2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bana sürgü verdiler wc için yatmaktan helak oldum valla ben 1-2 saat yatar cıkarım dıyordum resmn yatıya kaldım

Hangi kliniğe gidiyorsun canım merak ettim beni de yarım saat yatırıp eve yolladılar hatta 20 dk dediler ben yarım saate tamamladım başkentte yaptırdım bu arada ben.bu arada üçüncü gün normal hayatıma döndüm dışarı çıktım birkaç şey aldım mağazalardan içimden böyle yapmak geldi hayırlısı olsun doktoruma güvendim yatmana gerek yok demişti inşallah pişman olmam

Medicana çamlıca canım bana göre de bu kadar yatma fazla yanı en azından tuvalete gonderseler sürgü cok zor afedersin progestan kapsülü bile onlar veriyor vajınal yoldan ben atarken zorlanırım diye.Eve gitseydım bu kadar sırt üstü hayatta yatmazdım bilemiyorum işte burda böyleymiş.

Şu an an kötü hissettim ya bugün yarın ben de tekrar yatayım bari

Şu an an kötü hissettim ya bugün yarın ben de tekrar yatayım bari
Hayıırr kötü hissetme kendini normal olan 1-2 saat hastanede dınlenme ama benım gıbı dümdüz değil sonra evde dıkkatli davranmak 3 4 gun sonrada dısarıda kendını kollamak darbeye carpmaya vs karsı

Hayıırr kötü hissetme kendini normal olan 1-2 saat hastanede dınlenme ama benım gıbı dümdüz değil sonra evde dıkkatli davranmak 3 4 gun sonrada dısarıda kendını kollamak darbeye carpmaya vs karsı
umarım hepimiz bu sürecin sonunda mutlu oluruz baksanıza ne yapsak içimiz rahat etmiyor

Kızlar bugün kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor transferin 3. Günü henüz o yüzden ilaç yan etkisi keşke biraz daha ilerilerde olsaydı bu belirti gebeliğe yorsaydım bazı arkadaşlar yaşamış metpamid filan almış ama direnmeye çalışıyorum umarım kusmam böyle daha ziyade çok miktarda kazıntı yanma arası ve ağzım tatsız çok doktoruma da sormadım yarın kusmaya başlarsam mecburen sorup ilaç almam gerekebilir kusmaktan da çok korkuyorum karnım kasılacak öğürürlen diye

Bir de iki gündür aşırı sıcağım ateşim yok ama yangın Ayşe gibi dolaşıyorum hem üşüyorum hem yanıyorum bu ilaçlar beni mahvetti

Canım ovitrelle yapıyor sen tekrar yapmıştın sanırım.Bende de öyle olmuştu hatta ben istifra etmiştim opudan önceki gün filan çok zor geçmişti bütün gün bulanmıştı

Merhabalar herkese, bir gun buraya bunu yazacagim aklima gelmezdi, cok hayalini kurdum cok dua ettim allahim cok sukur nasip etti! 3 nisan itibariyle dondurulmus emrbiyo transferine basladik. 20 nisan’da 1 embriyo transfer edildi. Aslinda test gunum 30 nisan, ama dayanamadim onceden aldigim hamilelik testlerini yaptim cok sukur sonuc pozitif :) siz de bir bakin ben hayal gormuyorum degil mi?? allahim insallah tamamina erdirir..

Eklentiler

• 3C8E759F-C2F8-4A5F-86A8-C3F1C159FA84.jpeg
    219,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım ovitrelle yapıyor sen tekrar yapmıştın sanırım.Bende de öyle olmuştu hatta ben istifra etmiştim opudan önceki gün filan çok zor geçmişti bütün gün bulanmıştı
Canım opu öncesi yaptığımda hiç olmamıştı bugün yaptığım da Gonapeptyl içeriği farklı ama dünden beri var ben progestandan şüpheleniyorum açıkcası baş dönmesi filan da yapıyor ya o bugün ayakta biraz kalınca başım da döndü üst üste yaptırıyoruz ya bi de onu tam atılamadan tekrar

Ay ben hayali kopkoyu pozitif maşallah size ve bebişinize allah kucağınıza almayı da nasip etsin bir an önce kan testi yaptırın bence erken çıkmış beşinci gün embriyosu muydu ve tek mi çift mi konulmuştu

Tek yazmışsınız pardon sonradan gördüm :)

Canm o iğneyi benim doktorumda soyledi ama yapsakta olur yapmasakta ben genelde daha önce tedavısınde basarısız olmuş kişilere verıyorum dedi çok gerekli değil diyince bende istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…