O bölgeye sabun falan surmedik suya sokuyordum kuvete orası zaten yumusuyordu yapışan krem ve oluşan şeyler temizleniyordu. Çıkan çıkıyor çıkmayan kalıyordu. Zaten banyodan çıkarınca gene antibiyotikli krem suruyordum.
Ben tek çocukla bile töbe ettim 2 taneyi hiç düşünemiyorum ya.Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
İlk kızımda bu aylarda ne uyku problemi vardı ne diş
Gerçekten çok bunaldım iki çocukla güya tatil yaptık beyaz gittim beyaz geldim
Bizim evin altında kuaför var bir inip kaş aldıramadım
Hergün ayrı bir telaşla geçiyor. Ben de oradan oraya sürükleniyorum.
Ya bende cok zorlanıyorum ama 2.yi hic dusunmem fln demiyorum acaba bende bi terslik mi varBen tek çocukla bile töbe ettim 2 taneyi hiç düşünemiyorum ya.
Bilmiyorum artik onuda zaman gosterecek cogu bebekte agliyor icmek istemiyor o sutu getirmiyorlar cogu kisi aglamaya basladimi hemen mama veriyor bakalim 2 sene sagarak neler ogrenecegiz daha ama suanda farkediliyor emziren anneler yada sende emzirdin bugune kadar ilk zamanlar dort aya kadar falan benim uc saat sagmadimmi gogsum acir kasinirdi sabaha kadar tas gibi olurdu ve bayada sut gelirdi suan sertlesmede yok okadar sutte hergun sabah 13-15 cc sagardım bugun 5-6 cc anca geldi ki okadar saat sagmamistim gogsum yumusaktı daha bir ay once gogsum acisiyla kosa kosa sagarken suan asiri yumusak insallah seninki tekrar memeye doner yurekten isterim cnm boyle bana kolay geliyorda emzirmeden sagima gecmek gercekten cok zor olsa gerek
Canım ben zaten en baştan 2. Çocuğu düşünmüyorum. Hem geç olması hemde hamileliğimin zor geçmesi sebebiyle. Belki o yüzden olabilir.Ya bende cok zorlanıyorum ama 2.yi hic dusunmem fln demiyorum acaba bende bi terslik mi var
Gider canım gider hiç dinlemiyor artık çığlık çığlığa hele küçüğü uyutmuşsam daha çok gürültü yapıyorDüzenli yardımcı şart ben benlikten çıkıyorum 2 günde bir yemek yapsa ortalık toplasa evden çıkarken veya eve geldiğimde yardım etse yeter
Senin de büyüğün var yemek yapmama lüksümüz de yok.
Bugün 1 numaralı cadım parka kışlık montla gitti
Ben tüysüzüm kafam çok saçlı sadece sık kestiriyorum ama çok çavuk uzuyor her yer saç oluyor =(Artırıyorum, 5 hafta oldu ülkücü bıyıklarımla
Ya bende cok zorlanıyorum ama 2.yi hic dusunmem fln demiyorum acaba bende bi terslik mi var
Olabilir kuzum rabbim saglik versin bebeklerimize gerisi nasipCanım ben zaten en baştan 2. Çocuğu düşünmüyorum. Hem geç olması hemde hamileliğimin zor geçmesi sebebiyle. Belki o yüzden olabilir.
Takiliyorum kuzum zaten yoksa nasip gerisi ister iste ister istemeYas faktorundendir bende ikinci olsun isterim yasda musayit kardeside olsun yoldas bizler olmazsak birbirlerine destek olurlar
Bak bir onu başardık bebek üzerinden değil de genel olarak biri uyuyorsa sessiz olalım diye diye uyandırmıyor artıkGider canım gider hiç dinlemiyor artık çığlık çığlığa hele küçüğü uyutmuşsam daha çok gürültü yapıyor
Ben gittim kuaföre :)Artırıyorum, 5 hafta oldu ülkücü bıyıklarımla
Ah ah en fazla 90 CC sagabildim maşallah canım sanaLutfen bu hakaret olur benim autlerime 40 ml yazmis benimkiler en az 180 ml lik
Suan benimde cok az kuzum dolaptan iciyoruZ sutleri hatta 29 marttaki sut cikardim bugun normalde uc ay suresi uc ayi birhafta gecmis birsey olmaz herhaldeAh ah en fazla 90 CC sagabildim maşallah canım sana
İnşallah tekrar artar canımSuan benimde cok az kuzum dolaptan iciyoruZ sutleri hatta 29 marttaki sut cikardim bugun normalde uc ay suresi uc ayi birhafta gecmis birsey olmaz herhalde
Biz varız canım hem de çok fena. En son bugün yaptı aralıklarla üç kez. Kafama atsan yarardi diyebilirim. Pazartesi doktora götüreceğiz.Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum
Herkes tatilde galiba :)Nilufer_3457 kiz az dedi kodu yapak ne var yok anlat burası baya durgun benim adam halen küs kavga edelim diye az dalastim tepki vermiyo dısarıda anın tadını cıkarıyor galiba keyfi yerinde muhatap olmadi benle
Oh biz evde pinekliyelimHerkes tatilde galiba :)
Biz de memleketteyik yeni geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?