canım ya maşallah. dua etmezmiyim. rumuzdan adınızdan aklıma ne geliyorsa ediyorum. kafamda bir liste var artık kendime ederken hepinize etmeye çalışıyorum.Ah cnm arkadaşım allah razı olsun senden ben demiştim çok şanslıyım bu kadar hani arkadaşımın duası tutar die :) varolun. duaya hep ihtiyacımız var. Sana zahmet. Benim de ismimi geçiriver ara ara. bu arada inanmayacaksın bu minnoşta Barcelona’da geldi bize :)) Doğumum yollarda olmaz umarım
kız sen kaçıncı haftadasın hala zofrana devam mı? bitmedimi bulantı? gerçi benim bile hala ara ara ufak ufak yokluyor özellikle yemek sonraları ama çaktırmıyorum hiç. ilk zamanların yanında buna bulantı bile diyemem tabii. her gün haşlanmış yumurta yieybiliyorum mesela, o yüzden bulantı demek ayıp olur :)Amin canım amin
Sorma ya bu bulantılar mahvetti beni ama kuzumun canı sağolsun napim :)
Benim hep test günüm adet günüme denk gelmişti tam 10-15 gün sonra başladı ve hemen şiddetlendi :) Hala da devam ediyor o şiddet yok çok şükür ama bulantı ilacı içmezsem kötü oluyorum İnşâAllah senin az olur yada hiç olmasın ama ne olursa olsun bebeklerimizin canı sağolsun
Sorma ya 19+2 deyim :) benim bulantım inatçı çıktı doktorum 22ye kadar devam eder az daha sabır diyo eskisi gibi değilim çok şükür ama ilacı içmeyince hiç bir şey yiyemiyorum doktorum iç dedi ilacı madem 5. Kutudayım :)kız sen kaçıncı haftadasın hala zofrana devam mı? bitmedimi bulantı? gerçi benim bile hala ara ara ufak ufak yokluyor özellikle yemek sonraları ama çaktırmıyorum hiç. ilk zamanların yanında buna bulantı bile diyemem tabii. her gün haşlanmış yumurta yieybiliyorum mesela, o yüzden bulantı demek ayıp olur :)
kaçıncı haftadasın şu an?
Ne kadar benziyoruz, bayağı kurtluyuz anlaşılan. :) ben kürtaj olduktan daha bi hafta olandan düşmüştüm yola aman dedim hayat çok kısa devam ediyor işte bak acıkıyor gülüyorsun dedik prag’a gitmiştik :) insan mutsuz anında sevdiği şeyleri yapması ile hayata tutunuyor bence. Herşeyin daha güzel olacağına inanıyor. Kim ne istiyorsa bence yapmalı. Rabbim bilir herşeyin zamanını.canım ya maşallah. dua etmezmiyim. rumuzdan adınızdan aklıma ne geliyorsa ediyorum. kafamda bir liste var artık kendime ederken hepinize etmeye çalışıyorum.
Allah'ın takdirine müjdelerine sual olur mu? ol der ve olur.
sen de az gezmeci değilsin. minnoş da taa barcelonalarda tohumu atıldığına göre gezmeci olacak. bize de eşimle bi kaç gündür gezme kaşıntısı vurdu yine, bilet baktık ama hobi olarak. bi yere gitmem ben mümkün mertebe hele şu an yurt dışı falan istemiyorum, yakın yerlere gideceğiz haftaya arabalı :) geçen şubatta kürtajdan 3 gün sonra dönmüştük yola en son :)
13 haftalık son kayıbımın acısıyla vurmuştum kendimi yollara daha kanamam bitmemişti bile, doktorum bir hafta geçseydi bari dedi sonra tipime baktı, psikolojim bozuk amann gidersen git boşver çok yorulursan yatarsın biraz boşver demişti.. ama çok iyi gelmişti, en sevdiğim yerlere gitmiştik.. neyse tekrar hayırlı olsun arkadaşım. sen yine de işin hareketli ama mümkün mertebe korumaya çalış kendini. iş mecbur yapacak birşey yok ama onun dışında nolur azcık otur uzan her fırsatta tamam mı yaramazlık yapma :)
Canım bende kendisine detaylı için gideceğim haftaya doktorum yönlendirdi nişantaşında muayehanesi var. detayşı 800 dediler bana. sevmene mutlu oldum ilk defa gideceğim doktoruma çok güvendiğim için severim dedim ama seninde güzel yorumunu okumak hoşuma gitti :)bu arada kızlar ben sigortamdan uygun vs ayarlayıp acıbadem bakrıköyde prof.dr.rıza madazlı hocaya gittim. detaylı değil de genel olarak farklı bir göz baksın diye. kızdı bana kızım sen bana niye geldin bir sürü yere gitmişin, zorun içinden çıkıp bu haftalara gelmişin diye :)
neyse sonra muayene etti, sıkıntı görmüyorum ben dedi.
buraya yazmamın nedeni bu hocayı çok sevdim ben, hem kendinden emin güven veriyor hem de çok babacan. gideceklere tavsiye edeirm. acıbadem bakırköy ve fulya hastanelerine gidiyormuş bazı günler, bir de emin değilim ama nişantaşında muayenesi varmış, muayene ücreti 550 imiş galiba.bana da hastanede 100 tl falana denk geldi ama dediğim gibi detaylı değildi, normal muayene ücreti.
bilginize..
