T
tanem-tane20
canım ya iyi sabır var sende ya da belli süre sonra artık görmezden mi geliyorsun? Böyle eşe 1 gün dayanamazdım sanırım senden ne bekliyor ki? ![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım sağol bende bsşlamadum daha demir aslında çok sık emiyor sütümde var ama anlamdım bu gün yaptı heryeri batırdı öyle sertte değildiDoktor dediki 8, 10 gune kadar kaka yapmamasi normal. Artik sutumuz yetmiyormus. Kilomuz iyi oldugu icin sikinti yok dedi. Lifli gidalarla bagirsaklarino hareketlendirmeye calis dedi. Demir ilacini vermiyordum, zaten verme dedi
Bende sevişme konusunu merak ettimBende bi halt yok valla
Anneme gittim geldik iste kizi uyutuyorum hala uyumadi
Senin adam isin yolunu bulmus. Küs kaliyor karim hesap sormasın,disarda istedigim gibi gezeyim,onuda disari salmayım ohhh valla
Sen dalasacagina sevis bacim bari
Siz sahi nasil barisip da sevisiyonuz, dogal dogum kontrol uyguluyorsunuz bu sekil![]()
Benim oğlum irmikli muhalebiden nefret etti oyls boyle değil bidaha yapmayacağım.kuzum kahvaltıya nezaman geçeceksiniz ? cnim sana zahmet yarin doktoruna kabizlikla ilgili bilgi alirmisinBen yulaf unuyla da muhallebi yapıyorum icine kayısı katiyorum. Pekmez hiç katmadim ama katılabilir. Ama irmik kadar güzel olmuyor yulafın tadı. Pek severek yemiyor.
Günaydın ❤ bugun 8kisilik grubum geliyor kalkar kalkmaz banyo vs daldim valla. Simdi ilk uykuya yatirmaya calisiyorum dun gunduz uyumadik hep agladik ins bugun uyur
@zeLina benimde kilo vermem lasim haftaya dugun vaaar![]()
Hayırlı yaşların olsun. Ailenle mutlu huzurlu nice senelere.Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir
Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim![]()
Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
İlk kızımda bu aylarda ne uyku problemi vardı ne diş
Gerçekten çok bunaldım iki çocukla güya tatil yaptık beyaz gittim beyaz geldim
Bizim evin altında kuaför var bir inip kaş aldıramadım
Hergün ayrı bir telaşla geçiyor. Ben de oradan oraya sürükleniyorum.
Ertesi gün ılık su ile banyo yaptırdık ve özellikle sabunlamadik başından vucudundan akan su pipiye değdi gitti@Papatyamaviss ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnet sonrası ilk banyosunu nasıl yaptırdınız? Boş suyla mı yoksa normal sabununu vs kullandınız mı
Sabah eşim geliyor çocuklar gibi şenimUyku girmiyor resmen gözüme, sabah gidip alacağız babamızı havaalanından inşAllah
![]()
Dun basladik tadima kuzum blw usulu havuc tadimindayiz❤ sizin nasil gidiuorBen de aldım kuzum kitabı.
Daha inceleme fırsatım olmadı ama.
Ne kadar kaldı sizin ek gıdaya
Daha gecmediniz değil mi
Doğum günün kutlu olsun canım benim ❤ saglicakla.huzurla guzel ailen ve sevdiklerinle dolu dolu yillarin olsun ❤ 1de gitti misafirler biraz tiparladim orraligi yeni yattim sayilir. Cok fena gecmedi yine bugun sukur ❤
Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Ertesi gün ılık su ile banyo yaptırdık ve özellikle sabunlamadik başından vucudundan akan su pipiye değdi gitti
Oğlusun nasıl canim
Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Bende yengec burcuyumBu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Benimki de en çok onu sevdi. Sevdiği meyvelerle tatlandirmayi deneyebilirsin.Benim oğlum irmikli muhalebiden nefret etti oyls boyle değil bidaha yapmayacağım.kuzum kahvaltıya nezaman geçeceksiniz ? cnim sana zahmet yarin doktoruna kabizlikla ilgili bilgi alirmisin
Hayırlı olsun kuzumDun basladik tadima kuzum blw usulu havuc tadimindayiz❤ sizin nasil gidiuor
Baslangicta yavas ilerlemek daha iyi diye dusunuyorum bende ❤ tesekkur ederiiiz ❤Hayırlı olsun kuzum
Bizim de fena değil yeni pek bir şey tattirmadim yavaş ilerliyorum en son taze fasulye yedi.