2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktor dediki 8, 10 gune kadar kaka yapmamasi normal. Artik sutumuz yetmiyormus. Kilomuz iyi oldugu icin sikinti yok dedi. Lifli gidalarla bagirsaklarino hareketlendirmeye calis dedi. Demir ilacini vermiyordum, zaten verme dedi
Anladım canım sağol bende bsşlamadum daha demir aslında çok sık emiyor sütümde var ama anlamdım bu gün yaptı heryeri batırdı öyle sertte değildi

Bende bi halt yok valla
Anneme gittim geldik iste kizi uyutuyorum hala uyumadi
Senin adam isin yolunu bulmus. Küs kaliyor karim hesap sormasın,disarda istedigim gibi gezeyim,onuda disari salmayım ohhh valla
Sen dalasacagina sevis bacim bari 😂😂😂
Siz sahi nasil barisip da sevisiyonuz, dogal dogum kontrol uyguluyorsunuz bu sekil🤣
Bende sevişme konusunu merak ettim :KK70::KK70::KK70:adam tane mi daha cagirmadan tanem hop yatakta öyle değilmi kiz tanemm:KK70::KK70::KK70:

Ben yulaf unuyla da muhallebi yapıyorum icine kayısı katiyorum. Pekmez hiç katmadim ama katılabilir. Ama irmik kadar güzel olmuyor yulafın tadı. Pek severek yemiyor.
Benim oğlum irmikli muhalebiden nefret etti oyls boyle değil bidaha yapmayacağım.kuzum kahvaltıya nezaman geçeceksiniz ? cnim sana zahmet yarin doktoruna kabizlikla ilgili bilgi alirmisin

Günaydın ❤ bugun 8kisilik grubum geliyor kalkar kalkmaz banyo vs daldim valla. Simdi ilk uykuya yatirmaya calisiyorum dun gunduz uyumadik hep agladik ins bugun uyur 🙏
@zeLina benimde kilo vermem lasim haftaya dugun vaaar 😱😱

Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir

Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim 😖😟

Hayırlı yaşların olsun. Ailenle mutlu huzurlu nice senelere.
Siyah giyersin. Taze annesin boşver. 6. Aydan sonra diyete başlarım diyorum bende inşallah yalan olmaz. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor. 🤩🎂

Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
İlk kızımda bu aylarda ne uyku problemi vardı ne diş
Gerçekten çok bunaldım iki çocukla güya tatil yaptık beyaz gittim beyaz geldim
Bizim evin altında kuaför var bir inip kaş aldıramadım
Hergün ayrı bir telaşla geçiyor. Ben de oradan oraya sürükleniyorum.

Senin büyük küçük birazda ondan zorlanıyorsun bende büyük ile yeteri kadar zaman geçirmez oldum
İnşallah bu günler de geride kalacak hatirlayinca gulecegiz

@Papatyamaviss ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnet sonrası ilk banyosunu nasıl yaptırdınız? Boş suyla mı yoksa normal sabununu vs kullandınız mı
Ertesi gün ılık su ile banyo yaptırdık ve özellikle sabunlamadik başından vucudundan akan su pipiye değdi gitti
Oğlusun nasıl canim

Doğum günün kutlu olsun canım benim ❤ saglicakla.huzurla guzel ailen ve sevdiklerinle dolu dolu yillarin olsun ❤ 1de gitti misafirler biraz tiparladim orraligi yeni yattim sayilir. Cok fena gecmedi yine bugun sukur ❤🙏

Ertesi gün ılık su ile banyo yaptırdık ve özellikle sabunlamadik başından vucudundan akan su pipiye değdi gitti
Oğlusun nasıl canim

Dün yıkadık ılık suyla. Sabun değdirmemeye çalıştım. İyi oğluş çok şükür canım sağol sorduğun için ❤ sadece pipi etrafında morarma var yeşil yeşil, o da normal galiba 🙄

6. Ay asisini olduk , 7 saat sonra ates yapti once calpol 6 saat sonra tekrar artincada fitil verdim. Simdi gene arttti. Karar veremiyorum fitil mi yapsam calpol mu ? Fitil daha kesin cozum gibi

Benim oğlum irmikli muhalebiden nefret etti oyls boyle değil bidaha yapmayacağım.kuzum kahvaltıya nezaman geçeceksiniz ? cnim sana zahmet yarin doktoruna kabizlikla ilgili bilgi alirmisin
Benimki de en çok onu sevdi. Sevdiği meyvelerle tatlandirmayi deneyebilirsin.
Özellikle kabızlık için gidegiz zaten canım seni de etiketler yazarım inşaallah.

Back