2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğum günün kutlu olsun canım benim ❤ saglicakla.huzurla guzel ailen ve sevdiklerinle dolu dolu yillarin olsun ❤ 1de gitti misafirler biraz tiparladim orraligi yeni yattim sayilir. Cok fena gecmedi yine bugun sukur ❤🙏
Nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun ailenle birlikte ❤❤
Bende yengec burcuyum 😁😁. dogumgununuz kutlu olsun.

Yengeç burcu anac duygusal vefalı dost canlısı yani güzel burçtur 😊
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için 💓💓

Hayırlı yaşların olsun. Ailenle mutlu huzurlu nice senelere.
Siyah giyersin. Taze annesin boşver. 6. Aydan sonra diyete başlarım diyorum bende inşallah yalan olmaz. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor. 🤩🎂
Günaydın pazar uykusunu özleyenlerdenim 😊
Dün dışarıdaydık hep onun yorgunluğu da var günümüz güzel geçsin inşallah 😍

A anneveoglusu nice senelere, yeni yaşın güzelliklerle olsun inşallah 💞

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için 💓💓

T tanem-tane20 canım ya iyi sabır var sende ya da belli süre sonra artık görmezden mi geliyorsun? Böyle eşe 1 gün dayanamazdım sanırım senden ne bekliyor ki? 🤔
Yolcu edecek en son beni 😄😄 oda bende rahatlicaz
Sen barismayi deniyoe musun hic
Simdi icin demiyorum diger küslüklerinde
O zaman barisiyor mu yoksa sürdürüyor mu kuslugunu hala
Allah sabir versin, bu gunleriniz gelmeyecek
Birbirinizin en aktif, guzel caginda tadini cikaracaginiza su yasananlar kötü gerçekten
:KK43:
yani cok iyi olmuyoruz ama baristigi zaman arada laf soyler pis bi adam en cokta tiktokta va evlileri goruyorum yada bir nisan dugun icim gidiyor benim ne eksigim vardı daha cok gencim doyasiya yasayamadim hicbiseyi evliligimiZin ilkgunlerinde basladi kusmeye

Günaydın hanımlar
dun çok geç yattım doğumdan sonra ilk kez eşimle film izledik ama oğlan yine erkenci bu nedenle uykusuzluk tavan durumda

Julia Roberts in mucize filmini izleyin hanımlar tavsiye ederim

Bir önceki gün de eşim bi film izleyelim dedi saat 10 mu neydi tabi ben 1.5 saat sonra iptal 😂

Yolcu edecek en son beni 😄😄 oda bende rahatlicaz

yani cok iyi olmuyoruz ama baristigi zaman arada laf soyler pis bi adam en cokta tiktokta va evlileri goruyorum yada bir nisan dugun icim gidiyor benim ne eksigim vardı daha cok gencim doyasiya yasayamadim hicbiseyi evliligimiZin ilkgunlerinde basladi kusmeye

Hakkında hayırlısı canım inşallah.Kendinde hiç kusur arama bence baştan sona eşinde sorun.

Günaydın kızlar 🌻

Ben oğluma bi 7-8 gün mama vermiştim. Kusması ve kakasında mukus olunca bırakmıştım. Dün akşam yine yatırmadan önce verdim, 1 saat sonra fışkıra fışkıra kustu uykudan uyanıp 😢 bu sabak da yine mukuslu kaka yapmış. SMA almıştım. İlk doğduğunda Aptamil verdiğim olmuştu, onda sorun çıkmamıştı. Aptamil alsam mı sizce? Bu Aptamil'de de laktoz vs var mı

Dun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir

Dun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
Valla canim nasil icinden geliyorsa oyle yap
Senin kizi hic oyle biraktin mi
Dönüp, oynayip sonrasinda sıkılıp aglamaya mi basliyor
Yoksa hic mi yorulmadan oynuyor
Allah yardim etsin valla isin cok zor, uykuyu sevmiyor, birde bonus olarak cok aktif masallah

S sgokcen cnm duru kuş kavuştu mu babasına ne tepki verdi unutmuş mu:)
Kavuştu çok şükür ♥️ Annem gelmişti sabah uyuyordu anneme bırakıp çıktım eşimi almaya diye. Eve geldikten sonra eşim dayanamayıp uyandırdı. Yataktan baya bir baktı böyle uzun uzun yüzüne sonra şımarıp gülücükler atmaya başladı yatakta tepinmeye başladı falan 😍 Bu sefer yabancılamadı. Geçen sefer yabancılayıp ağlamıştı 🙊

Kavuştu çok şükür ♥ Annem gelmişti sabah uyuyordu anneme bırakıp çıktım eşimi almaya diye. Eve geldikten sonra eşim dayanamayıp uyandırdı. Yataktan baya bir baktı böyle uzun uzun yüzüne sonra şımarıp gülücükler atmaya başladı yatakta tepinmeye başladı falan 😍 Bu sefer yabancılamadı. Geçen sefer yabancılayıp ağlamıştı 🙊
Ayy kıyamam tatlışa özlemiş nazlanıyordur o :) gözünüz aydın:))

Gunaydin kizlar 💜

A anneveoglusu nice güzel yaslarin olsun,sevdiklerinle insallah 🌹

S Sevimlipanduf sizin evle annendeki kalkmalarinda fark var mi
Sizde sıcaktan daha mi cok kalkıyor acaba 🤔
Yok canım ya bizimki bi gece iyi uyursa 3 gece felaket oluyor başımıza yarım saat-saat başı hep uyandık, annemlerde de böyleydi değişmedi yani, başım çatlayacak ortadan ikiye yarılacak uyu uyan uyu uyan 😭😭

Canım ben o ağlatarak uyku eğitimine karşıyım. Bildiğim doktorlar da önermiyor. Eğitim alacaksanız, ağlatmadan verilen eğitime bakabilirsin. Bir de her önüne gelen uyku egitmeni, danısmanı. Sertifika almak cok kolay. Cok populer oldu insanlara para kaynağı cıktı. Bu iş için bence pedagoglardan destek almak lazım

Back