- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kuzum ben yoğurda katıp verdim çok minik minik doğradim çiğ olarak cacık gibi öyle yedi. Gerçi blw yapıyorsun onda nasıl olur bilmemsemizotunu nasıl verdin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben yoğurda katıp verdim çok minik minik doğradim çiğ olarak cacık gibi öyle yedi. Gerçi blw yapıyorsun onda nasıl olur bilmemsemizotunu nasıl verdin canım
Taze yoğurt yapmam lazım canım bi kaç gün oldu eskidi yoğurt taze yapınca birde öyle deniyimKuzum ben yoğurda katıp verdim çok minik minik doğradim çiğ olarak cacık gibi öyle yedi. Gerçi blw yapıyorsun onda nasıl olur bilmem
Yağda kavurma şimdi zararlı değil mi canım ? Öyle mi yaptinRendeledim canım sonra ezilene kadar sos gibi olana pişirdim yarım domates yetiyor bile
Kız sen bunları veriyorsun ne zaman emziriyorsun dengeyi nasıl kuriyorsun saatlerini nasıl ayarliyorsun? Maşallah kuzuya hep iştahlı olsunVeriyorum veriyorum tarif kitabında domatesli yumurta diye yazıyor menemen yaptım bende bi kaç kez yedi
Hatta bebek muhlaması bile yaptım❤❤
8 olcek ne demek 240cc bir su bardagi kadar canim insan ister istemez sayiyor altinsaat vermiyorum artik onun birsey yiyip ictigino bile unutuyorumCanımm sende bırak sayma ne kadar içti içmedi gerilme bununla mesela bak bizde bilmiyoruz ne kadar emeğini, sende sayma çocuğu da sıkıştırma 2-3 saatte bir teklif et ne kadar içerse içmedi deyip yarım saat sonra bi daha verdikçe bıkmıştır belki çocuk ne biliyim ( 8 ölçek ne demek onu bile bilmiyorum belki iyi bişeydir )
Ay kizlar siz baya baya ilerlemissiniz maşallah ben yerimde sayiyorum bir de kabız diye nerdeyse askıya aldım ek gidayi yumusta denemek istiyorum en azındanDomates hosuna gittu demek bak bakim bisey olacak mi bixde bugun doke saca yedik biraz kahvalti ederknde niraz yumrta yedi
7.ayda bidaha denixez bakalim gecer en kisa zamanda insallahTüh iyi farketmisin insallah tez gecerde pasa evini batirir cokca kesik süt koksun evin bolca
Ben sadece sırayla göğsümü vermeye çalışıyorum 3 saat ara vererek bi sağ sonra sol veriyorum o yüzden anlamıyorum mesela şimdi bana göre hiç sütüm yok boş gibi ama yetiyor demekki açlıktan ağlamıyor bugün akşam öğünü de vermedim8 olcek ne demek 240cc bir su bardagi kadar canim insan ister istemez sayiyor altinsaat vermiyorum artik onun birsey yiyip ictigino bile unutuyorum
Sen en azindan memede kalma dakikasini az cok tahmin edersin yads gogsun rahatlamasindan binevi sizde takiptesiniz goz gordumu yurek dayanmiyor istemsiz birsey bu sayma mevzusu buLugu gectim gunluk az gelen sutum bile duruyor yerinde
Normal yumurta verdim ilk omlet yaptim eline verdim sonra hasladim bikere yogurtla verdim simdi tavada kiriyorum top seklinde ordan hem ben yiyorm hem ona tirtiklattiriyorum su da yanimda oluyo zorlanirsa su veriyorum canim sen oeynir labbe yogurt deneyebilirsin yanindaAy kizlar siz baya baya ilerlemissiniz maşallah ben yerimde sayiyorum bir de kabız diye nerdeyse askıya aldım ek gidayi yumusta denemek istiyorum en azından
Nasıl verdin kuzum sen yumurtayı boğazına yapışmaz mi
Bir de organik mi verdiniz yoksa normal market yumurtasi mi
Erken bence de. Büyük oğluma bu sıralar vermiştim ishal olmuştu mukuslu mukuslu. Alerjik bünyesi olanlar özellikle ertelemeli bemceEt suyu icn erkrn degilmi bilemrdim kuzum afiyet olsun minige
Kurban olduğum canım nasıl yapıyon bunları utandım şimdi kendimdenPatatesli yumurta yaptım ( minik bir patates haşladım+ yumurta sarısı+ 1 tatlı kaşığı kadar tam buğday un + bi kaç damla zeytinyağı sonra tavada yine az bir yağda pişirdim altı kısık şekilde, tabaktaki 3/2 si kadardı hepsini yedirmedim ama severek yedi versem daha yerdi)
Kayısı püresi
Tuzsuz peynir
