- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Yüreğim ağzımda okudum canım Allah korusun sonunu güzel yazmışsın çok şükür Soner beyi hiç görmedim bilmiyorum belki cihazında bir problem vardır tekrardan gidecek misin? Semra hanımla ya da Yücel beyle görüş istersen iyi bi takip doktoru bulman lazım Rabbim denk getirsin canım.Merhaba kızlar , dün memorial büyük bir korku yaşattı bize. Anlatayım da siz de bi akıl verin bana. Dün 13.30 Soner bey de randevum vardı. Kalp sesi için gittik ben 1 hafta önce 126 kalp sesi duymuştum eşim duymamıştı. Soner bey hiç iyi konuşmadı, kalp sesinin çok zayıf olduğunu 2 sn de 1 attığını söyledi. Olumsuz bir tablo dedi, bu durumda ilerde duracaktır dedi. 40/50 şerde atıyor dedi. Boy büyümüş 7+2 çıktı ama 3 gün bekleyelim gunartesi kontrole gelin durmuş olacaktıra getirdi. Tamamen durmadan müdahale etmeyiz ana kürtajla alınması gerekir durursa. Biz şok tabi. Ben daha güçlüydüm ama eşim dağıldı biliorsunuz diğerinde de kalp sesi duyamamıştık. Teselli cümleleri kurdu ayrıldık ordan hemen başka doktora allahtan piyasadaki çok doktoru tanıyorum işim gereği. 2. Doktor kalp atımı 154 gördü defalarca baktı 7+3 ölçtü. Çok şaşırdı, Soner beyin dediklerine yorum yapmadı. Bunarada Soner bey ultrason kağıdı da vermemişti. Neyse ben 3. Bi doktora da görünmek istedim. Bu kez ünlü bi perinatolog saolsun aradım hemen o da randevusuz baktı 159 ölçtü hem de karından diğerleri vajinel bakmıştı. Sonunda rahatladım ama ömrümüzden ömür gitti. Kul yapımı tabi bu aletler ama bilemiyorum güvenimiz sarsıldı. Alışkanlıktan gitmiştik memoriala sonuçta bizi oraya bağlayan birşey yok kendiliğinden gelmişti mucizem. Semra hoca ile konuşup durumu anlatsam mı bilemiyorum
Perinatolog da genel durum değerlendirmesi yaptı hibor, ve ecoraspin verdi her ihtimale karşı kardiyovasküler risk paneli istedi. 21 aralık da histereskopiden 2 gün sonra ona muayene olmuştum farklı göz görsün diye. Bana sağdan yumurtlarsan aslında normal yolla gebe kalırsın demişti. Pek ihtimal vermemiştim ama o ay Regl olmadan gebe kaldım biliorsunuz.
Miniklerimiz rabbime emanet , O ne derse o olur bilirim. Ama bu kulları... ne diyeyimki şükretmekten başka. Sizlerle de paylaşmak istedim. Kalın sağlıcakla. Öperim hepinizi