- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Ah canim aynindan bense de var aile olarak ama ben cok pis korkurtum kanli kaka yapıyor vs kendisi direk yerse nefessiz bile kalabalir varsa eger alerjisi gibisindeb benden gizli bisey vermeyi birak yanimdayken bile airf siniretmwk icin veriim mi fln yapiyolar artik alistilar epey biraz sert olmak en guzeli bu konudamerhaba kızlar. Grup çok iyi olmuş. Size sormak istediğim birşey var.
Bizim oğlan 4 gün sonra 5 aylık oluyor. Sağlık ocağındaki ebe 6 ay dolmadan ek gıdaya başlamamamı söyledi ama ben kararsızım.Bilenler vardır belki oğlum doğduktan 2 ay sonra mukuslu sıvı kaka yapmaya başladı. Çok nadir düzeldiği oluyor ama genel olarak hâlâ bu sekilde yapıyor. Çocuk doktoru çocuk alerji deri testi katı diyet ne yaptıysak buna çözüm bulamadık. Malesef kendi tadım yapmadan neye alerjisi olduğunu anlayamadık
sorum ve sorunum şu ki 3 gün kuralını uygulamak istiyorum fakat şu büyükler öyle yoruyor ki beni size anlatamam. Çok ciddi bir şekilde uyarmamıza rağmen eşimin ailesi de benim ailem de çocuğun ağzına birşeyler tıkıştırmaktan vazgeçmiyor. Çok sinir bozucu bir durum. Dün çocuğun kakasından karpuz çıktı. Önceki gün annemdeydim şüphelendim aradım hemen biraz verdim dedi. Birşeyler yemek istiyor artık diyo.
Etrafımda bu kadar engel varken ben bu 3 gün kuralını nasıl uygulayacağım arkadaşlar ya? Alerji durumundan bahsediyorum. Yok ne alerjisi yok alerjisi falan .. Ya ben bu çocuğun annesiyim bir problem olduğunun farkındayım ama anlatamıyorum anlatamıyorum anlatamıyorum.