- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Besin | 1.gun | 2.gun | 3.gun |
Kabak | Dokundu, Tadina bakti. | ||
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Besin | 1.gun | 2.gun | 3.gun |
Kabak | Dokundu, Tadina bakti. | ||
Buharda canim 5 6 dk kdr 2 gundaha kabar var doya doya minciklasin parmagin ucu kdr yicek diye yarim kabak gitti arada bende yedim guzeldi amaçocuk kabaksız ölüyormuş ver arada annesi.. buharda mı pişirdin haşladın mı cnm.. alayım bende emziği bem tutmazsam ememiyor ama onu emer inşallah
Kafayı gömdü niye yazmadın
Besin 1.gun 2.gun 3.gun
Kabak Dokundu,
Tadina bakti.
Afiyet olsun cnmBuharda canim 5 6 dk kdr 2 gundaha kabar var doya doya minciklasin parmagin ucu kdr yicek diye yarim kabak gitti arada bende yedim guzeldi ama
5 ay 1 hfta kadariz kuzum ayip olur yazmiim dedimAfiyet olsun cnm
Siz tam ne kadarlıksınız şimdi
Paylastigin bilgiler icin tesekkur ederiz bakalim bizler neler yasicazmeraba kizlar.basligi gorunce birseyler yazmak istedim.2018 ekim annesiyim. 5 aylikken 3 gun kuralina gore tadimlara basladik biz.6 aylik olana kadar elma armut kabak havuc balkabagi muz yogurt patates gibi seyleri verdim.meyveleri cam rendeden gecirdim hem suyunu hem posasini verdim.sebzeleri minik minik dograyip haslayip catalla ezip yedirdim.6 aylik olana kadar gunde 2 ogun.her ogunde 3-4 cay kasigi kadar yedi.6 aylik olunca yumurtaya basladik.haslanmis yumurtanin sarisina azicik su ve pekmez katip karistirip her sabah yedirdim.doktor onerisiydi.bazi gunler hicbirseyi yemedigi de oldu tabi.ama 7 ayliktan itibaren gunde 3 ogun oldu.kofteye kiymaya basladik.simdi 8.5 aylik.meyve emzikleri ya da filesi kullanmadim simdilik ihtiyac gormedim.fikir olsun diye yazdim.afiyet olsun bebislere :)
Senin doktor bekle demisti kuzum dimi , bende basladim gitti ama zaten oyle yemiyor mincirip oynuyor tadina bakiyo okadarBizim 6. Aya az kaldı 28 hazirani bekliyorum
Besin 1.gun 2.gun 3.gun
Kabak Dokundu,
Tadina bakti.Dokundu.Mincikladi
Kabakli ellerini yaladi.
Biz de 3 gün önce yoğurt ile başladık kızlar. Doktorum yoğurdu günlük sütten yapmamı, ilk mayalayacağımda activia nın sade probiyotikli yoğurdunu maya olarak kullanmamı söylemişti. Sonraki yaptıklarını da bu yaptığın yoğurtla mayalarsın dedi. Gerçekten çok güzel oldu tadı. Hiç ekşi olmadı. 1 litre sütü 2 yemek kaşığı yoğurtla mayaladım. 2 tatlı kaşığı ver ilk gün, sonra da her gün 2 tatlı kaşığı arttır demişti doktorumuz. Bizim monnik ilk gün 1 tatlı kaşığını zor yedi. Yüzünü buruştura buruştura :) İkinci gün de 1 tatlı kaşığı anca yedi. İstemediğinde zorlamıyorum ki yemeyi tamamen reddetmesin diye. Ama dün gayet güzel 4 tatlı kaşığına yakın yedi. Kaşığa doğru eğilip ağzını açıyordu yavrum kuş gibi Bakalım bugün nasıl olacak iştahı
Senin doktor bekle demisti kuzum dimi , bende basladim gitti ama zaten oyle yemiyor mincirip oynuyor tadina bakiyo okadar
Insalah artik gorecegizz kuzm sagolEvet o yüzden bekliyorum hayırlı olsun pasama iştahlı olsun kuzu
Nasıl yaptın canım ellerine sağlıkKızlar ben sütten lor peyniri denedim tuzsuz.. peynir yemeye başladı mı kendim yapacağım kalan peynir altı suyuda çok faydalıymış çorbalarına falan katılırmış:)))
Cnm tam ölçülü yapmadım.. süt kaynatıyordum tencerenin içine yarım litreden biraz fazla ayırdım denemelik:) kaynarken içine sirke damlattım 2-3 yemek kaşığı kadardır herhalde süt kesildi biraz daha kaynatıp suyunu süzdüm süzgüde bekleyecekti sabaha kadar ama eşim gitmiş yemiş foto bile çekemedim limon suyu ile de kesilmesi sağlanıyormuş tam ölçüsü var nette kendiniz yemek için tızluda yapabiliyorsun ben önce denemiştim onuda süt kesildiğinde:) süzdüğün suyuda azar azar yemeklerde kullanabiliyormuşsun hamur işlerinde falanda.Nasıl yaptın canım ellerine sağlık
Sadece 2 gin bekleyebiliyor kuzumama bilgin olsun nasil lor guzrl oldumuKızlar ben sütten lor peyniri denedim tuzsuz.. peynir yemeye başladı mı kendim yapacağım kalan peynir altı suyuda çok faydalıymış çorbalarına falan katılırmış:)))
Evet cnm baktım çok beklemiyormuş özellikle tuzsuz olanı.. az az yaparım günlük yeriz beraber ben daha soğumadan tadına bakmıştım güzeldi tuzsuz olunca tatlımsı gibiydi.. eşim yiyivermiş mutfakta görünce hepsini bitirdiğine göre olmuş diye tahmin ediyorumSadece 2 gin bekleyebiliyor kuzumama bilgin olsun nasil lor guzrl oldumu
oo elleerine saglikkk siz hic baslamadinz daba dimi biz bugun patates yaladik |
1.gun | 2.gun | 3.gun | alerji | |
Kabak | tadina bakti | oynadi yaladi | sebze filesi ile yedi oynadi yaladi | yok |
Patates | oynadı biraz yedi | |||