Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Biz de dün ek gıdaya başladık kızlar Semizotu ve pirinci az suda haşlayıp çatalla ezip verdim Yüzünü buruşturdu öğürdü sevmedi Ama oynaya zıplaya biraz yedirdim bakalım bugün ne yapsam da yese diye düşünüyorum

Oh afiyet olsun tarifler @sevimlipanduftan sorulur

Biraz daha basit başlangiçlarda yapabilirsin. İkili karışımlar yerine tek bir sebzeyi haşlayıp verebilirsin 3 gün kuralı ile.

Biraz daha basit başlangiçlarda yapabilirsin. İkili karışımlar yerine tek bir sebzeyi haşlayıp verebilirsin 3 gün kuralı ile.
Tek sebze verdim de doktorumun tavsiyesi ile içine pirinç kattım canım. Bugün de kabak verdim. Onu hiç yemedi tükürdü öğürdü ağzını kitledi. Ben de zorlamadım. Mamada ve memede de pek iştahlı değildi bizim kız zaten de ek gıda da öyle olacak sanırım

Hiç belli olmaz canım ilk seferde sevmedi diye düşünüyorsun bir dahakinde hoşuna gidebiliyor. Ben ne verirsem hep ilk verisimde yüzünü burusturiyor korka korka alıyor sanki. İlk kez sütten başka bir şey tadıyor normal

İnşallah öyle olur canım. Yarın da taze fasulye tattırayım diyorum. Belki onu sever

Canim bnimde oyle oluyo yumurta ilk gun agzini kitledi 2gub azcik isirdi 3.gunbi ceyrek sarisi yedi saplata saplata oule dusunme
İnşallah iştahlı olur canım hepimizin bebekleri Ablamın oğlu bebekken böyleydi. 5 yaşına geldi hala binbir nazla yer yemeğini. Her şeyi de yemez. Azıcık zorlasan kusar filan. Umarım öyle olmaz

İnşallah iştahlı olur canım hepimizin bebekleri Ablamın oğlu bebekken böyleydi. 5 yaşına geldi hala binbir nazla yer yemeğini. Her şeyi de yemez. Azıcık zorlasan kusar filan. Umarım öyle olmaz
Ay insallah azda olsa yemegi yemeyi sevrb bebekler olsunlar , 2 kasik ilaci zor icirdim

Taze fasülye ve semizotunu 6. ayda verebilir miyiz kızlar? Fasülye için 8 ay deniyor ama bilemedim

Ben 2 gyn once verdim taneler cikmali yada olgunlasmamis olmali canım, ama haslaninca zarı soyuldu p bna biraz riskli geldi

Biraz bekleyeyim onu vermek için o zaman ben. Peki semizotu verdin mi canım hiç? Bazı tariflerde var ama listelerde kaçıncı ayda verilebileceği yazmıyor

Biraz bekleyeyim onu vermek için o zaman ben. Peki semizotu verdin mi canım hiç? Bazı tariflerde var ama listelerde kaçıncı ayda verilebileceği yazmıyor
Yok vermedim kuzum blw usulu gittigiim icin semizotunudirek nasil verebilirm bilmedim belki omlet yapilabilir ama bizim icin 1 hafta en az askida ek gida iyilesene kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…