Ah canım valla güneşle kavga dövüş yapıyorum çoğunlukla kucağımda oluyor kolum ağrıyınca mutfağa yere bırakıyorum en son patates soğan teneke kutularımı uzerine devirdi mutfak çok ilgisini çekiyor karıştıracak çok şey var bu da benim işime geliyor veriyorum eline bir silikon kevgir o onunla uğraşıyor bende hazırlıyorum sıkılınca ver bi süzgeç tamamdırKurban olduğum canım nasıl yapıyon bunları utandım şimdi kendimden
Ac kalsa aglar kuzum bizimki cok agliyor emzikle susuyor acliktan ama sut icmiyor simdi dicen nerden bildin acaba aglamasinin acliktan oldunu aksam 20:00 den sonra cocuk süt vs icmiyor emzik sanip bir iki cek birak yaptirdiklarim oluyor sabah 07:00 kadar agladikca biberon ver cikar yapiyorum bugun mesela 60 cc icti okadarsaat sabah agliyor normalde oyunlar oynardı şimdi huzursuz sut verdim icmedi biskuvi yedirdim sabahin 07 deBen sadece sırayla göğsümü vermeye çalışıyorum 3 saat ara vererek bi sağ sonra sol veriyorum o yüzden anlamıyorum mesela şimdi bana göre hiç sütüm yok boş gibi ama yetiyor demekki açlıktan ağlamıyor bugün akşam öğünü de vermedim
Tavada top pisen nasil yedi kuzum sabah kahvaltida yagda yaptigimda ben ona hasliyordum yagda yumurta yermiNormal yumurta verdim ilk omlet yaptim eline verdim sonra hasladim bikere yogurtla verdim simdi tavada kiriyorum top seklinde ordan hem ben yiyorm hem ona tirtiklattiriyorum su da yanimda oluyo zorlanirsa su veriyorum canim sen oeynir labbe yogurt deneyebilirsin yaninda
Allah allah o kadar doktora da götürdün ne derdi var bi reddeder iki reddeder sonra aç mecbur alacak deriz ama seninki de aç kalıyor sürekli daha küçük de günde 2 kez ek gıda vermeye çalış bari yanında sende ye o zaman hevesleniyor bebekler, katabileceğin herşeye de anne sütünden kat bari oyle alsınAc kalsa aglar kuzum bizimki cok agliyor emzikle susuyor acliktan ama sut icmiyor simdi dicen nerden bildin acaba aglamasinin acliktan oldunu aksam 20:00 den sonra cocuk süt vs icmiyor emzik sanip bir iki cek birak yaptirdiklarim oluyor sabah 07:00 kadar agladikca biberon ver cikar yapiyorum bugun mesela 60 cc icti okadarsaat sabah agliyor normalde oyunlar oynardı şimdi huzursuz sut verdim icmedi biskuvi yedirdim sabahin 07 de
Suan aglicak durumdayimAllah allah o kadar doktora da götürdün ne derdi var bi reddeder iki reddeder sonra aç mecbur alacak deriz ama seninki de aç kalıyor sürekli daha küçük de günde 2 kez ek gıda vermeye çalış bari yanında sende ye o zaman hevesleniyor bebekler, katabileceğin herşeye de anne sütünden kat bari oyle alsın
Ben yedirdigimde hemn değenyerler kizariyo yarim saate geciyo kaka degisiyo
Boşver gece içmesin canım gündüz iyi içsin de hem gece beslenmesini bizimde kesmemiz gerekiyor biz beceremiyoruz bak seninki rahatsın uyusun sabaha kadar büyüsün kuzum üzme sen kendini,Suan aglicak durumdayim
Kuzum kucukkende ayniydi ama zorla iciriyordum bes di gelir emzik cikar biberon ver yapardim simdi biliyor emzik biberon yap icmiyor heryer sut kuduruyor icen yok bugun yogurtla corba yedirdim ama gece verilmiyor iste uyudu icin aglaya aglaya sabah ediyoruz
Biktim poset dolusu ilactanda cocugu doktora gorurmekten hicbisey yok diyorlar bi bebek neden sut istemez anlayamadim halen daha
Canım ben çiğ vermek istemedim domatesi asidi falan gitsin diye pişirdim, normal rendeledim ve suyunu çekene kadar pişirdik boyle sos gibi oldu ve çok sevdi ekşimsidir ya aslında domates ben sevmez diye düşünmüştüm ama sevdi kahsenin de bebeği çok sevmiş domatesi, yarım domates yetiyordu, sonraki gun domatesi oyle pişirip uzerine yumurta sarısı kırdım menemen oldu o şekilde yedirdim, domatesi çorbalarında salça niyetine kullanırım renk olur en azından diye erken başladım benS Sevimlipanduf domatesi nasıl yaptin canım