortkere ayak ucuna kadar yorgan yastim kusardı bu arada doktor üc ay kullanacagiz dedi
Kendim yaptım bebişimAnam elin anaları arastiriyoeller de ne analar var hergun bizleri engin bilgilerinle aydinlat kurabiye yesinler birde market labnesimi kendin yapacak halin yokta sordugum soruya bak
Ben yunusaklardan sectim parcalaya parçalaya yedi biraz tanimasina izin verdim sonrada meyveemzigine koydumKızlar blw yapanlara sormak istediğim birşey var. Meyveleri nasıl veriyorsunuz? Mesela şeftali biraz sert o yüzden eline o şekilde vermek sıkıntı olur mu? Çok yumuşak oluncada ağzına götürene kadar parçalanıyor
Yokyok ben hic sabirli biri degilim onun saatlerce yicek siye keyfini bekliyemem etrafı batirmasinada tahammul edemem kasikla verdim kuzumda ilk yaptigim icin bayada ezdim ama biraz sertlik vardı eliyle oynuyordu ben ksıkla agzini acti zaman beriyordim zamani geldimi yemeyi ogrenir ben hem cok hevesleniyorum silikon kasıklara bayiliyorum yedirmesi hosuma gidiyor
Bazi doktorlar blw ye 8 aydan sonra başlanması gerektiğini düşünüyor zaten canım kaşığı reddetme ihtimalinden dolayı. Senin dediğin ihtimal de var haklısın Allah korusun.
Bende bu şekilde kestirerek lor peyniri yaptım arada minik minik tattırıyorum severek te yiyor labneyi de ekliyim listemeKendim yaptım bebişimtabi itiraf edeyim bence her zaman yapmam hazır da alırım ileri de, dün 3 litre süt aldım 1 litre yoğurt yaptım 1 litre labne yaptım 1 litre de buzluğa attım çiğ süt,
Labneyi de ben peynir gibi sütü kestirip yaptım hatta peynir altı suyu elde ettim buz poşetlerine koydum çorbalarına falan katmak için alternatif olsun tavuk suyu et suyuna geçene kadar diye sütun içine limon atarak kestirdim tül süzgece koyup süzdürdüm bi 10-15 dk bekledim ama tam suyu suzulmeden sıcakken alıp robota koydum içine de bir yemek kaşığını tam doldurmadım zeytinyağı koyup iyice çırptım krema gibi oldu oyle yaptım valla birazcık tuz ekleyebilirdim ama bebek yiyeceği için gerek duymadım tazecik süt kokulu labne oldu ❤❤
Evet canım ebebekten almıştım
Bexsero aşısını yaptırmayı düşünen ama piyasada yok diye yaptıramayan var mı kızlar? Bizim eczacı arkadaşa geçen hafta söyledim. Birkaç gün sonra aradı geldi diye. Bilginiz olsun. Hafta içi yaptıracağız biz.
Bexsero aşısını yaptırmayı düşünen ama piyasada yok diye yaptıramayan var mı kızlar? Bizim eczacı arkadaşa geçen hafta söyledim. Birkaç gün sonra aradı geldi diye. Bilginiz olsun. Hafta içi yaptıracağız biz.
Oglumda bende hem ac kalir endisesi ile,hem etrafi kirletir/yavas yer dusuncesi ile hep ben yedirdim. Suan 2 yasinda, kendi yiyebildigi halde benim yedirmemi bekliyor.
Simdi ki planim buyuk bir musamba ortu alip yemek masasinin altina serip,9ayindan sonra kizimi kendisinin yemesine tesvik etmek. Sanada oneriyorum :)
O tabaklara kasiklara bende bayiliyorum cok tatlilar :)♡ munchkin markasininkiler cok guzeller.
Aklıma takıldı blw olmadan da 2 yaşına gelen kendi de yer aslında. Blw yapmış olsaydın böyle olmayacak mıydı aklımda deli sorularkarşı değilim blw ye ama yiğenlerim blw yapmadı sonrasında kendileri yemeye başladı. Öz güven ya da ne bileyim ne faydası varsa sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?