Normal canım. Hatta doktorum kendisi söylemişti 5 aylık hamile gibi hissedersin diye :)Kızlar selam, ya benim karnım öyle şişki sanırsın 3 aylık hamileyim. Bu normal mi? İlk zamanlarda şişkinlik hisseden oldu mu?
Evet o şekilde oluyor başlarda. Sonra birden iniyor bi süre yokmuş gibi oluyo. O zamanlar kilo alayım da büyüsün diye ekstra yemiştim :)Kızlar selam, ya benim karnım öyle şişki sanırsın 3 aylık hamileyim. Bu normal mi? İlk zamanlarda şişkinlik hisseden oldu mu?
Saolun kızlar, rahatladım gerçekten. İnanın çatlayacakmışım gibi. Sanırsın 4-5 aylık karnım var. Zayıf bir insanımdır, leblebi yutmuş solucan gibi görünüyorum eminim hadi görünür geç ama içeriden bana verdiği his patlamak üzere olduğum. Ne zaman geçiyor pekiEvet o şekilde oluyor başlarda. Sonra birden iniyor bi süre yokmuş gibi oluyo. O zamanlar kilo alayım da büyüsün diye ekstra yemiştim :)
Tam anlamıyla geçmiyor bi ara düzeliyor bu sefer karnın gerçekten büyüdüğü için şişkinlik oluyor :) bende çok zayıf değildim ama bulantılar yüzünden baya kilo verdim iki beden küçüldüm 40 bedenden 36 bedene o yüzden karnımı gören anlamıyor hamile olduğumu 5. Ayın içinde olmama rağmenSaolun kızlar, rahatladım gerçekten. İnanın çatlayacakmışım gibi. Sanırsın 4-5 aylık karnım var. Zayıf bir insanımdır, leblebi yutmuş solucan gibi görünüyorum eminim hadi görünür geç ama içeriden bana verdiği his patlamak üzere olduğum. Ne zaman geçiyor peki
Canım evet şikayetimiz yok binlerce şükür bugünümüze. Senin bulantı evet uzun sürmüş gerçekten. İlk başlardaki gibi değildir yine de.Sorma ya 19+2 deyim :) benim bulantım inatçı çıktı doktorum 22ye kadar devam eder az daha sabır diyo eskisi gibi değilim çok şükür ama ilacı içmeyince hiç bir şey yiyemiyorum doktorum iç dedi ilacı madem 5. Kutudayım :)
Sen kaçıncı haftadasın senin az kaldı hazırlıklar ne alemde?
Benim birde tansiyon problemim var çok düşüyor bi anda iyiken baygınlık hissi geliyor. Dışarıya çıkamıyorum tek başıma. Yinede binlerce kez şükürler olsun. Asla şikayetçi değilim
Evet canım ben geçen temmuzda da negatif aldıktan sonra vizemiz vs yoktu, soluğu egede almıştık. Ne yapayım, zaten yıllık izinlerimiz aşırı az bu köle çalışma sisteminde, transfer olup pozitif alır evde dinleniriz diyorduk, negatifi alınca bi üzüldük vs ama ertesi gün bavulları hazırladığım gibi döndük yola, dediğin gibi hayat devam ediyor.Ne kadar benziyoruz, bayağı kurtluyuz anlaşılan. :) ben kürtaj olduktan daha bi hafta olandan düşmüştüm yola aman dedim hayat çok kısa devam ediyor işte bak acıkıyor gülüyorsun dedik prag’a gitmiştik :) insan mutsuz anında sevdiği şeyleri yapması ile hayata tutunuyor bence. Herşeyin daha güzel olacağına inanıyor. Kim ne istiyorsa bence yapmalı. Rabbim bilir herşeyin zamanını.
Sen merak etme canım. Dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdilik halsizlik sabah bulantıları ve bolca uyuma var iştahımda çok açık. :/ ben de kafamda Bi liste yaptım ve isteyen herkesi bekletme diyorum rabbime. Güzelliklerle karşılaştır. Senin duaların için de AMİN.
