- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kızlar avokado verdiniz mi hiç ben bulamıyorum mevsim değil sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migroslarda olabilir ama bizm burda bnde bulamadim yaz diye cabuk bozuluyormus getirmiyolarmisKızlar avokado verdiniz mi hiç ben bulamıyorum mevsim değil sanırım
Alerjik ve acılı baharatlar yasak. Saydigim baharatlar güvenli. Kimyon filan zaten ilk aylarda bile gaz için çoğu doktor tarafından güvenli bulunuyor. Karabiber pul biber gibi acı baharatlar, muskat vs gibi halüsinojen baharatlar yasak.
Hazimsizlik yaptigi icin 8. Aydan sonra oneriyor doktorlar vermek isteyen verebilir tabikiAlerjik ve acılı baharatlar yasak. Saydigim baharatlar güvenli. Kimyon filan zaten ilk aylarda bile gaz için çoğu doktor tarafından güvenli bulunuyor. Karabiber pul biber gibi acı baharatlar, muskat vs gibi halüsinojen baharatlar yasak.
Ben havucu zor bulmusum avokadoda neyKızlar avokado verdiniz mi hiç ben bulamıyorum mevsim değil sanırım
Olabilir canım bende acaba mevsimi mı değil diye düşündüm iki büyük pazara marketlere baktım yokMigroslarda olabilir ama bizm burda bnde bulamadim yaz diye cabuk bozuluyormus getirmiyolarmis
Ben dün migrostan aldım.Olabilir canım bende acaba mevsimi mı değil diye düşündüm iki büyük pazara marketlere baktım yok
Ya bende bakayim ozamanBen dün migrostan aldım.
Ya evet okudum biyerde ama bulamıyorummPapatyamaviss yazını okudum da alerjik te on dakika sonra kızarıklık geçiyorsa sayılmıyor muymuş? Alıntılamadım önceki sayfada kaldı
Yanına azda kuru yapıvereydin bunları görünce benim kıza üzülüyorum bu gün kahvaltıda 1/8 yumurta ikindi de 1 yemek kaşığı fasülye yedi eline sağlıkKızlae artık pilav mı denir lapa mı denir bilemedim 2 tatlı kaşığı pirinçten yaptım hepsi tabaktaki ama fazla kesinlikle 2 öğün kadar oldu bakalım yiyecek mi tavuk suyunda pişirdim yağ eklemedim tavuk suyu zAten yağlı diye
Olsun yer zamanla ya, yumurtayı artırırsın, mesela patates kabak rendeleyip uzerine yumurta sarısı kırıp o şekilde pişirip yarısını yedirebilirsin koparıp ağzına konulan şeyleri çok güzel yiyorlar, pilavın yarısını yedi yoğurdu bitirdi ve ardından da emdiYanına azda kuru yapıvereydin bunları görünce benim kıza üzülüyorum bu gün kahvaltıda 1/8 yumurta ikindi de 1 yemek kaşığı fasülye yedi eline sağlık
Keşkek gibi olmus bilirmisin sen cok severim ben keskek de daha az pirinç tabi tavuk yogunlukluKızlae artık pilav mı denir lapa mı denir bilemedim 2 tatlı kaşığı pirinçten yaptım hepsi tabaktaki ama fazla kesinlikle 2 öğün kadar oldu bakalım yiyecek mi tavuk suyunda pişirdim yağ eklemedim tavuk suyu zAten yağlı diye
Kıyamadım erik suyu yapmıştım biraz ona da içirdim ben daha öyle denemedim cnm sebzeyi tek tek çatalla ezip veriyorum yemeyi biraz daha öğrendin deneyeceğimOlsun yer zamanla ya, yumurtayı artırırsın, mesela patates kabak rendeleyip uzerine yumurta sarısı kırıp o şekilde pişirip yarısını yedirebilirsin koparıp ağzına konulan şeyleri çok güzel yiyorlar, pilavın yarısını yedi yoğurdu bitirdi ve ardından da emdi
Kuzum keşkeği pirinçli mi yapıyorsunuz siz buğdaylı gördüm ben bir tek ablam çok yapar küçük kızı sürekli istiyor 5 yaşındaKeşkek gibi olmus bilirmisin sen cok severim ben keskek de daha az pirinç tabi tavuk yogunluklu
Bimez miyiz milli yemeğimiz pirinçli keşkek bilmiyoruz ya buğdaylı bizimkiKeşkek gibi olmus bilirmisin sen cok severim ben keskek de daha az pirinç tabi tavuk yogunluklu
Canım o bebeklerin doğal bi refleksi. Boğulma vs durumlarında koruyucu olması için . Zamanla yok olması için hafif pütürlü şeyler vermeye çalış. O hazır mamalar tamamen pürüzsüz oluyor. Kendin çatalla ezerek versen daha iyi. Doktor bize çok zorda kalmadıkça kullanmayın o mamaları dedi. Evdeki pürelere göre çok lezzetli, aşırı tatlı meyvelerle yapıldığı için alışıp sonra normal sebze yemeklerini reddediyorlarmış. Zaten hepsi meyveli dikkat edersen tek sebze püresi satmıyorlar gördüğüm kadarıyla, bebek severek yesin, satılsın diye meyveyle tatlandırmışlar.Ben kavanoz maması veeiyorum hero baby bide arının aromalı suyla pişirilen pirinç unlarından veriyorum benim kız ağzına parçalı gelince öğürüyor kusuyor gbi yapıyor nye öyle yapıyor kızlar
Sağol canım kavanoz mamasını mama kaşığına koyup bi yere giderken mızmızlanmasın atıştırsın dye yediriyorum elma kayısı şeftali püresini kendim pişirip yediriyorum bazenCanım o bebeklerin doğal bi refleksi. Boğulma vs durumlarında koruyucu olması için . Zamanla yok olması için hafif pütürlü şeyler vermeye çalış. O hazır mamalar tamamen pürüzsüz oluyor. Kendin çatalla ezerek versen daha iyi. Doktor bize çok zorda kalmadıkça kullanmayın o mamaları dedi. Evdeki pürelere göre çok lezzetli, aşırı tatlı meyvelerle yapıldığı için alışıp sonra normal sebze yemeklerini reddediyorlarmış. Zaten hepsi meyveli dikkat edersen tek sebze püresi satmıyorlar gördüğüm kadarıyla, bebek severek yesin, satılsın diye meyveyle tatlandırmışlar.
İlk başladığımızda benimkide yapıyordu artık çok az yapıyor alışıyorlar.. yumurtayı ezerek vermiştim zor yedi sonraki gün küçük parçalar halinde verdim damağıyla kendi ezdi daha kolay oldu cnm. Birde doktor bize çilek 1 yaşına kadar vermeyin dedi..Ben kavanoz maması veeiyorum hero baby bide arının aromalı suyla pişirilen pirinç unlarından veriyorum benim kız ağzına parçalı gelince öğürüyor kusuyor gbi yapıyor nye öyle yapıyor kızlar