Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben şok 😳 yedi kızlar ağzını aça aça kaşık bekledi yoğurdun hepsini, semizotunun yarısını yedirdim daha da yerdi ben vermedim kalanını da akşam yemeğimizde bize salça olursa o zaman veririm dedim 😍😍
Masallah kizina canim
Uykuda seni üzüyor ama yemek konusunda üzmüyor neyseki
Oyle olsa cok cok zor inanki

Merhaba hanımlar

Kızıma kendi yemesi için muz dilimleri verdim ama yiyemediği için çok sinirlendi ve yemeyi reddetti. Blw için çok olumlu yazılar okudum yabancı kaynaklı. Denemek istedim ama şimdilik olumlu yaklaşmadı. Belki tokken alıştırma yapmam lazım,bilemedim.

Masallah kizina canim
Uykuda seni üzüyor ama yemek konusunda üzmüyor neyseki
Oyle olsa cok cok zor inanki
Aynen canım çok şükür iyi şimdilik yemesi uykudan yana bana çekmiş bende çok zor uyurdum eskiden uykuya geçişin uzun sürerdi, yemesi de babasına çekmiş 😂 yeni bir baskül ailesi geliyor 😂😂

Merhaba hanımlar

Kızıma kendi yemesi için muz dilimleri verdim ama yiyemediği için çok sinirlendi ve yemeyi reddetti. Blw için çok olumlu yazılar okudum yabancı kaynaklı. Denemek istedim ama şimdilik olumlu yaklaşmadı. Belki tokken alıştırma yapmam lazım,bilemedim.
Bizim doktorda onermedi blw yi birsey cocuklarda yapıyoruz dedi ama cok kısık konustugu icin almayamadjm
Onersede ben yapamazdim kasikla bile dokuyor sinir oluyorum dokse heryere dayanamam
😂
Birde blw istiyorsan cocuk alisana kadar meyve suzgeclerinde verebilirsin disini kasiyor hem guzel yiyorlar

Taze fasulyeyi bizim kız da sevmedi bi kez verdim tattı suratı turşu tadıyor gibi buruşturdu iki uç kaşık yedi zorlamadım 3-4 gun sonra bi daha denedim bi daha sevmedi 😂😂
Ben yoğurt ve zeytinyagiyla verdim sevdi canım öyle deneyebilirsin. Tek pek sevilmez cidden 😁 bir yerde yumurta sarısı kırıyordu üzerine belki öyle de verilebilir.

Bizim doktorda onermedi blw yi birsey cocuklarda yapıyoruz dedi ama cok kısık konustugu icin almayamadjm
Onersede ben yapamazdim kasikla bile dokuyor sinir oluyorum dokse heryere dayanamam
😂
Birde blw istiyorsan cocuk alisana kadar meyve suzgeclerinde verebilirsin disini kasiyor hem guzel yiyorlar

Gerçekten hem kendini hem ortalığı batırdı :) hiç görmedim meyve süzgeçlerini. Bir bakayım şimdi. Teşekkür ederim önerin için❤

Kızlar ben dün oğluma havuç kabak ve patates püresi yaptım bir kabız oldu fitil attikta rahatladı :)

Merhaba hanımlar

Yanlis sunmussin bebegine canım sinirlenmesi normal su sekil yapsbilirsin avucundan cikicak ladar boyitta muxu ilk kes sonrasinda kabugunu 2 3 cm soy ki elinden kaymadsn dibinden tutup ustten de muzuni yesin görsel ekleyeccegum senin icin

Merhaba hanımlar

Birde vu sekilde deneyip deneyimini yazarmisin kuzum muzu sen elinle ver tuysmazsa eminim kapacsktir elinden yada o tutarken kaymamasi icn alttan destekle

Eklentiler

• Screenshot_20190712-062815.png
    Screenshot_20190712-062815.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 50
Birkac ornek daha birakiyorum , mesela elmads gosterdigi gibi nn seftalide yapiyorum bi kebardindan isirip ona veriyorum parmak boyutu okdumu kayiyor cok elinden tutamsyip dinirleniyor

Eklentiler

• Screenshot_20190712-062905.png
    Screenshot_20190712-062905.png
    293,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20190712-062836.png
    Screenshot_20190712-062836.png
    304,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20190712-062844.png
    Screenshot_20190712-062844.png
    340 KB · Görüntüleme: 58
Birkac ornek daha birakiyorum , mesela elmads gosterdigi gibi nn seftalide yapiyorum bi kebardindan isirip ona veriyorum parmak boyutu okdumu kayiyor cok elinden tutamsyip dinirleniyor

Kuzum bu uygulamanın adı nedir :) sarımsağı çiğ olarak mı tattıracağız ben yemeklerine vs koyacağız sanıyordum 🙈

X