2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok sağol canım öyle yapayım ben de

Ben tek çocukla bile töbe ettim 2 taneyi hiç düşünemiyorum ya.

Göğüs terbiye oluyor ondan bence ilk zamanlardaki gibi olmaz. Ahh hem de nasıl zor üzülüyorum da ama yapacak bir şey de yok gibi. Allah razı olsun canım

Gider canım gider hiç dinlemiyor artık çığlık çığlığa hele küçüğü uyutmuşsam daha çok gürültü yapıyor

Gider canım gider hiç dinlemiyor artık çığlık çığlığa hele küçüğü uyutmuşsam daha çok gürültü yapıyor
Bak bir onu başardık bebek üzerinden değil de genel olarak biri uyuyorsa sessiz olalım diye diye uyandırmıyor artık
Tatilde külotla kahvaltıya gittiğini söylemiş miydim

Suan benimde cok az kuzum dolaptan iciyoruZ sutleri hatta 29 marttaki sut cikardim bugun normalde uc ay suresi uc ayi birhafta gecmis birsey olmaz herhalde
İnşallah tekrar artar canım
Bazen azaldığı oluyormuş.
Benim hep azdı ne yaptıysam artiramadim kısmet

Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum
Biz varız canım hem de çok fena. En son bugün yaptı aralıklarla üç kez. Kafama atsan yarardi diyebilirim. Pazartesi doktora götüreceğiz.
Sebze püresi
Meyvelerden kayısı ve armut püresi
Arada yoğurt
Bazen irmikli muhallebi veriyorum.
Bazen de yulaf ununa kayısı rendeleyip veriyorum.
Bir tatlı kaşığı irmiği yarım çay bardağı suda hasliyorum. Bir çay kaşığı pekmez katıp veriyorum. Meyve de eklenebilir.

Nilufer_3457 kiz az dedi kodu yapak ne var yok anlat burası baya durgun benim adam halen küs kavga edelim diye az dalastim tepki vermiyo dısarıda anın tadını cıkarıyor galiba keyfi yerinde muhatap olmadi benle
Herkes tatilde galiba :)
Biz de memleketteyik yeni geldik.

Sabah kahvaltıya diye çıkıp 3 öğün dışarıda yiyip gezip Şimdi geldik eve artık yemek yapmak bile istemiyorum ben Ya nerede hazır dondurulmuş vs bişeyler var onlardan yapıyorum en fazla, ev karmakarışık 2 valiz bir küçük çanta boşaltılmayı bekliyor dünden beri, yıkanılacak çamaşırlar toplanması gereken ev de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…