2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh biz evde pinekliyelim siz gezin
Memleket havası iyi gelmistir simdi neresiydi memleketin
Adıyaman canım.
İyi geldi ya annemlerin ev bahçeli .
Küçük oğlan hamakta büyüğü salincakta
çocukları sallamak babamdan yemekler annemdendi. iki çocuklu bir kadın olduğumu bir haftaligina unutmuştum saat on ikiyi geçince kul kedisine döndüm. Dünden beri evdeyim totom yer görmedi.

Ohhh gunu guzel gecirmisiniz valizleri yarın dusun artik bugun yat dinlen gunes yardim eder sana is birakmaz

Bu cocuk ac ve acikinca yer kitaplarini aldim her turlu sordigunuz tarifi paylasabilirim❤ bende bugun aksam gezmesinden geldim uyucam ins 1saate kalkarim
Ben de aldım kuzum kitabı.
Daha inceleme fırsatım olmadı ama.
Ne kadar kaldı sizin ek gıdaya
Daha gecmediniz değil mi

iyi aksamlar..
kabizlik konusu konusulmus. bende ek gida verdigimden beri bir kac kere normaline gore daha kati kaka gordum kizimin bezinde. muz ve avakado verdigim gunlerde cok oluyor. araya bol sivi(su ve sut) katmak sart saniyorum.
ben ilk dogumumda ciddi bir kabizlik cekmistim 5 gun kadar. ebe bana bolca sulu meyve yememi onermisti. ve ise yaramisti. sulu meyvelerle muzu karistirmayi dusunuyorum, avakadoyuda biraz su ile purelestirebilirim.
zeytinyagi bir iki kasik vermeninde mutlaka faydasi olacaktir :)

Neguzel sehir insallah birgun bizede nasip olur iralara gelmek
Oh neguzel cok iyi gelmistir hizmette sınır yok cocuklar bakilsin yemekler gelsin arada tekrarla bunu bugun bende cocuga diyorum
Bi haftaligina biyerlere git kafami dinliyim herseye aglar oldu 24 saat ilgi istiyor gezdirecen guldurecen cesme basinda tutacan o suyu yakalayacak oturabilse acac
Cesmeyi eliyle yakalasin dursun elleri börtene kadar oynasın oturamiyorda kollarim
Kopuyor tasimaktan

Eger muhallebiyi sulu yaptiysan yani suyunu bol ununu az koyduysan mama toz kati kivam yaptiysan tozlugu gideceek sekilde mama kivaminda acıp dokeceksin kuzum

Benimki musluğa elini yada ayağını tutunca korkuyor dudağını büzüp nazlı nazlı ağlıyor alışsın diye hergün yüzünü yıkarken elini uzatmaya çalışıyorum geri çekiyor zorla asılıp yıkıyorum

İlahi ya güldürdü bebisin beni :)
Cesmeci bebiş
Bir ayda bu ikinci gidisim
Artik gideyim mi dedim kal demediler valla çok yuklendik hele büyük oğlum çok zorladı garipleri .
İki çocukla evinden başka yere sigamiyorsun hem.
Ailen köyde yaşıyordu değil mi senin gidip kalsana yeşillik temiz hava iyi gelir annen de bebeginle ilgilenir dinlenirsin biraz sen de.

Allahaah bizimki kuduryo bgiriyor kafasini bile getiriyor bazen poposunu yikamaya gidiyom ben yikama derdindeyim o elini arayerden getireyim
Diye ugrasiyor bizimki israflı seyleri seviyor

Allahaah bizimki kuduryo bgiriyor kafasini bile getiriyor bazen poposunu yikamaya gidiyom ben yikama derdindeyim o elini arayerden getireyim
Diye ugrasiyor bizimki israflı seyleri seviyor
Babasının parasını bitirecek minik adam bizimki cimri mi olacak galiba kıyamıyor suya falan

Madem cok ısrar ediyorsunuz birgun kalayim deseydin ben gitmek istemiyorm kucukken ananemle
Dalga gecerdim sırtinda tasi yatagini yastigini diye o yatamazdı kendi yastigi yatagindan baska biyerde dalga gece gece ondan beter oldum basima agrilar giriyor heryerim
Tutuluyor alistigim yataktan baska yerde yatmak oyuden rahat olamiyorum cocukta besik arıyor zor oluyor gercekten

