Adıyaman canım.Oh biz evde pinekliyelimsiz gezin
Memleket havası iyi gelmistir simdi neresiydi memleketin
Ohhh gunu guzel gecirmisiniz valizleri yarın dusun artik bugun yat dinlen gunes yardim eder sana is birakmazSabah kahvaltıya diye çıkıp 3 öğün dışarıda yiyip gezip Şimdi geldik eveartık yemek yapmak bile istemiyorum ben Ya nerede hazır dondurulmuş vs bişeyler var onlardan yapıyorum en fazla, ev karmakarışık 2 valiz bir küçük çanta boşaltılmayı bekliyor dünden beri, yıkanılacak çamaşırlar toplanması gereken ev de cabası
Ben de aldım kuzum kitabı.Bu cocuk ac ve acikinca yer kitaplarini aldim her turlu sordigunuz tarifi paylasabilirim❤bende bugun aksam gezmesinden geldim uyucam ins 1saate kalkarim
Neguzel sehir insallah birgun bizede nasip olur iralara gelmekAdıyaman canım.
İyi geldi ya annemlerin ev bahçeli .
Küçük oğlan hamakta büyüğü salincakta
çocukları sallamak babamdan yemekler annemdendi. iki çocuklu bir kadın olduğumu bir haftaligina unutmuştum saat on ikiyi geçince kul kedisine döndüm. Dünden beri evdeyim totom yer görmedi.
Eger muhallebiyi sulu yaptiysan yani suyunu bol ununu az koyduysan mama toz kati kivam yaptiysan tozlugu gideceek sekilde mama kivaminda acıp dokeceksin kuzumYa bayanlar bir şey soracağım, bazı muhallebilerde işte atıyorum bir çay bardağı anne sütü veya 3 ölçek formül mama diyor. Formül mamadan kastı, normal suda açıp döküyoruz değil mi? Toz olarak katılmıyorKafamı karıştırdı baya bazı yerlerde toz olarak okudum. Bugün irmik pişirdim, içine şeftali rendeledim biraz da dut pekmezi koydum afiyetle yedik. Kaka sayımız günde 3/4’ten 1/2’ye düştü ve kıvamlı artık. Yaparken zorlanıyor gibi, ağlayıp kıvranıyor Belli bir süre sonra bağırsakları alışır heralde değil mi?
Benimki musluğa elini yada ayağını tutunca korkuyorNeguzel sehir insallah birgun bizede nasip olur iralara gelmek
Oh neguzel cok iyi gelmistir hizmette sınır yok cocuklar bakilsin yemekler gelsin arada tekrarla bunu bugun bende cocuga diyorum
Bi haftaligina biyerlere git kafami dinliyimherseye aglar oldu 24 saat ilgi istiyor gezdirecen guldurecen cesme basinda tutacan o suyu yakalayacak oturabilse acac
Cesmeyi eliyle yakalasin dursun elleri börtene kadar oynasın oturamiyorda kollarim
Kopuyor tasimaktan
İlahi ya güldürdü bebisin beni :)Neguzel sehir insallah birgun bizede nasip olur iralara gelmek
Oh neguzel cok iyi gelmistir hizmette sınır yok cocuklar bakilsin yemekler gelsin arada tekrarla bunu bugun bende cocuga diyorum
Bi haftaligina biyerlere git kafami dinliyimherseye aglar oldu 24 saat ilgi istiyor gezdirecen guldurecen cesme basinda tutacan o suyu yakalayacak oturabilse acac
Cesmeyi eliyle yakalasin dursun elleri börtene kadar oynasın oturamiyorda kollarim
Kopuyor tasimaktan
Allahaah bizimki kuduryo bgiriyor kafasini bile getiriyor bazen poposunu yikamaya gidiyom ben yikama derdindeyim o elini arayerden getireyimBenimki musluğa elini yada ayağını tutunca korkuyordudağını büzüp nazlı nazlı ağlıyor alışsın diye hergün yüzünü yıkarken elini uzatmaya çalışıyorum geri çekiyor zorla asılıp yıkıyorum
Babasının parasını bitirecek minik adamAllahaah bizimki kuduryo bgiriyor kafasini bile getiriyor bazen poposunu yikamaya gidiyom ben yikama derdindeyim o elini arayerden getireyim
Diye ugrasiyor bizimki israflı seyleri seviyor
Madem cok ısrar ediyorsunuz birgun kalayim deseydinİlahi ya güldürdü bebisin beni :)
Cesmeci bebiş
Bir ayda bu ikinci gidisim
Artik gideyim mi dedim kal demediler vallaçok yuklendik hele büyük oğlum çok zorladı garipleri .
