- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Sogan sarimsam çiğ gösteriyor evet taze sarımsak bulursamtattircam ama suan taze sogan var onu denicem mutlakaKuzum bu uygulamanın adı nedir :) sarımsağı çiğ olarak mı tattıracağız ben yemeklerine vs koyacağız sanıyordum
Mutlu oldugu yontem en guzeli benceSelam hanımlar biz ek gidaya başlayalı 1.5 ay oldu ne tadım nede blw yi beceremedik tamamen doğaçlama ilerliyoruz
Oh afiyet olsunBiz de dün ek gıdaya başladık kızlarSemizotu ve pirinci az suda haşlayıp çatalla ezip verdim Yüzünü buruşturdu öğürdü sevmedi Ama oynaya zıplaya biraz yedirdim bakalım bugün ne yapsam da yese diye düşünüyorum
Biz de dün ek gıdaya başladık kızlarSemizotu ve pirinci az suda haşlayıp çatalla ezip verdim Yüzünü buruşturdu öğürdü sevmedi Ama oynaya zıplaya biraz yedirdim bakalım bugün ne yapsam da yese diye düşünüyorum
Tek sebze verdim de doktorumun tavsiyesi ile içine pirinç kattım canım. Bugün de kabak verdim. Onu hiç yemedi tükürdü öğürdü ağzını kitledi. Ben de zorlamadım. Mamada ve memede de pek iştahlı değildi bizim kız zaten de ek gıda da öyle olacak sanırımBiraz daha basit başlangiçlarda yapabilirsin. İkili karışımlar yerine tek bir sebzeyi haşlayıp verebilirsin 3 gün kuralı ile.
Hiç belli olmaz canım ilk seferde sevmedi diye düşünüyorsun bir dahakinde hoşuna gidebiliyor. Ben ne verirsem hep ilk verisimde yüzünü burusturiyor korka korka alıyor sanki. İlk kez sütten başka bir şey tadıyor normalTek sebze verdim de doktorumun tavsiyesi ile içine pirinç kattım canım. Bugün de kabak verdim. Onu hiç yemedi tükürdü öğürdü ağzını kitledi. Ben de zorlamadım. Mamada ve memede de pek iştahlı değildi bizim kız zaten de ek gıda da öyle olacak sanırım
İnşallah öyle olur canım. Yarın da taze fasulye tattırayım diyorum. Belki onu severHiç belli olmaz canım ilk seferde sevmedi diye düşünüyorsun bir dahakinde hoşuna gidebiliyor. Ben ne verirsem hep ilk verisimde yüzünü burusturiyor korka korka alıyor sanki. İlk kez sütten başka bir şey tadıyor normal
Merhaba canım taze fasülyeyi nasıl veriyorsunİnşallah öyle olur canım. Yarın da taze fasulye tattırayım diyorum. Belki onu sever
Henüz vermedim canım. Haşlayıp çatalla ezip üzerine de zeytinyağı ekleyip vermeyi düşünüyorum.Merhaba canım taze fasülyeyi nasıl veriyorsun
Canim bnimde oyle oluyo yumurta ilk gun agzini kitledi 2gub azcik isirdi 3.gunbi ceyrek sarisi yedi saplata saplata oule dusunmeİnşallah öyle olur canım. Yarın da taze fasulye tattırayım diyorum. Belki onu sever
İnşallah iştahlı olur canım hepimizin bebekleriCanim bnimde oyle oluyo yumurta ilk gun agzini kitledi 2gub azcik isirdi 3.gunbi ceyrek sarisi yedi saplata saplata oule dusunme
Ay insallah azda olsa yemegi yemeyi sevrb bebekler olsunlar , 2 kasik ilaci zor icirdimİnşallah iştahlı olur canım hepimizin bebekleriAblamın oğlu bebekken böyleydi. 5 yaşına geldi hala binbir nazla yer yemeğini. Her şeyi de yemez. Azıcık zorlasan kusar filan. Umarım öyle olmaz
Ben 2 gyn once verdim taneler cikmali yada olgunlasmamis olmali canım, ama haslaninca zarı soyuldu p bna biraz riskli geldiTaze fasülye ve semizotunu 6. ayda verebilir miyiz kızlar? Fasülye için 8 ay deniyor ama bilemedim
Ben 2 gyn once verdim taneler cikmali yada olgunlasmamis olmali canım, ama haslaninca zarı soyuldu p bna biraz riskli geldi
Ben taze faaulyeyi verdim canım. Kabizdi ne zamandır onu verince ilk defa normal yaptı belki de bazı bebekleri ishal yapabilirTaze fasülye ve semizotunu 6. ayda verebilir miyiz kızlar? Fasülye için 8 ay deniyor ama bilemedim
Yok vermedim kuzum blw usulu gittigiim icin semizotunudirek nasil verebilirm bilmedim belki omlet yapilabilir ama bizim icin 1 hafta en az askida ek gida iyilesene kdrBiraz bekleyeyim onu vermek için o zaman ben. Peki semizotu verdin mi canım hiç? Bazı tariflerde var ama listelerde kaçıncı ayda verilebileceği yazmıyor
Ben taze faaulyeyi verdim canım. Kabizdi ne zamandır onu verince ilk defa normal yaptı belki de bazı bebekleri ishal yapabilir