canım ya maşallah. dua etmezmiyim. rumuzdan adınızdan aklıma ne geliyorsa ediyorum. kafamda bir liste var artık kendime ederken hepinize etmeye çalışıyorum.Ah cnm arkadaşım allah razı olsun senden ben demiştim çok şanslıyım bu kadar hani arkadaşımın duası tutar die :) varolun. duaya hep ihtiyacımız var. Sana zahmet. Benim de ismimi geçiriver ara ara. bu arada inanmayacaksın bu minnoşta Barcelona’da geldi bize :)) Doğumum yollarda olmaz umarım
Allah'ın takdirine müjdelerine sual olur mu? ol der ve olur.
sen de az gezmeci değilsin. minnoş da taa barcelonalarda tohumu atıldığına göre gezmeci olacak. bize de eşimle bi kaç gündür gezme kaşıntısı vurdu yine, bilet baktık ama hobi olarak. bi yere gitmem ben mümkün mertebe hele şu an yurt dışı falan istemiyorum, yakın yerlere gideceğiz haftaya arabalı :) geçen şubatta kürtajdan 3 gün sonra dönmüştük yola en son :)
13 haftalık son kayıbımın acısıyla vurmuştum kendimi yollara daha kanamam bitmemişti bile, doktorum bir hafta geçseydi bari dedi sonra tipime baktı, psikolojim bozuk amann gidersen git boşver çok yorulursan yatarsın biraz boşver demişti.. ama çok iyi gelmişti, en sevdiğim yerlere gitmiştik.. neyse tekrar hayırlı olsun arkadaşım. sen yine de işin hareketli ama mümkün mertebe korumaya çalış kendini. iş mecbur yapacak birşey yok ama onun dışında nolur azcık otur uzan her fırsatta tamam mı yaramazlık yapma :)