Dediğim gibi kendinden emin ve Babacan bir tavrı vardı sevdim ben, zaten çok bilinen bir doktor. Yalnız ücreti de bayağı yüksekmiş. Güzel haberler alman dileğiyle canım, bizi de haberdar et muayeneden sonra.Canım bende kendisine detaylı için gideceğim haftaya doktorum yönlendirdi nişantaşında muayehanesi var. detayşı 800 dediler bana. sevmene mutlu oldum ilk defa gideceğim doktoruma çok güvendiğim için severim dedim ama seninde güzel yorumunu okumak hoşuma gitti :)
Oy sen bayağı zayıfladın o zaman canım ya. Hiç kilo aldın mı? Gerçi slmadıysan iyi birşey, minnoş alsa yeter. Ben de kilolu olduğum için, başlarda bulantıdan almadım 2-3 kg verdim. Sonra da toplamda 6 kg aldım. hatta arada yarım kilo verip alıyorum aynı yerlerde dolaşıyorum ama aşırı yemiyorum, çok yersem karnım davul gibi oluyor inanılmaz rahatsız oluyorum, saatlerce geçmiyor. Tek duramadığım nokta 17-18 de bulantılar neredeyse kaybolduğundan beri tatlı yiyorum her gün.Tam anlamıyla geçmiyor bi ara düzeliyor bu sefer karnın gerçekten büyüdüğü için şişkinlik oluyor :) bende çok zayıf değildim ama bulantılar yüzünden baya kilo verdim iki beden küçüldüm 40 bedenden 36 bedene o yüzden karnımı gören anlamıyor hamile olduğumu 5. Ayın içinde olmama rağmen
Canım evet şikayetimiz yok binlerce şükür bugünümüze. Senin bulantı evet uzun sürmüş gerçekten. İlk başlardaki gibi değildir yine de.
Ben de 27deyim. Tek derdim aşırı bir kasık daha doğrusu bu çatı kemikleri ağrısı var, ayağa ilk kalkarken çok zorlanıyorum, topallayarak yürüyorum. Anormal değilse çekerim hiç sorun değil ama korkutuyor beni bazen çok ağrıyor.
Canım artık o ağrılar olur yani öyle diyorlar çünkü karın büyüdüğü için Rabbim yardımcın olsun önemli bişey değildir yine de dikkat et.Oy sen bayağı zayıfladın o zaman canım ya. Hiç kilo aldın mı? Gerçi slmadıysan iyi birşey, minnoş alsa yeter. Ben de kilolu olduğum için, başlarda bulantıdan almadım 2-3 kg verdim. Sonra da toplamda 6 kg aldım. hatta arada yarım kilo verip alıyorum aynı yerlerde dolaşıyorum ama aşırı yemiyorum, çok yersem karnım davul gibi oluyor inanılmaz rahatsız oluyorum, saatlerce geçmiyor. Tek duramadığım nokta 17-18 de bulantılar neredeyse kaybolduğundan beri tatlı yiyorum her gün.
Hafta hafta değişiyor hissettiklerimiz, bebeğin yerleşimiyle de alakalı olabilir bu durum. Ben yeni yeni hissetmeye başladım alt tarafa baskısı var artık bebeğin, ama haftadan dolayı normal olarak yorumluyorum. İlk randevunda doktoruna sorarsın o açıklamasını illa ki yapar.Canım evet şikayetimiz yok binlerce şükür bugünümüze. Senin bulantı evet uzun sürmüş gerçekten. İlk başlardaki gibi değildir yine de.
Ben de 27deyim. Tek derdim aşırı bir kasık daha doğrusu bu çatı kemikleri ağrısı var, ayağa ilk kalkarken çok zorlanıyorum, topallayarak yürüyorum. Anormal değilse çekerim hiç sorun değil ama korkutuyor beni bazen çok ağrıyor.
Canım artık o ağrılar olur yani öyle diyorlar çünkü karın büyüdüğü için Rabbim yardımcın olsun önemli bişey değildir yine de dikkat et.
Bulantılarım çok şükür ilk günlerdeki gibi değil elhamdulillah ama şu ana kadar hep zofer içtim çünkü sabahları çıkarıyordum. Dün bulantı bilekliği aldım artık o mu işe yaradı yoksa tevafuk mu oldu bilmiyorum biraz hafifledi :)
Evet çok kilo verdim yaklaşık 7 kilo 6 kilo da öbüründe vermiştim ya tam oldu :) geçen ay 55 kiloydum en son bu hafta 58 olmuşum alıyorum artık galiba :) bebek iyidir İnşâAllah Çarşamba günü kontrolümüz var ardından detaylı ultrason günü alcaz belkide o günde olabilir bakalım hayırlısıyla İnşâAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Evet canım normalde haftaya kontrolüm var ama bu hafta da gidebilirim bugün çok ağrıdı. O aşağı baskı hissini arada yaşıyorum, özellikle ayakta kalInca vs ama bu vajina kemikleri ciddi zorladı bi iki gündür. Magnezyum ile biraz hafiflemişti sanki ama şu an ince bir ağrı var. Bakalım soracağım.Hafta hafta değişiyor hissettiklerimiz, bebeğin yerleşimiyle de alakalı olabilir bu durum. Ben yeni yeni hissetmeye başladım alt tarafa baskısı var artık bebeğin, ama haftadan dolayı normal olarak yorumluyorum. İlk randevunda doktoruna sorarsın o açıklamasını illa ki yapar.
Annelik zor, her adımda fedakarlık var, hele bizim için ilk adımından beri hatta. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?