Nilufer_3457 kiz az dedi kodu yapak ne var yok anlat burası baya durgun benim adam halen küs kavga edelim diye az dalastim tepki vermiyo dısarıda anın tadını cıkarıyor galiba keyfi yerinde muhatap olmadi benle
Bende bi halt yok valla
Anneme gittim geldik iste kizi uyutuyorum hala uyumadi
Senin adam isin yolunu bulmus. Küs kaliyor karim hesap sormasın,disarda istedigim gibi gezeyim,onuda disari salmayım ohhh valla
Sen dalasacagina sevis bacim bari
Siz sahi nasil barisip da sevisiyonuz, dogal dogum kontrol uyguluyorsunuz bu sekil

Babasının parasını bitirecek minik adam bizimki cimri mi olacak galiba kıyamıyor suya falan
Cavurun adami gabire goturecek paralari gunah olmucani bilsem evdeki butun musluklari isiklari yakip ocaklari acip ohh kemale erecem
Huzur kokuyor evimiz dicem seninki babasina kiyamiyor kiz bizim adam sam
Seytani gibi su gittikce cocuk mutlu oluyor

Sevisme o nasıl bisey biz yilda bikere bi senelik ihtiyacimizi gideriyoz seneye birdaha gorusuyoruz kenafir gozlu biz para harcamayalim diye kusuyo galiba oh evde pineklesin ucbes keredir markete gidiyom az az alissin diye

Sevisme o nasıl bisey biz yilda bikere bi senelik ihtiyacimizi gideriyoz seneye birdaha gorusuyoruz kenafir gozlu biz para harcamayalim diye kusuyo galiba oh evde pineklesin ucbes keredir markete gidiyom az az alissin diye
Banada oyle geldi. Birsey istemesin veya dirdirlanmasin gezdir beni gibisinden uzatiyor kuslugu heralde
Ne biliyim nasil dayanir ne degisik insan bu ya
Ayni evin icinde cocuk, ergen gibi
Kac yasinda bu 24 25 var mi

Banada oyle geldi. Birsey istemesin veya dirdirlanmasin gezdir beni gibisinden uzatiyor kuslugu heralde
Ne biliyim nasil dayanir ne degisik insan bu ya
Ayni evin icinde cocuk, ergen gibi
Kac yasinda bu 24 25 var mi
Gi ne 24 u 32 girecek 25 temmuzda koca adam oldu ama ben annesine dediydim yapmayin bunu diye dinlemedi dogurdu benim basima musallat oldu kız bitti o salak
Ozge devirleri allahim konusmasin diye dua ediyom birhaftadir yemek yapmak yok oh netten siparis verecem
Mama sandalyesini aldim dedim geri yolla dedi ona inat alacam almamistim sip verecem birde akulu araba alacam minnaga evde ucbes kurusu vardi dibine vuruverimde yas etsin kirkgun

Yulaf unu da kullanilabilir mi. Ben yulaf unu almıştım. Onunla kurabiye falan mı yapıyoruz yoksa yada bebe bisküvisi. Yulafı robottan geçirmek iyi fikir yulaf her bakımdan çok besleyici.
Ben yulaf unuyla da muhallebi yapıyorum icine kayısı katiyorum. Pekmez hiç katmadim ama katılabilir. Ama irmik kadar güzel olmuyor yulafın tadı. Pek severek yemiyor.

Benle mi yasitmis bu ya
Daha buyumemis koca bebek
Valla sen küs olsanda dort dortluk hizmetini yapıyorum diyordun,simdi orali olmuyorsun heralde
Boyle nasil olacak bakaalim
Bi sene
Konusmaz artik yemekte yapmam oh kahvaltida yok sukur bugunumuze hem kus hemde yemek yaptimmi cok koyuyordu

Bi sene
Konusmaz artik yemekte yapmam oh kahvaltida yok sukur bugunumuze hem kus hemde yemek yaptimmi cok koyuyordu
Sen barismayi deniyoe musun hic
Simdi icin demiyorum diger küslüklerinde
O zaman barisiyor mu yoksa sürdürüyor mu kuslugunu hala
Allah sabir versin, bu gunleriniz gelmeyecek
Birbirinizin en aktif, guzel caginda tadini cikaracaginiza su yasananlar kötü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…