İki çocukla evinden başka yere sigamiyorsun hem.
Ailen köyde yaşıyordu değil mi senin gidip kalsana yeşillik temiz hava iyi gelir annen de bebeginle ilgilenir dinlenirsin biraz sen de.
Bende bi halt yok vallaNilufer_3457 kiz az dedi kodu yapak ne var yok anlat burası baya durgun benim adam halen küs kavga edelim diye az dalastim tepki vermiyo dısarıda anın tadını cıkarıyor galiba keyfi yerinde muhatap olmadi benle
Cavurun adami gabire goturecek paralari gunah olmucani bilsem evdeki butun musluklari isiklari yakip ocaklari acip ohh kemale erecemBabasının parasını bitirecek minik adambizimki cimri mi olacak galiba kıyamıyor suya falan
Sevisme o nasıl bisey biz yilda bikere bi senelik ihtiyacimizi gideriyoz seneye birdaha gorusuyoruzBende bi halt yok valla
Anneme gittim geldik iste kizi uyutuyorum hala uyumadi
Senin adam isin yolunu bulmus. Küs kaliyor karim hesap sormasın,disarda istedigim gibi gezeyim,onuda disari salmayım ohhh valla
Sen dalasacagina sevis bacim bari
Siz sahi nasil barisip da sevisiyonuz, dogal dogum kontrol uyguluyorsunuz bu sekil
Banada oyle geldi. Birsey istemesin veya dirdirlanmasin gezdir beni gibisinden uzatiyor kuslugu heraldeSevisme o nasıl bisey biz yilda bikere bi senelik ihtiyacimizi gideriyoz seneye birdaha gorusuyoruzkenafir gozlu biz para harcamayalim diye kusuyo galiba oh evde pineklesin ucbes keredir markete gidiyom az az alissin diye
Gi ne 24 u 32 girecek 25 temmuzda koca adam olduBanada oyle geldi. Birsey istemesin veya dirdirlanmasin gezdir beni gibisinden uzatiyor kuslugu heralde
Ne biliyim nasil dayanir ne degisik insan bu ya
Ayni evin icinde cocuk, ergen gibi
Kac yasinda bu 24 25 var mi
Ben yulaf unuyla da muhallebi yapıyorum icine kayısı katiyorum. Pekmez hiç katmadim ama katılabilir. Ama irmik kadar güzel olmuyor yulafın tadı. Pek severek yemiyor.Yulaf unu da kullanilabilir mi. Ben yulaf unu almıştım. Onunla kurabiye falan mı yapıyoruz yoksa yada bebe bisküvisi. Yulafı robottan geçirmek iyi fikir yulaf her bakımdan çok besleyici.
Bi seneBenle mi yasitmis bu ya
Daha buyumemis koca bebek
Valla sen küs olsanda dort dortluk hizmetini yapıyorum diyordun,simdi orali olmuyorsun heralde
Boyle nasil olacak bakaalim
Sen barismayi deniyoe musun hicBi sene
Konusmaz artikyemekte yapmam oh kahvaltida yok sukur bugunumuze hem kus hemde yemek yaptimmi cok koyuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?